Здибанки на Вернісажі

Тема у розділі 'Вернісаж', створена користувачем Galysik, 17 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Naturals

Naturals Well-Known Member

Відповідь: Здибанки на Вернісажі

Нарешті і я найшла пару хвилин щоб хоть щось написати. Одним словом було просто СУУУУУПЕР, народу стільки було[​IMG]:girl_yes2:. Роботи всі шикарні[​IMG], після вчорашньої форумівки маю ще більше хотюнчиків:connie_pull-pigtail(ще б зо дві руки і продовжити день на пару годин), найбільше вразили роботи і виворіт Catherine85:khomyak::khomyak::khomyak:sad:тепер стидно носити свої розпочаті процеси, бо там такий виворіт:connie_pull-pigtail). Приємно було познайомитися з новими рукодільницями і нарешті хоч трошки більше запам'ятала хто є хто.. О і ще отримала приз за конкурс, за що дуже, дуже дякую організаторам і спонсорам:kiss:
    слів бракує описати ту всю атмосферу, що була(досих пір каша в голові)

2. Orman

Orman Модератор-бомба

в мене ще досі трохи голова обертом йде!

Всім дякую за компліменти і теплі слова.

Дякую за подарунки.

Всіх дуже люблю :kiss:!

3. Natalya

Natalya Well-Known Member

І ми отримали купу позитиву, хоч і прийшли, коли вже дехто йшов :). Всі роботи без перебільшення - шедеври. Дякую за гарний вечір!
    Цікаво, а скільки ж нас було? Дітей ніби 9, а рукодільниць?

4. Orman

Orman Модератор-бомба

здається 28 дівчат і 8 дітей - Анута рахувала

забули телефон, мотоцикл, і Imel забула нитки (випали коло дивану, коли мені показувала подарунки), а іще обкладника від схеми "тітка з тигром" Мурсонечка (здається)

5. Ума

Ума Super Moderator

ми вчора як вийшли з дівчатами з "блат-хати", то одразу так незвично, тихо стало... капець! ніби вулик покинули.

Я ще досі не можу прийти до тями... файно було, дуже багато робіт, обіцяюсь наступного разу притарабанити ружі свої.

п.с. Касю, в тебе і в Кітки хрестики рівніші за мої, і не сперечайся!!! :girl_blum:

п.п.с. Орман, ти не згадала, що хтіла мені сказати?? і ще скажи чесно, то не напряжно такі здибанки для тебе? бо я як поставлю себе на твоє місце, то думаю, що в тебе желєзні нерви :girl_wink:

6. Orman

Orman Модератор-бомба

нє не згадала - нерви в мене хороші, а пам"ять - дівоча :girl_haha:

нічого мені не напряжно, я в повсякденному житті маю мало жіночого спілкування, а так ви мені "дозу" даєте. Ну та й а що ви такого страшного робите? Їсти я вам не варю, посуд одноразовий та й вже :) Ще й смачнюльок наносите. Це я про вишивки не говорю.

Коротше кажучи - приходьте ще!

7. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Кіточко, спеціяльно для тебе розказую "прикол" -

наша Умця нам на форумівці показувала "заграманичні" стрінги, ми дооовго їх розглядали, сміялись, мацали та усі вирішили, що також такі неодмінно собі хочемо :girl_claping:

Ума казала, що в принципі має ще єдні, також "заграманичні" (Ліля з-за океану передала), тільки більші, нам всім завеликі будуть, бо вони на 11 дюймів...:girl_haha:

Тоді ми вирішили, що будемо їх шити-кроїти вже якось самостійно, тільки гумку для них тононьку тра знайти-купити :girl_haha:

ну що, здогадалась про що мова? то Умин приз за перше місце у квітковому конкурсі, чохол для снапів :girl_wink:

8. kitka

kitka Well-Known Member

Аякже! Я лиш із-за них і приймала участь у конкурсі (то дурниці, що снапів не маю, от стрінги - то вєщ:xaxa:)! Ще м таких не мала:d7:.

пс Я знала, що Фіянка таки щось згадає, бо вона файна дівочка:girl_blum:.

9. Iskra

Iskra Well-Known Member

ов, то я популяр:girl_crazy:
    ну і де фото, Іруська? га???
    як не буде, то спешл фор ОксанкаФ виставлю сама якесь:girl_crazy:

10. mamulja

mamulja Member

Як шкода, що не попала на таку здибанку.
    От ми зараз з бусічкою сидимо (правда вона лежить під цицькою і одним оком споглядає, що там мама робить, а іншим дрімає) і розглядаємо шедеври наших рукодільниць. А руки так і чухаються, давненько вже не вишивали, і часу поки немаємо. То їмо, то спимо, і стараємось побільше гуляти поки погода, то уроки вчимо.
    Але нічого ми трішки окріпнем-підростем і явимось до вас на форумівку.

А роботи............... не до оповідання, такі витвори мистецтва, і я так хочу............

11. La esposa

La esposa Moderator

ой як я то пізно побачила... я ся тєжко вибачєю :) і виправляюсь :)

Іскра:

12. Анута

Анута Well-Known Member

ось і я добралась (до ДП мається на увазі) :)
    коментувати багато не вийде, тому спробую коротко.

Велике дякую Умці! мій вірний друг по потряплянню на форумівки. І що би я без неї робила? а ще мене Умця потішила завершеною половинкою мого робіна - домашні всі ахнули і попадали!!!

ага, рахувала. Саме так, але ніби до було до приходу НікиЛавлі.
    Точніше, я рахувала одразу після приходу кВітки, а хто прийшов після неї, то треба додавати.

виворіт я пропустила. Бачила лише здалека і тільки подумала Чого це ті жаринки відшиті у дзеркальному відображенні? а то виявляється зворіт був...

ось тут я вирішила, що нам тра Еспозку брати за фотографа конкурсних робіт. А то дівки постійно мучаться з тим вдалим знимкуванням.
    Буде Кася з манікюром тримати, а Еспозка знимкувати :)
    а ще додам, що знимка не передає краси тих картин (робіт) якими вони насправді є.

хе, я от виїхала трохи за межі свого "зоопарку" і сьогодні як кіт, котрий валеріани нализався :) все мені файно, все мені спокійно :)
    Вчора, як повернулась, Павлусь на шию кинувся з криком (скучився за ті кілька годин, о!). А сестра чоловіка (мене забирала з форумівки) по дорозі мене напутсвувала що "тобі треба частіше десь виїздити отак, бо замукаєш без люду". Пропонувала мене так забирати :) Т.щ. може тепер буду частіше з"являтись, та і діти ростуть таки ;)

З новенькими було приємно познайомитись! (правда десь пропустила Мучачу - підозрюю, що бачила, але не "підписали" хто то).

а ще скажу, що бракувало Хомочки нашої. Того живчика.

а ще зацініть, що замість вишивати (мені каву завершити лишилось з 30 хрестиків) при вільній хвилі ділюсь з вами враженнями!

Всіх вас люблю, цьомкаю та обнімаю!

Пи.Си. ще дякую Еспозці за таку гарну світлину! нарешті в мене є файна знимка з дітьом :) бо у всіх тутешніх знимкарів руки не до знимок призначені... І звісно нашій гостинній господиньці Орман!

Пи.Си.2. Бісерна сорочка Імель - неможливо слів підібрати!!!

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ----------

дякуку

але ж направду файна!
    наші дівчата усі файні! а Фіянка стала ще більш мініатюрніша! така прям тендітно делікатна :)

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

значить, якщо мені не зраджує пам"ять потім прийшли Ніфертіті та НікаЛавлі. тобто 28+2=30(!) і 3 діток (Ромчик кВітки та дівчата Фіянки) гуляли на вулиці з татусями :)

13. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

До справи. Вишивальна форумівка для мене почалася з того, що я зустріла Imel по дорозі :) Було тоді її хапати за руки та розглядати бісерне багатство та розпочату конкурсну :) Де там, думаю, прийду і все спокійно подивлюся :) Щас....
    Враження - жаринки - дуже елегантно і стримано виглядають. Орхідеї - всі файні - цікаво, як дівчата пооформляють. Конкурсні - ух- тут і слів нема . Такі живі і яскраві роботи.
    а дівчата - Еспозка - приємно було познайомитися з таким веселим сонячним зайчиком :) Анута - така файна і заклопотана молода мамуся - а синулька - такий трошки хом"як щокастий, ттт., Imel- як завжди - бомбово , Фіяна - витончена і делікатна , фігура така :girl_in_dreams:(так і хочеться сказати "їж з хлібом":girl_crazy: ), Kasia - "пазурики" такі гламурненькі:d23: KVitka - красуня з туліпами, Orman - як той "Бедлам" можна витримати ...
    А дітки...Бурульчина доця така шустра.... Тимофійко має мамині очі та такий вдумливий хлопчик..Абрайри синуля - то скоро дівчатка за ним побиватися будуть...
    Уфф- ніби все і нічого. Висновок - здибанки треба робити частіше - бо отак назбирується "здичавілого" вишивального люду - і яблуку ніде впасти.

Ну так "порода":connie_pull-pigtail

14. Orman

Orman Модератор-бомба

15. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

16. Анута

Анута Well-Known Member

може по форумівочці, а?

17. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

підтримую. Дуже треба мені в центр, ніяк вибратись не можу. А це гарний стимул відкласти всі справи і відволіктись

18. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Агов! Вдаримо форумівкою по вишивальній кризі?

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Та ми шо, ми завжди "за" :girl_blush2:

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

пропоную форумівка - на нейтральній території. думаю, що то вже не файно стільки в гості ходити.

Статус теми:
Закрита.