Здибанки на Вернісажі

Тема у розділі 'Вернісаж', створена користувачем Galysik, 17 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Здибанки на Вернісажі

чоловік теж їх помітив ;) теж мене питався.
    а ще казав, що нас видно багато було, оскільки все йдуть та йдуть...

2. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Ото сьогодні було.
    Напевно рекорда маємо з відвідуваності. :girl_wink:
    Люду було багато, діток трішки менше поміж ніг бігало. :girl_impossible: Тому мамуськи мали більше часу для розглядань та говорінь.
    Ті усі подарунки, то просто шедеври. Дуже усі відповідально підійшли до створення подаруночків.
    Так приємно отримувати подарунки, а ще приємніше їх дарувати. :girl_tender:
    Щось я пропустила Мар'ясин подарунок, ніяк не можу згадати що саме там було. :girl_impossible:
    Найбільше мене вразили мафіни Аделі. Наталочко, маєш обов'язково викласти фото з ними.
    Усі-усі великі молодці.
    Ми вишивальна банда!!!! Нє-є-є-є??? :bazar:

3. Анута

Анута Well-Known Member

я так дивлюсь, що наші рукодільнички з кожним разом все ростуть і ростуть! Роботи удосконалюються, ідеї відточуються, оригінальності не позичати! Ну просто Геніально!!!

4. mamulja

mamulja Member

Форумівка вдалась на славу. Всі рукодільниці такі молодці, що не робота то ексклюзив, неповторність, просто не перевершено.
    Я набралась такоооооооооооооооооого позитиву і натхнення, що повинно хватити до наступної форумівки. А вибратися мені було не так і легко на форумівку, прийшлось відірватись від донечки на певний час, це вперше, вона завжди всюди їздила зі мною, а сьогодні не змогла її взяти. Думаю наступного разу ми приїдемо разом.
    Було приємно побачити дівчат яких знаю і познайомитись з новими рукодільницями. Було дуже приємно познайомитися з Лілею і з її синочком, він просто чудо.
    І велике пробачення прошу у Олі-Холлі, я її реально не взнала, хоч наше чаювання на кухні пам'ятаю добре.

Дівчатка ви всі просто молодці, ВИ Майстрині з великої літери, а ваші роботи тільки на виставку

5. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Дівчата... :girl_cray::girl_cray: не дразніться.... і ми хочемо все побачити... будь ласька показуйте фото...

6. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Не буду оригінальною, але емоції сьогодні зашкалюють! Вражень купа-купезна!
    Чоловік вже пішов спати, мені раненько завтра вставати, а я від посиденьок відірватись не можу (ще й фото подаруночків почали виставляти). Виганяйте мене вже на сьогодні ;).

7. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

те саме і я,тільки оновлю сторінку і знову хтось щось написав або Іруська свої подарки скине,то ж не закрию ДП бо не засну,буду мучитись хто і що написав:girl_smile:

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я не буду, тому відпишусь завтра, сьогодні вже не маю сил . прийшла додому, не могла напитися, то ж треба було так триндіти? ггг
    фото і мої триллерсько-коломийські історії завтра.
    всім дякууую:)особливі-особисті подяки завтра.Шкода що не застала Лілі з Натанчиком....

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Поки Натанчик дрімає (нарешті за цілий день :8:), напишу трохи більше про свої враження.
    По-перше, ще раз повторю, що дуже шкода, що не змогла усіх побачити, але то була не моя вина. Натанчик погано спав уночі, ніяк не міг заснути вранці, мені ледве вдалося, аби він 15 хвилин подрімав, перед тим, як ми з вами розмовляли. Того ми зразу й прийшли безштаньки, бо ще ходили до лазнички, але потому вбралися швиденько в зеленого фазібанза, що дівчатка зразу помітили. :xaxa: По-друге, дуже дякую всім дівчаткам, котрі забігли сказати пару слів і позазирати в камеру. То були надзвичайно приємні хвилини!

Камера не мала чіткості, окрім того освітлення було тьмяне, тому я й не могла впізнати багатьох. Ще й зв'язок був не дуже, то я і чула погано також. Другу половину розмови зображення взагалі стало дуже розмите, але то було не найважливіше. Важливо було почути той чудесний вулик бджілок-рукодільниць. І його було таки дуже добре чути, щоразу як відчинялися двері. Такий приємний і живий гамір.
    Ну і ще ті всі усмішки, з якими дівчатка до нас із Натанчиком приходили. :girl_in_love:
    Я одразу впізнала Ануту (не вперше скайпуємося :blush: і вона також мала смачного пампушка на руках), Орман (з Черемоша таки пам'ятаю, хоч ти мене ні :girl_blum: ), Касю (вона так мило голову схилила, зовсім як на знимці, що в мене в календарику), двох Ірусь (імел та еспозку - дві замріяні посмішки, принаймні саме такими видалися через вебкамеру), Хомку (встидалася, мабуть, бо довго стояла позаду дівчат, зате посмішка з обличчя не сходила), Ніфертіті (така ж мила посмішка, як і на фото), Цокотушку (така на ній була брошка шикарна!!), Олю-algo (так прикольно усміхнено зазирала в камеру). Всі дівчатка так класно підходили до камери й казали свої ніки. І гарбузик Оленка-м нам животика показала (вибач, що я зразу не згадала, хто в нас гарбузик, то все емоції :sorry:). :girl_tender: Ще були пупсик, мамуля, сімона, мучача, Надійка (з нею та Кусею ми познайомилися ще давніше, здається, в 2008), Мар'яся і Люда (наскільки пригадую, чула їх ніки) і ще дівчата, :girl_in_love: тільки не всі ніки запам'ятала. То такі незабутні моменти!!! :girl_in_love: Я почувалася майже як королева на якомусь офіційному прийомі. :girl_dance::girl_curtsey: Всі підходять, представляються, мило посміхаються! :girl_in_love:
    Ще мені вітання від Уми передали під час розмови! :khomyak:
    Іруська Еспозка нам влаштувала презентацію своїх шикарних подаруночків. :khomyak: А при самому кінці розмови Натанчика забавляв Тарасик. Так гарненько й солоденько щебетав! :girl_angel:
    І, як я зрозуміла, у мене за спиною розглядали станочок з клематисами та мій рукодільний куток. :girl_blush2:
    А ще дуже дякую за підняття настрою розмовами про приїзд та збір коштів на квиток. Зараз то наша найбільша мрія, тому щиро дякую за таку підтримку! :girl_tender: З вашими побажаннями, чеканням і Божою поміччю, ми з Натанчиком таки потрапимо до вас на одну з форумівок не лише через вебкамеру, а вживу, бо ми лише кавальчик тієї атмосфери захопили й дістали цілу масу позитиву :girl_claping:, а я собі уявляю, як то є, якби вживу...
    Ми вас усіх безмежно любимо!!! Усіх-усіх! :girl_in_love: Бо ви неймовірно чудові й чудово неймовірні! :girl_in_love:
    Дуже вам усім дякую і буду нетерпеливо чекати ще зустрічей!!! :give_rose: :give_rose: :give_rose:

Останнє редагування: 22 Грудень 2010
  10. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ліля, скільки в тебе вражень!!! Зразу видно що на форумівці побувала:girl_claping: Я справді тільки усміхалась, бо щось засоромилась говорити вживу:girl_blush2: Зате надивилась на вас з Натанчиком:girl_in_love: А в слінгу Оля-Холлі була:)
    п.с. клематиси такі чудові:girl_blush2: ти вже дуже багато вишила:girl_yes2:

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ой, вишила багато, але замало, аби було близько до завершення...

І то лише за півгодини. :girl_claping: Треба буде наступного разу видовжити трохи... :blush:
    Але чомусь швиденько втекла, тільки привіталася. :girl_impossible:

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

боюсь писати,щоб щось не забути...починаю потихеньку...йти не хотіла,бо мала зіпсутий настрій,через 2 свої подарунки, історію "коломийка 1"напишу в темі про багетки, історія " коломийка 2" в двох словах тут
    в дверях мене зустріла з посмішкою imel, потім підійшли Фіяна,Ірка-Шкірка і Orman, я їм розказала свої трабли і нарешті наважилась зайти, + Сихівчанка мені підняла настрій подаруночком:girl_claping:
    Було справді як в вулику,дууже радісно-шумно:radist: атмосфера була надзвичайна, то просто мегазаряд позитиву. Миколайчики бомбезні!!! (Ірка-шкірка файно описала, а Цокотуха влучно назвала,направду -ювелірні роботи!)
    от тільки Марясиного подаруночка я теж не бачила:sad: і шкода,що не помацала Холіну подушечку.
    Але в Орман завела мене в темну кімнату ггг і показала свою шикарнющу панчнідлову картинку на чорній канві:girl_cool:
    Загалом всім кажу величезне дякую, як завжди, за гарний настрій, щирі посмішки,теплі слова,гарні емоції і величезний шмат щастя і за оте,як влучно вже написала Кася-відчуття секти. До речі,воно є не тільки в нас, а й в наших чоловіків, в мого точно.і справді наступного разу можна і їм міні-форумівку організуватися:girl_haha:
    з моментів,що врізались в пам"ять: тепло посмішки algo,Олю-ти сяєш! нова стрижка mamatu-стильно!запах ванілі,що разом з зайчиком і сердечком дістався Iskri, солоденькі щічки Тарасика,сяючі очі Люди,сміх Хомки,дитяча-щира радість Еспозки,чийсь хлопчик,що бігав туди-сюди і ще купа всього:radist::radist::radist:
    дівчата,дякую:girl_tender::kiss:

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ой, і я напишу, бо прийшла вчора і відрубалася зразу ж
    а прийшла я не рано-не пізно... по 10-ій :)
    дякую Орман і її чоловіку за далеку доставку додому (мені досі незручно, що ви мене так далеко везли)

скажу, що було дууууууууже гамірно і жарко :)
    було дуже приємно познайомитися з дівчатами, яких бачила вперше-з Аделею, терезкою, я собі Аделю зовсім інакше уявляла :)
    і рада була бачити рукодільниць-молодих мамусьок, які рідко нас тішать своєю присутністю, тільки от халепа-з Іркою-Шкіркою так і не вдалося наговоритися

Якщо чесно, то я в шокови від тих всіх подарукнів, що дівчата зробили
    всі ідеї дуже незвичні і оригінальні
    кожен раз брала щось в руки і падала хом"яком
    і лазив :xaxa: то синочок Мамату Тугарчик

шкода, що не вдалося зі всіма наговоритися
    і Орман чомусь мені не показала
    :girl_devil:

Рада була бачити Лілю з Натанчиком, він такий солоденький і такі кумедно "гримаснічав" до нас :girl_in_love:

ну, а якщо коротко-то файно було
    треба повторити :)

14. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

А я тільки щойно добралась до нету . Враження не передати словами. Стільки людей нових побачила, поспілкувалась, а подарунки - це щось. Дуже тішусь, що змогла таки потрапити на форумівку...

15. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

не бачила:girl_cool:. Тобто, Мамату не бачила.
    не бачила
    :girl_in_dreams:
    kvVItKу теж не бачила, а хотіла дуже познайомитись.
    Після вчорашньої форумівки вражень цілий океан. Учора було як у вулику і я трохи розгубилась.
    Всі роботи дуже класні, від ванільних іграшок Аделі просто млію.Тепер точно спробую щось схоже зробити.
    Сумка, яку отримала Ірця від Цокотухи - :khomyak:, нема слів, це витвір мистецтва.
    Дуже всі роботи бомбезні, хочеться всі перерахувати, але я під враженням ще до сих пір, важко.
    Щаслива, що побачила Лілю вживу, дуже гарно виглядаєш, а Натанчик - солоденьке чудо, і такий здоровань, що огого.

16. terezka

terezka котяка-вишивака

я прийшла додому з великим позитивом, і вирішила сама для себе взяти наступного разу стрічечку для підв"язування щелепи, бо побачила таку кількість рукотворної краси, що слів замало, одні емоції, "охи" і "ахи"
    дівчата, ви такі молодці, у вас просто чарівні руки!

17. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я вчора йшла на форумівку із ненайкращим настроєм. По-перше, зламалась машина і чоловік був м'яко кажучи не в захваті від того, що я їду своїм ходом. По-друге, в моєму презентику загубилось одне кілечко, і я мусіла перед здибанкою заскочити в "Фурнітуру" за новими кілечками і то все переробляти на кухні :) (Орман бачила, як я орудувала плоскогубцями, передбачливо захопленими з дому :) ).
    Але як усі поприходили, повитягали процеси і презентики, то настрій миттєво піднявся. Я ще взяла сорочечку Станіслави, всім дуже сподобалось, особливо Алго на неї заглядала ;) .
    Я думала, що бейджів не треба буде, але глибоко помилялась. А Еспозка забула їх надрукувати. Мене з моєю пузатою "візитівкою" теж не всі впізнавали, навіть ті дівчата, з якими вже була знайома (Холлі та Іскра).
    Приємно було познайомитись з дівчатами, яких ще не знала: Терезкою, Мурсонечком (ще раз вибачте за неправильну адресу), Пупсиком, Аделею (її певно всі інакше уявляли, в т.ч. і я :) ), Іркою-Шкіркою та всіма, кого бачила тільки одним оком. Нормально змогла поговорити тільки з Олею-Алго (про своє вагітне) і Мар'ясею. Кількома словами вдалось перекинутись з Холлі, Бурулькою, Хомкою, Орман. Ну і звичайно привіталась з Лілею.
    Тепер про процесики. Хомка принесла готовий ростомір і кавусю, вишиту на 28-й рівномірці за 1 ниточку! Таке все дрібоньке і рівненьке! Після пташок ти перевершила себе. Холлі і Терезка принесли ялиночки - дуже гарні. Ще були чиїсь кошенята, чорна киця з мартіні, початок гортензій, але я забула де чиє. Кася принесла флокси - не перестаю захоплюватись рівненькими хрестиками. Окса взяла процес сорочки, там стільки беку! Лапочка принесла тільдо-ангелика-сонька, він такий класний! А потім посипався дощ з "миколайчиків", і вже інших процесів я не помітила. :)

18. terezka

terezka котяка-вишивака

це були мої котята і кицька з мартіні

теж було дуже приємно познайомитись!:kiss:

19. Orman

Orman Модератор-бомба

поки не забула - дівчата всі хто питав про горіхи тут є інформація, а як хто купить то звякніть мені, я розкажу кілька нюансів, з ефективнішого використання :)
    зате я тобі і Мар"ясі альбомчик скрепьукінговий показала :)

дякую Ануті-Познеру, яка організувала телеміст Львів-Канада. Звиняйте за погану якість, на другий раз купио ще одну лампочку, а що нет гальмівний - я попереджала :sad:
    Дуже було приємно подивитись на Лілю вживу. Всі трохи повстидались і ми і Ліля :)

Я в шоці від Мамату - можна класти за скло і милуватись. Аделю теж уявляла інакше, а вона виявляється з Ірки-Шкіркинської компанії :D

Як виявилось я теж бачила ледве 10% робіт, Дуже сподобалась подушечка, яку зробила Ірка-Шкірка, сумочка від Цокотухи для Імель, таці від Імель для Мар"ясі, прикраси на ялинку від Фіяни ... я потім ще згадаю :)

Ще дуже сподобався папір який подарували Еспозі.

Мені теж перепали подаруночки. Фіяна подарувала композицію із свічкою (фото буде пізніше, бо залишила в чоловіка на роботі), дуже дякую :give_rose:
    Мамуля пдарувала брелочок з рожевим зайчиком.
    А Цокотуха ось таку красу :girl_in_love:

Окреме дякую Хомці за паперові горнятка :girl_yes: і Мар"ясі за тканинки!

ще я хвалилась Лілі кульчиками, але вона, напевно, ніц не роздивилась. Хвалюсь ще

Я,звичайно, забула половину, що хотіла написати, але це все дівоча пам"ять ггггг.

20. Iskra

Iskra Well-Known Member

накінець-то і я напишу кілька слів.

форумівка була супер!!! чесно, хочу ще, тому пропоную десь найближчим часом організувати ще одну)
    вражень багацько, спробую їх якось класифікувати.
    враження 1: Ірка-Шкірка. то та людинка, якій я готувала Миколайчика. ото вперше з нею поспілкувалась. вона реально крута!!! дуже мені нагадує одну мою однокласницю. я дуже рада, що їй сподабався мій Миколайко) і промовчала про його однісінький дефект, який не давав мені вчора цілий день спокою:girl_blush2:
    враження 2: Аделя. то моя Миколайчиха:girl_haha: (Миколайко мій, словом) дуже мила дівчинка, такі красОти робить, що дух просто перехоплює. і направду, її нік їй дуже пасує. тому, Наталю, не змінюй його. дуже дякую за Миколайка - він просто бомбезний!!! я і досі ванільку нюхаю:girl_in_love:
    враження 3: Ліля і Натанчик. хоч Ліля і не написала, що бачила мене капочку, але я їх бачила!!! який же Натанчик гарненький:girl_in_love: ну то просто... а Ліля по веб-зв'язку зовсім інша, аніж на фото. ось:)
    враження 4: Миколайчики, які зробили дівчата, настільки гарні!!! всі такі різні, але в кожному подаруночку стільки тепла і ніжності! а які ж вони вигадниці:girl_in_love: ну то просто - Ви зе бест! і звідси ж питання до Софії-Цокотухи: Мадам, ви не хочете якийсь майстер-клас організувати по валянню вовни? Я би із задоволенням шось поваляла:d23:
    враження 5: Сихівчанка-партизанка, яка ні сіло, не впало:girl_haha: подарувала мені такий гарний набір ножничок фігурних. ото якось спитала я її, де вона свої купувала, а, виявилось, в неї їх нема..то я наплутала. післявчора вона мене ще питала, чи я була чемна, а я не доперла, що то вона так шифрується. Мар'яха, з мене вишневий штрудель (Квітка знає про мою пристрасть:girl_blush2:).і ще мандаринку якось тобі почищу))) я вчора прийшла додому, і перед тим, яка сідати за переклад стільки паперу перерізала - випробовувала всі можливі варіації:connie_pull-pigtail

ось. ну і кіндер для Орман забула принести.тепер з мене подвійна плата :girl_crazy:
    Ірця-Імел, дякую за свято, яке ти організувала для нас! було файно, солодко і тепло!:girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.