Здибанки на Вернісажі

Тема у розділі 'Вернісаж', створена користувачем Galysik, 17 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Вишивальна форумівка!

Нормально, навіть посуда була помита як я прийшла.
    Отже, на диво вперше познайомилась зі всіма( точніше всіх знала як по ніку) вражень море!! роботи всі чудо ювелірні!!!Дякую Люді за уроки, мабуть буду гладдю вишивати. Імел, чекаю обіцяного!

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ото шклєроз :sad:
    а шо я обіцяла?
    можна в карму

сорочка?

3. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

На звороти ніхто не дивився, поки хтось голосно не сказав: "не дивіться на мій зворот". І тут почалися розглядалки зворотів :)

Ще хотіла написати, що вкотре захоплююся роботою Октавії. Коли побачила її картину, подумала, що дуже гарно але десь мала таку схему і мені вона видалася більшою. А коли придивилася до картини і побачила які ті хрестики дрібнесенькі... :8: Зараз вишиваю на 18-ій аїді, то думала що в мене хрестики малі, а то, мабуть, раза в 3 менші по площі. До того ж такі акуратні :girl_in_love:
    А загалом, кожна робота вчора викликала якісь емоції, іноді зовсім інші ніж при перегляді фото у вишивальних звітах. Буває так, що не хочеться показувати своєї роботи, бо думаєш, що твоя робота не така гарна, акуратна і т.д.(це не лише про вишивку йдеться і наш форум) Вчорашня форумівка довела вкотре, що наші хом"ячки найкращі. Це справді товариство, де можна відчути підтримку, почути конструктивну та позитивну критику, де можуть навчити.

4. kitka

kitka Well-Known Member

Люди! Вас було 26 штук??? І то не рахуючи маленьких хом'ячків. Ну ви молодці:girl_in_love:.

5. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Пальців на руках і ногах було замало щоб усіх перерахувати:xaxa:

6. odree

odree Well-Known Member

мене Юстька забрала, стояла і нила в коридорі "Пішли додому, пішли додому" і всьо, не було на то ради.Ніяк не далася вмовити. Я була від сили хвилин 10 :sad: тепер перечитую дописи і заливаюся білою заздрістю.
    Добре хоч пару робіт побачила: сорочку з маками (здається окси), яка мені дуже сподобалася, і ще вишивку з немовлям (звиняйте не знаю чия). і надійка молодчина, вже так файно вишиває, я певно ще не скоро так зможу

7. octavia

octavia Well-Known Member

Я також маю дуже позитивні враження від зустрічі:girl_in_love: Дуже Вдячна господині Орман за гостинність в квартирі звичайно набагато зручніше ніж в кафе. Дуже дякую УМІ за тканини (хороша ціна, ніде так не купиш):dance:.Побачила багато вишитих сорочок побачила гладь (зрозуміла що то для мене китайська грамота).Переконалась що вишивальниці то молоді сучасні кубіти:girl_tender: а не старі бабці ( бо думають коли вишиваєш то вже старий песіонер :girl_haha:).Отримала багато задоволення!

8. algo

І я про те ж! спочатку знайомі підколювали, о, ти така молода, а постійно як бабця з голочкою шпортаєш. А тепер точно знаю: вишиванню кожен вік підвладний!!!!

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

Так, до списку треба дописати ще чотирьох маленьких форумчан: Юстинку, Яринку, Олю і Тарасика:girl_in_love:

А тепер що ми ще бачили окрім вищеперечисленого дівчатами:girl_in_dreams::
    метрику і акварельні маки Надійки, сорочку ОксаниФ, маки Сихівчанки, метрику Касі, майбутні брелочки ОлениМ, бісерні та декупажні вироби Пампишки, і підозрюю що я щось пропустила:girl_cray: Добре, буду фото чекати - може Орман все засікла:girl_in_dreams:

П.С.І ще були сувої, пакунки, рулончики файнючих різнокольорових тканинок:crazy::crazy::crazy:
    П.С. Згадала!!! Ще був чудовий пасхальний рушничок Бурульки з неймовірними візерунками!!!

Останнє редагування: 22 Квітень 2010
  10. окса

окса Member

Всім велике дякую за суперовий вечір:girl_claping:!Я на форумівці вперше і дуже переживала, чи приймуть мене в своє товариство дівчата.:girl_in_dreams:Спершу навіть сумнівалась,чи йти мені,Але прийшла і дуже задоволена!Особлива подяка господині,яка створила таку чудову атмосферу,Умі,яка надихнула мене прийти на форумівку(та ще й доставила додому)І всвм-всім присутнім.Всі дівчатка чарівні ,а роботи-просто клас!!!Мій хом"як ледь не тріснув ,а ще й заразився новими ідеями(мушу їх реалізовувати).Давайте будемо збиратись частіше

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дівчата, краєте серце мені своїми дописами :sad: :sad: :sad: Ми вчора цілий вечір з малим нили вдвох: малий - бо з температурою, а я - бо він з температурою ( а вже від того купа наслідків)... На другий раз трісну, але прийду (на людей подивитись, себе показати :girl_haha: ). Ще й пропустила такий потрібний мені майстер-клас :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

12. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Mariasia, не хвилюйся, ви головне не хворійте з синочком, а це ще не остання форумівка, і я впевнена, Ірця проведе ще один майстер-клас.
    Я, хоч була на форумівці, а майстер-клас пропустила:girl_in_dreams:
    П.с. Щось Орман довго спить, де ж ті фотки? Марія, якщо на фотках я вийшла "не очень", то мене пліз, не викладай

13. algo

І я чекаю фото. там до речі не тільки Марійка фоткала, ще репортерами були Окса і Сихівчанка. так??? де моє фото з маком!!?:tanksmile::tanksmile:

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

Орман писала, що лиш після обіду матиме вільну хвилинку:girl_cool:

15. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я теж хочу фоток, коли там той обід (бо для кожного то поняття дуже індивідуальне :)????

П.С. Малому вже набагато краще!

17. Orman

Orman Модератор-бомба

зразу кажу - фоток мало,бо я багато тусувалась :girl_cool:

Цокотуха
    ОксанкаФ
    Пампишка і Памполя

Алго

Холлі з дітками :)
    [​IMG] [​IMG]
    Каліна
    Одрі з малечею (шкода, що зовсім мало побули)

Бурулька
    перша ластівка Сихівчанка
    скарби
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Шайка-лєйка Ніфертіті, Надійка і Кася

маю ще фотографії Одлі, Октавії і Окси, але не знаю чи можна викладати. Дівчата, дайте знати :)

Останнє редагування модератором: 22 Квітень 2010
  18. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Всі дуже гарні, а красот щось мало!

19. Orman

Orman Модератор-бомба

понєслась .... дівчата ну гарно ви всі повиходили, я як потру всі фотки то не буде на що дивитися :sad:
    окса ще фотографувала, просіть її, бо мені випаало, або дивитися або фтографувати. Здогадайтесь. що я вибрала :)

20. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Дівчатулі!!!!! Як всьо було кльово!!!! Купа знайомо-незнайомих облич і чудесна атмосфера :) Дякую господині - Орман, за таку шалену ініціативу, яка принесла стільки позитиву :haha: Вишиванки просто приголомшили, певно я до такого ніколи не допрацююсь, тре руки перед тим позолотити хоч до ліктів :) А вишита картина Октавії аж дух захоплювала! І тюльпанчики, і метрика з зайчиками, і маленький такий вишитий коник, і ,як виявилось зроблена Лілею, лавандова книжечка для голок, і купа інших скарбів - запросто розшири межі рукодільної уяви і надихають досі на нові звершення :))) І окремо валяні вироби Цокотушки, то краса до якої неможливо звикнути!
    Певно я не так багато спілкувалась як хотілось, все бігала за шкодною Пампольою, але ж дай Бог не останній :) Було приємно з вами всіма побути, побачитись і перекинутись слівцем!
    Особливе захоплення викликала Анута з меншим козаком! :)

А, забула сказати - бісерний павич мій :girl_curtsey:

Статус теми:
Закрита.