Здибанки на Вернісажі

Тема у розділі 'Вернісаж', створена користувачем Galysik, 17 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. simona

simona Well-Known Member

Відповідь: Вишивальна форумівка!

Ну, що скажеш молодці, нічого наступний раз і я зможу прийти

2. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

І я вже приїхала додому і зразу сюди.:girl_claping:
    Про себе - прийшла перша(бо думала,що форумівка на 18.00) і пішла остання:girl_flirt:,дякую Орман що не вигнала.... Все було дуже класно,всіх дуже багато.Жалію,що не замовила тканини,бо вона ну вже дуже дешева:sad: Imel вдячна за ниточку,яку вона мені купила-бо я немогла її знайти,прислухаюсь твоєї поради,щодо сорочки...
    Я всіх дістала з тою сорочкою,якої ще нема,але дуже хочу!!!Дякую за поради.

3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Ех, і я вже вдома

Дівчата, а шо ми пили? Бо мені не вірять, шок кафку
    Якщо коротко то я змучена, але щаслива

Я почну з подяк:
    господині за гостинність:girl_in_love:
    гостям за компанію :girl_tender:
    гостям за насолоду від принесених шедеврів :girl_claping:

сорочки-то шось з чимось (я свою не рахую :girl_haha:), вже мудрую над наступною :girl_in_dreams: гладдю :girl_blum:
    рушнички пасхальні-шедеври
    букетики Фіяни (падаючі хом"яки)-очей не відірвати, насправді-то в кілька раз гарніше, ніж на фото
    метрика Орман (Марія чому ще в галереї немає :girl_devil:, таке не можна від народу ховати :girl_haha:)
    ех, шкода мені, що не вдалося з Ануткою поспілкуватися, Тарасик такий солоденький, що я і підходити боялася :girl_flirt:, але ж не остання форумівка?!)
    Цокотушкині роботи (падаючі хом"яки), я всі переміряла :girl_flirt:, поки ви офтопили :girl_haha:
    гобелен Октавії (падаючі хом"яки), ніби і невелика картина, береш в руки (падаючі хом"яки)-а то така ювелірна робота, я сказала чесно-не взялася б

:girl_in_dreams:
    поки нас було багато, то я шось патєрялася (і зла як пес прийшла, поки дотьопала), а після кавки мене попустило, і коли я осоїлась, то майже всі порозходились :girl_emo:

то коли там передача робінів :girl_wink:

та ні, то вже опосля було
    тобто під закінчення форумівки

4. Orman

Orman Модератор-бомба

теє-то-як-його, неоформлене, однако

питали дівчата, яка ширина моєї канви - 1,50

ще раз велике ДЯКУЮ Умі - я розгорнула міряти, а то така плахта .... і як то ти все міряла-різала? Молодець, одним словом:)

Останнє редагування: 21 Квітень 2010
  5. Імель

Умці, і Умі дякую
    йду і свою переміряю (шутю)

6. Kalina

Kalina Active Member

А з мене чоловік сміявся що йшла з кульками з солодким і прийшла з кульками, і питав що ми там робили чи вишивали чи солодке їли:girl_blum:
    Дівчатка,дякую за приємний вечір:girl_claping:подивилася на ваші роботи...така красота, надивилася на сорочки, тепер точно куплю заготовку, бо так хочу таку сорочку як в Окси:girl_flirt:

7. Імель

Ще хочу сказати, що всі роботи дуууужжже акуратні-шедеври
    звороти-рівнесненькі, ідеальні :girl_tender:
    але я ту ідилію трохи своєю цьоткою розбавила :girl_crazy:

8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

не треба ..... (напрошуватись на компліменти) цьотка файна і акуратна. І хрестики рівненькі (я дивилась:girl_wink:)

9. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

І я нарешті до Вас.
    Надивилась на ті всі красоти вишивані. :girl_in_love:
    Що застала, і особливо зачарувало - це вишиванки (як жіночі так і чоловічі). ОсанкаФ - вишиванка білим по білому - це ювелірна робота!!! Це треба було бачити, якою тонесенькою ниточкою виконана мережка!
    Маки на вишиванці Окси дуже вишукані (в кольорі значно кращі ніж на фото), а також чоловіча сорочка вирішена просто, але з бездоганним смаком (знову ж таки особливо кольорові поєднання).
    Сорочки ЛюдмилиП, Іринки (Імель) та Олі (Алго) взагалі не потребують коментарів.
    Вдалось потримати в руках і декілька вишиваних процесів чи зблизька глянути на завершені роботи. Ну що ж тут сказати! :clapping: :clapping: :clapping:

Якщо враховувати, що творчі роботи є зовнішнім проявом внутрішнього стану наших рукодільниць - я вдячна Богові за знайомство з ними!

Принагідно додам, що надзвичайно приємно було познайомитись з багатьма майстерними форумлянками!
    Особливо зворушила мене зустріч з Анутою. А Ірця (Імель) зачарувала своїм позитивом.
    Ще додам, Квітка, не знаю чи раніше Ви були при всій параді, але сьогодні Ви якось особливо чарівно виглядали.
    І на сам кінець. Місце для рукодільної форумівки - бездоганне!!! Маріє, дай Боже здоров"я Вашому чоловікові, що піддався на таку провокацію.
    А ще, дякую Хомочці, що двері відкрила, а потім ще й кульочок в руки дала (допомогло реабілітуватись перед застудженим мужом).

Останнє редагування: 22 Квітень 2010
  10. Orman

Orman Модератор-бомба

11. Імель

та де, шо м я не бачила
    більше цьотку не принесу, хіба вже зарамлену :girl_haha:

12. Kalina

Kalina Active Member

13. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

Файно пофорумились:girl_in_love:
    Вибачайте, що голосно до всіх кричала і всюди пхала свого носа, то все від надлишку позитивних вражень:girl_blum: взагалі-то я біла і пухнаста:xaxa:
    Сподіваюсь, що всі дівчата, які були вперше, отримали тільки позитивні емоції:girl_wink: Дуже було приємно познайомитись з Октавією, Каліною, Оксою, Оддлі, Кучерявою Ксеною та Пампишкою. А ще були досвідчені форумівшиці;): Орман, Сихівчанка, Алго, Кася, Надійка, Фіяна, ОленаМ, ЛюдмилаП, Імел, Анута, ОксанаФ, Ума, Одрі, Цокотуха, Холлі, Квітка, Бурулька, Ніфертіті, і Хомка))
    Дякую дівчаткам за позитив:girl_in_love:, а хто прийшов без нього - впевнена, захопив шматочок з собою;) Бажаю щоб цей маленький шматочок став велиииким шматом)))
    Орман велике спасибі за чудове місце зустрічі:girl_in_love:

П.С. Надійко, вибач за нефайний комплімент:no:
    Алго, як там пельмені?;)

15. Ума

Ума Super Moderator

ага, тепер з допису Хомки хрозуміла, що не бачила Одрі. і ту єдину дівчину, що не познайомилась, певно звуть Каліна... і хто то ви? зізнавайтеся! всіх решту ніби запам"ятала

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

Каліна - то єдина чемна і тихенька дівчина, бо решта буянили))) А Одрі була лише трішки((

17. Kalina

Kalina Active Member

та то я була..замучена і нанюхана всякої хімії після лабораторної :girl_flag_of_truce:

18. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

І я напишу. Вражень купа! Роботи всі просто неймовірні! І картини, і сорочки, і шалики, і рушник! Форумлянки всі красуні і дітки файненькі, особливо найменшенький. Правда не зрозуміла, куди так швидко поділась Одрі :sad: .

Хочу подякувати Орман за гостинність, Умі за тканини, Імел і Люді за майстеркласи і всім-всім за гарний настрій від робіт і від спілкування :)

19. natka75

natka75 Well-Known Member

Дівчата-майстрині, можна до вас підглянути:girl_tender:? покажіть хоч кусочок тої красоти
    так цікаво:girl_claping:глянути і на інші роботи (хоч я і не розумію тих ваших словечок, але мо коли буду в другому декреті :girl_in_dreams:- займусь рукоділлям, приймете чайника?)
    О, Анута, розказуй як тебе відпустила твоя митниця???

МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!

20. Ann

Ann New Member

фух, все перечитала. Класно було там(( А я так хотіла, хотліа....
    Добре шо небуло мене, і непринесла свої дві незавершених роботи, бо там на звороті так неакуратно))))) Настіпного разу постараюся накінець то, добратися до вас дівчатка, вопрєві всєм форс-мажорам)))

Статус теми:
Закрита.