Відповідь: Здоров"я дітей. Так, це краплі, які для дітлахів дозволені. Запитайте у педіатра. Завдяки тому, що вони не звужуюсь судини, краще переносяться і не викликають звикання. Хрещениця з ними дуже швидко виліковується. Їх можна і для профілактики використовувати. Як добре чути таку позицію батьків дитини! А то так часто бачу, що дітям дають різну гидоту, а потім - надлишкова вага, проблеми з травленням тощо.
Відповідь: Здоров"я дітей. у мене все життя ті полосочки, у дитинстві їх було взагалі багато, зараз менше і я не на ГВ)))) ніколи сильно не цікавилась від чого це і особливих проблем із здоров'ям теж не мала.
Відповідь: Здоров"я дітей. Запитайте, в мене племіннику допомогло, а до цього також довго мучилися, не знали, що робити. А тут - кілька днів - і знову веселий та активний і нежитю - як не було! Навіть я ті краплі приймати почала, колит також дещо застудилася... Видужуйте швидше, останні теплі деньки проходять, треба встигнути
Відповідь: Здоров"я дітей. Януся десь місяць тому розсікла чоло,вдарившись в боковину меблів. Зараз вже все зажило, та є досить помітний шрам. Як думаєте, він зійде сам? Почитала, що ніби розсмоктує шрами Контрактубекс. Може хтось користувався, підкажіть чи варто купити.
Відповідь: Здоров"я дітей. Зійде сам, якщо рана не була аж такою, що шви накладали. В Романа зараз вже вдруге такий. Слід тримається вже місяць. Попередній був ще гірший, під носом, як вуса, два місяці заживав, а може й більше. Я теж переживала трошки, хоча й знала, що в діток такі шрами не залишаються, а потім і забула за нього, згадала, як зійшов повністю слід.
Відповідь: Здоров"я дітей. от і я почала переживати, бо все таки дівчинка, а тут шрам на середині чола. Шви не накладали, гоїлося само.
Відповідь: Здоров"я дітей. Мені наклали 3 тижні тому, але хірург казав, що поки мазати зарано, бо шрам невеликий і велика ймовірність, що сам зійде, але думаю, що таки куплю контратубекс, або щось інше...
Відповідь: Здоров"я дітей. Мені, але в діток такі шрами набагато краще гояться (затягуються), тож може краще зачекати і нічим не мазати. Хоча б 2 -3 місяці подивитись чи шрам починає зменшуватись
Відповідь: Здоров"я дітей. Сашко влітку впав з пісочниці на бетон, шрам на лиці був страшнючий, довго гоївся, мазали "Траумелем". Десь через три місяці нарешті стало чисте личко без жодних слідів.
Відповідь: Здоров"я дітей. Я теж свою донечку коли та застудилась деринатом лiкувала, капала його до носика, бо нiяк не могли позбутися нежиті, нам теж педіатр порадив,сказала, що у нашому вiцi (нам тоді ще тільки 9 мiсяцiв було) це самi безпечнi лiки, та дiйсно, сопельки дуже швидко пройшли, але ми усе одно його прокапали, як у інструкції сказано,щоб ще й як профілактичний засіб вони могли спрацювати. Я дуже задоволена, після цього навіть не чхали жодного разу.
Відповідь: Здоров"я дітей. Прошу поради. Були в невропатолога. Малий дуже неспокійний, погано спить. Запідозрили гіпертонус. Докторша нас подивилася і прописала Дормікінд 3 рази в день на протязі місяця. Малому 3 з половиною місяці. Не хочеться таку мальоту заспокійливим пхати.
Відповідь: Здоров"я дітей. нам теж в тому віці таке казали. але гіпертонус - це норма для новонароджених. масаж допомагає його зняти. ми зробили 10 сеансів, але на характері сну це не позначилось. коли я запитала знайому маму з великим досвідом, чи давати заспокійливе, вона порадила: "побільше будь з дитиною. а найкраще заспокійливе для малюка - мамина циця." я прислухалась і в нас все добре. всі діти сплять по-різному. хтось довго і міцно, а хтось - неспокійно. це залежить від багатьох факторів, від темпераменту дитини, наприклад
Відповідь: Здоров"я дітей. Так в тому то й справа масажів не прописали. Я здивована і не знаю, шо робити.
Відповідь: Здоров"я дітей. якщо сумніваєтесь, підіть до іншого невропатолога, послухайте ще одну думку. я чула гарні відгуки про лікаря Миронович в Чорнобильській.
Відповідь: Здоров"я дітей. Хочу поцікавитись в мамусь про гемоглобін у дітей: у моєї доці в серпні був 95, через місяць 114,і знову через місяць 95 (тобто зараз). Чи це нормально таке коливання і чи не надто низький??? ще й до того малеча схильна до харчових алергій,тому навіть не знаю,як його підвищувати!!!
Відповідь: Здоров"я дітей. І правильно, що не хочеться. В вашому випадку, думаю, ефективніше буде масажів курс пройти. З власного досвіду знаю, що, якщо навіть щодня здавати кров, то гемоглобін буде різний. Це від багатьох факторів залежить, в тому числі і від апарату на якому визначають його. Для підвищення збагачуйте їжу м"ясними стравами, давайте більше гречки, печінки, яблук, гранатового соку(звичайно, якщо алергії не буде). Нам в минулому році педіатр порадила також капельки деринат для профілактики покапати дитині, тьфу-тьфу, епідемію ми пережили не хворіючи. Тож і в цьому році їх вже купили. Всією родиною капаємо для профілактики.
Відповідь: Здоров"я дітей. При алергії і є низький імунітет, це закономірно. В мому випадку (ми теж схильні до алергії) я давала кожен день печені яблука, телятину і хоча б щось з гречки(каша чи зупка) і обовязково все свіже. І це діяло, здавали аналізи і гемоглобін піднімався. Печінку не давала, бо не мала змоги дістати домашню (щоб знати чи тварина була здорова).З гранатом у вашому віці я не пробувала, от у нашому віці я вже давала гранат але не зерна, а давила сочок потім розводила його 50на 50 водою і давала пити 8 днів підряд.
Відповідь: Здоров"я дітей. Дівчата, підскажіть, будь-ласка, хто знає. Чи можу я звернутись у будь-яку поліклініку до лікаря коли дитина хворіє і отримати там мед. довідку в садок? Чи такі довідки видають тільки там де знаходиться мед. карта дитини?
Відповідь: Здоров"я дітей. недавно почула від знайомої мами 2 діток, що глюконат кальцію дуже позитивно впливає на зміцнення імунітету. тому, коли дитина починає хворіти, деякі лікарі його рекомендують давати. чи хтось таке практикував? чи дійсно ефективно?