Відповідь: Здоров"я дітей. Краще не вирішуйте таких питань на форумі. Хочете щоб вас заспокоїли? А раптом щось серйозне, хто візьме на себе відповідальність? Краще проконсультуйтеся з лікарем, зробіть обстеження. Якщо будете шукати щось в Інтернеті, то і відповіді не отримаєте, і страшилок собі назнаходите цілий вагон: і про серцеві хвороби, і про паразитів (які можуть жити в будь-якому органі), і про всякі вроки-забобони... Але найкраще піти до перевіреного лікаря (а може і не одного) вирішити проблему, тоді вже й спати спокійно зможете.
Відповідь: Здоров"я дітей. таке буває при невралгіях, до прикладу в б-я випадку варто перевіритись і в кардіолога і в невропатолога (якшо кардіолог порадить)
Відповідь: Здоров"я дітей. Все з нашим серцем виявилося в порядку. Артистка в мене юна росте. Йду читати гілку про дитячі гуртки.
Відповідь: Здоров"я дітей. У донечки збільшені циці, вперше помітила коли їй було 8 місяців. Побігли до ендокринолога , дит. гінеколога, пов"язали це з вживанням індички та ГВ. Через 2-ва тижні прийшли циці до норми. В місяців 11 знову помітила припухлість циць , особливо лівої , вже до лікаря не бігла , сама вирішила , що це через магазинного кроля . Через 2-ва тижні прийшло в норму. Зараз нам 1 рік і 3 місяці знову помічаю збільшення циць, виявилось через кілька днів в мене відновились місячні. Але от вже тиждень як М пройшли , а циці в норму не приходять. Вже голова пухне, бігти до ендокринолога, чи чекати. Може хто стикався з такою справою, чи це зв"язано з ГВ, чи бити тривогу, чи відлучати(читала , що до 3 років така припухлість можлива..)?
Відповідь: Здоров"я дітей. У нас теж були збільшені, правда протягом перших місяців. Помітили ще в роддомі, казали через мамині гормони. Спершу нічого не робили, чекали, що саме перейде. Потім педіатр порадила сухе тепло (компреси з камфорної олії). Може помогло, а може і само пройшло. У нас така проблема:в доні досить раптово з'явились задирки навколо нігтиків, і то досить багато. Я їх обріжу, а за декілька днів знову те саме. Дитині 2,2 роки, нігті не гризе. Читала,що це може бути через сухість шкіри, брак вітамінів. У когось таке було? Підкажіть, як рятуватись?
Відповідь: Здоров"я дітей. щодо перших місяців, то наче типова ситуація, зустрічається у багатьох діток. У нас теж в перший місяць таке було, пройшло саме без компресів....а потім...
Відповідь: Здоров"я дітей. Сьогодні в старшого побачили затвердіння(гульку) на грудях, біля соска. Точніше він відчув, візуально її не видно. Каже, що болить, коли торкнутися. До кого йти, окрім терапевта? Хтось з таким стикався. Дуже переживаю...
Відповідь: Здоров"я дітей. Думаю варто сходити до дитячого ендокринолога , надибала цікаву інформацюю щодо такого http://www.consilium-medicum.com/article/21293
Відповідь: Здоров"я дітей. Малий мій чомусь часто захрипає останнім часом, тільки недавно голос став нормальним, а вчора знову чую, що він захрип. Що це таке може бути? горло не болить, нежиті немає, абсолютно нічого, тільки захриплий голос.
Відповідь: Здоров"я дітей. В малого підвищена пітливість у стані активності. Щодна приходить після школи і майка мокрісінька. Вдягаю ніби не затепло - лише майку і сорочку тоненьку під куртку. Раніше не звертала на це уваги а тепер щось переживаю. В основному в зимові місяці і не то щоб тепер почалося а так було завжди. В когось таке було?
Відповідь: Здоров"я дітей. Тільки не смійтесь. Дмитро, 4 з половиною роки. Витерлось трохи волосся на потилиці. Чесно кажучи, я б і не помітила, якби мамця моя не звернула мою увагу. Сиджу, чіхаю ріпу. В неті інфа тільки про 4-місячних і рахіт Крім зачіски дитину нічого не турбує. В когось ще витиралось волосся у віці, старшому за немовлячий?
Відповідь: Здоров"я дітей. Я вже замучилася в малого від вечора вівторка температура. То зранку піднімається, то наніч, а кілька останніх днів і зранку і ввечері збиваємо температуру. Коли в малого температурна позначка переходить за 38, то починаю давати ліки. Спочатку збивала температуру "Нурофеном", а тепер стала збивати "Мефенаміновою кислотою". Температура збивається, але я ж стала переживати, що то у нього за болячка? трішки мав насмарк, який вже майже пройшов і на вечір інколи покашлює. чи то такий грип, чи інша якась біда???
Відповідь: Здоров"я дітей. Моє скромне ІМХО: збиванням темпи ви нічого вилікуєте, здайте кров і сечу на аналіз, лікар побачить чи є запальний процес по аналізу.
Відповідь: Здоров"я дітей. В Яринки минулого року випадало волосся жмутами. Теж читала нет, таких жахів начиталась. Вирішила якийсь час поспостерігати - волосся перестало лізти. Списала на брак вітамінів, бо то був якраз такий період - кінець зими початок весни
Відповідь: Здоров"я дітей. Miss, здайте аналіз сечі, в нас схоже було при запалення нирок. І теж. Після сопельок.
Відповідь: Здоров"я дітей. Я б дала 95% , так. Одиниць обходять 'садочкові епідеміі'. Йде одна хвиля, за нею наступна, і так до того моменту, поки всі не перехворіють.