Здибанки на Вернісажі

Тема у розділі 'Вернісаж', створена користувачем Galysik, 17 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Відповідь: Здибанки на Вернісажі

А я з Соломією, нам дуже підходить це місце для здибанки, від садочку два кроки, ми завжди вчасно приходимо :)

2. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Алекс, о 18.30 піцерія Челентано на Саксаганського. Приходьте:)

3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

буду відсутня :sad:

Орман, ти будеш? бо я би вам щось передала б ;), але ще не придумала як :)

вже дууууже хочу на здибанку, але матиму можливість тільки з квітня :girl_devil:

4. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

І я планую прийти, візьму кулі, хочу копняків ))

5. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

мазохістка! :girl_haha:
    ходи ту, я ті накопаю:girl_crazy:

а я тааак хочу на форумівку, тааак хочу, але маю цілу купу лазаретних "але"... беру мітлу і йду їх вимітати, авось до вечора справлюсь та й порозганяю всі хороби :connie_pull-pigtail

6. Orman

Orman Модератор-бомба

ще не знаю
    але ти бистра!

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А з дєцками хтось буде? Мушу брати Софійку з собою. Чи буде їй компанія?

Ой, вже дочиталась, що будуть. Файно!

8. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я буду з дєцком, Богданка, Люда, так що компанія буде (бідне Челентано:girl_haha:)

9. Naturals

Naturals Well-Known Member

Планую бути, як муж не підведе, то таки прийду.

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Як муж Лесі не підведе, то буду 100%, як не буде, то 98% )))

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

маю абсолютно дурнуватий день
    Домік спати лягав кілька разів і заснув в 16 год і вже 2 рази будився я з того дуже виснажена і знервована сиджу і впихаю половину Київського торта. Не можу вдруге пропустити кулі Одувашки і тому мушу якось причалапати

12. Alexx

Alexx New Member

Я вже прийшла додому))) настрій бомбезний!!! Дякую дівчата (і п. Левандівка) за компанію! Дуже душевно.... дуже!!!
    Пооглядала роботи дівчат, яка ж то краса.... Вишивані картинки просто неперевершені. Записники Мар"ясі дуже натхненні.... такі дівочі-дівочі )))) в таких навіть писати страшно..... Листівки і АТС-ки чудові.
    На наступний раз візьму і я щось зі своїх робіт (небрала бо не знаю чим то таких вмілих майстринь зацікавити :girl_in_dreams:)
    Які у всіх хороші дітки ))) шкодую, що свого не взяла він би також гарно забавився :connie_pull-pigtail, але я б точно ні з ким не поговорила )))).

13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Сашо, як то не брали? А брошка з рожевеньких квіточок? (я здалека заглядала, тому не розібрала, що саме за квіти). А мегабомбезна хустинка на шиї, яка дістала від нас мільйон компліментів!
    Я прийшла пізніше, то не все бачила з вишивання, але те, що побачила було дуже класне! Майбутня сорочка Люди хрестиком і бісером, амариліси Богданки, кріселко і сорочечка Мар'ясі, бісерна іконка Пупсика, а ще Мар'ясині гарнюні блокнотики і листівки наших скрап-майстринь. Шкода, тільки кулі Одувашки проґавила (а може й ще щось?).
    А ще я отримала чудовий подарунок на ДН від Люди! Похвалюсь завтра:). І ще Мар'яся передала блоґову "цукерочку" від Лілі.
    Дівчата наші, як завжди, всі дуже гарно виглядають. А діточки такі солодкі, особливо найменшенькі:)
    Файна була форумівка.

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Взаємно.
    День був тяжким, хоч під вечір вдалося розвіятися.
    Фоти будуть завтра. Єдну для затравки кину:

15. Alexx

Alexx New Member

Дякую за компліменти )))), на наступний раз візьму щось таке щоб дійсно пооглядати, а то так... на кожен день (так люблю ту свою брошечку з квітів, що ношу її до всього і кожен день, то вона і перестала бути чимось чим хваляться ))))).

Що то за кулі такі? Я сиділа так близько і не бачила ті кулі....

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Гм-м-м...
    Враження, що вони були саме в цьому пуделку:
    (закадровий стогін хом'яка)

Останнє редагування: 20 Березень 2012
  17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

або не було їх, була одна лиш Одувашка, така вся повітряна, така повітряна:)

Було дуже файно, Злата альго просто чудо, а діти Натуралс - я від тої дівчинки більшої просто у захваті - такі очі і таке волосся - ммммммм, дуже живий як завжди Олексій Хомочки, і дуже поважна дівчина у ЛюдиП росте, рівно ж Софія Пупсика:) А Квіткин Домік то взагалі окрема історія, так боліла у нього руця, ну просто кожен пальчин-кожен пальчик;)
    Всі дівчата супер виглядають, вишивки чудесні, Людин рукав просто бомбезний, а Мар'ясина вишивка: ану скоро прати!!!
    Саша, ну ти скромна, чого торбу не показала?:girl_in_dreams: Треба буде до тебе ше прийти помайстеркласитись, бо мені сподобалось:)
    Всіх була рада бачити, до нових зустрічей!:girl_claping:

18. Orman

Orman Модератор-бомба

шкода, що ми не попали, але це останній раз

19. ntv

ntv Well-Known Member

Гарненьки фото, напевно файно (як завжди) посиділи! Молодці! А в Києві теж збираються дівчата, а я й не знала.http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=81172&page=9

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дуже дякуєм Лесі за доставку! Приємно було зобачитись! Я так розумію, скоро моя малявка буде ганяти теж за всіма, вчора вона рвалась, але я не впускала) Хіба трошки Квітчиного кавалєра поображали!
    вишивок бачила мало, але всі гарні!

Статус теми:
Закрита.