Здибанки на Вернісажі

Тема у розділі 'Вернісаж', створена користувачем Galysik, 17 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Здибанки на Вернісажі

І я вже вдома :)

було дуже класно, спочатку нас було багато, потім менше, вітали Олю, розглядали всякі цікаві штуки, Окса мені подарувала сердечко з ванільним запахом :girl_tender: а ще були дві мацьопи — Мамулі і Холлі :)

чекаємо фото від Богданки :)

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дуже файно посиділи.приємно було познайомитись з новенькими!Дівчата, Октавія приносила свої дві останні роботи.то щось!тільки заради того можна було прийти! Фіяна принесла купу вишитого. Ми пам"ятаємо про обіцянку !!

3. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Аааааа! :sad: Так хотіла вживу подивитись на ГК Октавії! Нє судьба.
    Чекаю на фото :) .

4. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

як то ж нині файно було - дуже по-домашньому, негамірно, і тааак затишно....

щиро дякую дуже гостинній Богданці, котра нас усіх приймала
    та гОстила (а кого й відігрівала) теплим чаєм :give_rose:

відверто потішили роботи Октавії (то навіть коментувати важко - бо коли подивишся на її мегароботи, рот привідкривається, а усі слова пропадають :khomyak:)))
    рожеві дрібнички Мамулі такі акуратезні і глямурні, Тільдоравлик Мар'ясі вживу ще красивіший, ніж на фото...:girl_tender:

Оля Холлі, наша нинішня уродинниця зірково світилась, приймала дарунки та привітання, та гОстила усіх тортиком...
    Оля Алго ну така вже пузата файнюня)))
    Орман просто СУПЕРОВО виглядає - аж світиться...
    Мар'яся щебетуха, Мамуля - справжня Мамуля зі своєю донечкою,
    Окса нині також була в ролі мамочки - бавила Яринку, а Яринка її :)
    дуже приємно було познайомитись з "новенькою" - Одувашкою - нік їй дуже пасує - така сонячна, легка та невимушена і дуже приємна у спілкуванні дівчина :girl_yes2:
    Кася і Надійка побули так досить коротко і пішли((( а шкода, бо дуже хотілось потеревенити більше)
    ще була Мурсонечко з гортензіями та мушлями... ніби нікого не забула

а я, я прийшла на форумівку з торбою завершених, але неоформлених робіт, а додому пішла з трьома торбами - отримала мега-бомбезні-несподівані-дуже приємні подарунки від Орман та Надійки.
    Продумані до дрібничок хенд-мейд дарунки від Орман просто гріють та віють любов'ю та теплом :girl_in_love:,
    а дарунок Надійки - дужжже влучно та ретельно дібраний :girl_tender:
    я ніяк натішитись не можу, дуже-дуже дякую:kiss:

5. mamulja

mamulja Member

Було дійсно класно.
    Як вже згадувалось - затишно по домашньому.
    Сиділи, теревенили, чайок попивали і тортиким і цукерками закушували:girl_blum:
    Роботи наших рукодільниць просто суперові, ой скільки всього цікавого Фіяна принесла, акартини Октавії - ну це не до оповідання, на перший погляд і не скажеш що то вишито, треба добряче придивитися, бо такий дрібний хрестик:girl_impossible:
    Правда ми сьогодні позаважали трохи, моя малеча була не виспана (вдома з самого ранку "день відкритих дверей", і гаряча лінія, і ніяк не дали виспатись дитині)
    і марудила майже всю форумівку. Але зате як тільки вийшли з відти, за секунду заснула. Обіцяємо на наступний раз бути чемніші:girl_wink:

6. octavia

octavia Well-Known Member

Я також хочу поділитись враженнями від форумівки! Найперше хочу подякувати Богданці за гостинність і за можливість зібратись разом(я з своїми картинами аж ніяк не змога б прийти в кафе:girl_blum:).Найбільше сподобалось що майже всі дівчата молоді мами (або будуть скоро ними) і знаходять хвилини для вишивки (я наприклад з своім синочком допоки йому не виповнилось 2,5 роки за голку взагалі не бралась).Дуже цікаві роботи mamulja такі дрібненькі і дуже акуратні.Багато робіт принесла Фіяна велика поціновувачка квітів,всі цікаві і різноманітні.Було дуже гарно і затишно!

7. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

І я нарешті тут. То була моя перша форумівка, взагагалі перша. Але вийшло все набагато краще, чим я думала. Дуже дякую Богданці і Марті за гостинність, було так затишно. Малявки були такі чудові, мені ще більше захотілось дівчину, ще і слінгокуртку і слінго буси до неї:girl_yes2:. Я чемно читала форум перед тим як дописувати, тому в мене вже склалось певне враження про форумлянок, але так було приємно побачити вас вживу, а ще і з тою красотою :girl_tender:
    Доречі, мені сьогодні снились гортензії...

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Дівчата, мала нині дуууууууууже лінивий день, а вчора спішила-М до гостей, тому не повикладала знимок і ніц не написала-М.
    Всім велике дякую, що прийшли.
    Фіянині роботи - чудо, торбинки, вишивки... заготовка для майбутньої красоти. Словом... ЧУДО!
    Равлик Маріясі такий ніжний і дитячий, мені кращий вживу.
    МИРсонечкові роботи дуже гарні, різні, бо і тканини різні, але обидві чудесні.
    Були Кася і Надійка, були мало, скоро пішли.
    Орман ммммм спрезентувала Фіяні чудесну тільдо-Гафійку, зараз або зранку виставлю знимку і кожен оцінить. Марія, вона чарівна просто. Відразу відзначу, що дістала від Орман прекрасні різнокольорові тюльпани, які по приходу додому мусіла поділити з Софійкою, жовтий і білий - то її кольори)))
    Оля-Холлі, ще раз тебе вітаємо! Малеча Оліна - мрія, просиділа в окси на руках цілу форумівку, а потім і дорогу додому, справжня посиденьківчанка. Холлі принесла супер смачний торт, щкода, що були дієто-пошановувачі і їх підтримувачі, тож не всі в курсі, який він був смачнючий.
    Мамуля і її малявка також показували свої красоти, але ж то все словами дуже тяжко описати.
    окса і мені спрезентувала пахнюче сердечко! за що теж дуже дяка велика!
    А ще були Альго, Еспозка, Мартинка (адмін фотошколи) , Одувашка-Катя, теж до речі з дуже гарними вишитими роботами - буквами)) і звичайно октавія!
    Її роботи, октавії, це просто диво дивне. Словами не те що не опишеш, але і передати захоплення важко. І це не тому, що це от вперше в житті красу побачив, а тому, що гордість за своє, а це ж своє, форумляночки, бере верх і відповідно хочеться сказати тільки одне - КРАСА!

Отаково якось сумбурно і на купу.
    Дякую всім, хто був,сподіваюсь не було затісно, якщо було вибачайте, можем зустрітись колись у фотошколі ще і розсмоктатись)) на обидва приміщення!
    Вкотре скажу, що всі дівчата молодці, просто бо МОЛОДЦІ!

пс. чекайте знимок!:girl_bye:

9. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Олю і дівчатка, вибачте, наплутала - мала на увазі Оленку :girl_blush2:
    то від вчорашнього надлишку позитивних емоцій :connie_pull-pigtail
    якщо чесно мене і сьогодні ще доряче ковбасить

і ще забула вчора згадати роботи Одувашки - вона приносила дитячий годинник та зарамлений англійський алфавіт - надзвичайно яскраві та дуже старанно виконані...:girl_yes2:

10. Bogdanka

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

12. Bogdanka

13. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Але ж класні знимки, молодці, що так гарно зібрались :)

14. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Дуже гарні фото.лиш мало. всі такі гарнюні, а мацьопко просто ангелочок і смокче шедевр)))))))))))))от сміхота, а картина Октавіі:khomyak::khomyak::khomyak:. Вже навіть впізнаю Вас.

15. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Дуже шкодую, що мені не вдалося до вас прийти і все побачити своїми очима.:sad:

16. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

А повторити форумівку не хо? ;)

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

так. стріляю навмання. час прийшов на здибанку:d64:
    певно вибираєм робочий день, бо вихідні,думаю усі спланували.
    або 28.04, або 3-5.05

п.с. я зацікавлена особа, маю ще один подарунок не подарований:girl_blush2:

18. Orman

Orman Модератор-бомба

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мені ліпше 28! надіюсь ще буду в стані на неї потрапити))

20. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

І мені швидше всього підійде,тільки десь коло 19.0 год ....:girl_cool:

Статус теми:
Закрита.