Здибанки на Вернісажі

Тема у розділі 'Вернісаж', створена користувачем Galysik, 17 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Здибанки на Вернісажі

:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    В мене нині не вийшло!!!

3. Holly

Holly Moderator

А ми вже вдома. Класно було, тільки мало:girl_cray::girl_cray::girl_cray: І незважаючи на 2 дітей, я багато побачила робіт.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

І ми вже вдома. Окса, велииике дякую за доставку. Форумівка - мега. Стільки народу, шум-гам-сміх-позитив і чудові роботи. Так шкода, що не змогли побути довше, але з дитиною то тяжко. Хоча, Софійка з Холліною Яринкою знайшли собі заняття - грали в хованки в шафі-купе.
    Трошки зберусь з думками і напишу ще, бо наразі емоції зашкалюють. А поки хочу подякувати Марусі-мамі за подарунок, Касі за доставку подарунка)), Богданці і Велані за квіточки, Хомочці за папірчик, І Абрайрі за чудові роботи (я тепер їх горда власниця).
    І всім-всім за позитив і натхнення. Направду шаленно тішусь, що можу знаходитись в такому суперському товаристві:girl_tender::girl_yes2:

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

дівчата, вибачте мене затуркану, але до мене ЩОЙНО дійшло - я не заплатила за каву.!
    ну то капець..

дайте знати , хто заплатив. мені чесно дуже соромно:girl_sad:аж зла на себе.

п.с. була троооошки. хотіла мушелькі показати Фіяні, і Пупсику пакуночок від Марусі віддати. все вспіла.
    і ще мала приємність отримати презент від Хомки:girl_curtsey:
    не вгадаєте ніколи. то голка для панч-нідлу. я крута пра??

п.п.с пішла писати лист Миколаю, най принесе мені панч-нідловий набір.:girl_spruce_up:я ж чемна:girl_wink:

6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

і я вже прийшла. Емоцій купа, трохи насміялась, що мені дуже було потрібно, відірвались, одним словом. Так було добре!
    Я тепер хочу гортензії вишивати, такі як у Хомки, таааак вони мені сподобались!!!
    Шкода, що не зі всіма поговорила.

7. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Думала, що не попаду на форумівку, але втікла з роботи і дуже класно посиділи!
    Їхала додому в маршрутці з Оксанкою Ф і розговорились ми про вишивку (як ті коліжанки з анекдоту) , і одна пані яка сиділа біля мене нас почала розпитувати про вишиті сорочки, домоткане полотно (Окса дала твій моб.), а вкінці запитала де ми спілкуємось, чи часом не на ДП? :xaxa:
    ми популярні!!!!!!!!:girl_yes2:

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

О, Фіяна, забула .... ТИ ТАКА КЛАСНА :girl_tender:
    і Цокотуха така файненька, такі животики :girl_wink:

Останнє редагування: 9 Листопад 2011
  8. Xomka

Xomka Well-Known Member

То все та Катя - то ж треба вміти розгледіти такий файний букетик серед всього вишивального різноманіття:girl_smile:
    Мені всі-всі і все-все дуже сподобалось, але дійсно емоції зашкалюють:girl_crazy: Втихомиряться, то щось ще напишу:girl_wink:
    Еспозки бракувало, і ще багатьох наших рукодільничок львівських, не кажучи вже про Київ-Луцьк-Мукачево-Косів-Рівне-Володимир-Волинський+наш такий далекий, але близький в серцях закордон:girl_in_love:
    Сто разів тішуся, що є інтернет:girl_curtsey:

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

так, написали що Фіяна або Цокотуха. прошу відписатися. з мене Миколайчик)))
    п.с. забула написати - Фіяна мега -позитивна , чесно:girl_smile:і надзвичайно їй пасує акуратний " акваріум з золотою рибкою":girl_smile:

10. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

О, клас. Миколайчик то є кул. :girl_haha:
    Але ми з Фіянкою такі два повільні гарбузики, що встигли лише головами покивати. А розрахувалась Катя-Одувашка.:girl_wink:
    А шкода, що я Касю не застала. Ніби й не дуже то запізнилась.

Класна сьогодні була здибанка.
    Шкода лише, що не з багатьма встигла поцокотіти, проте встигла з багатьма хоч поглядом (посмішкою) перекинутись.
    Усі такі класнючі :girl_tender:

Ну не дають мені більше написати. Муж загрів термометра вже до 38. І Ганнусю виявляється треба спати вкласти. Ну як малі діти. "Старшенький" і меньшенька боряться за мою увагу :girl_haha: А маля в пузі так собі ніжно постукує :girl_tender:

Останнє редагування: 9 Листопад 2011
  11. Kasia

Kasia Well-Known Member

ооо. дякую Катю. я щось мушу придумати тепер.
    хочеш я твої кулі повишиваю?:girl_smile:

12. Анута

Анута Well-Known Member

і навіть я там трошки була ;)
    буквально кількома фразами з людом перекинулась і мусіли ми бігти додому.
    правда втрафили не швидко, бо я так рідко десь виїзжаю та ще й маршрутівкою, що ми з Павлусем трохи поблукали поміж зупинками поки надибали де наші маршрутівки зупиняються. ще й з тими розкопками/об"їздами...

Фіянка такий колобочок тендітний, правда трошки втомлений. Як пригадаю себе - то я мов танк була - така обширна та велика, а Фіянка така мініатюрненька, прям дюймовочка :) Лапуська!
    вкладала малих і згадувала - познайомилась з Фіянкою вона вагітна була, сьогодні балакала - теж колобочок :) Правда тоді ми в ПХ були.

Шкода що Люда пішла спершу не в той зал де я сиділа. А то б трішки собі погомоніли.

Усіх цьомки!

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Незважаючи на те, що цілий день був сповнений суцільними перешкодами аби потрапити на форумівку, мені то вдалось :dance2:, щоправда з Доміком... і цим все сказано:girl_crazy: я і малювала і олівчики складала і
    але як не дивно, цієї форумівки я найбільше робіт перемацала, і Марясиних чудових равликів розгледіла і надзвичайні серветки Люди (ба, більше, отримала бездоганний екземпляр в подарунок:girl_tender: Людо, дякую), і оформлені картини Імель:girl_claping:, потримала в руках "ринок" він надзвичайний, показала Домчику і попросила дати мамі можливість теж вишивати таку красу:) Дуже гарна сорочка буде в сина Оксанки, кольори ммм. Шкода, що Христусину так і не побачила:sad:
    Знайомство форумівки- Умин Фій, або як він відрекомендувався моєму чоловікові- Тімі, дуже кльовий хлопчик, а ще компанію моєму малому склала Бурульчина Христинка-обнімашка і дуже чемна Соломійка, я не впевнена, але підозрюю, що то донечка Люди:girl_blush2:( дівчата в мене дуууже погана пам"ять на імена)
    Цокотушка зайшла як голубе сонечко:girl_tender: чому сонечко? бо сяяла, чому голубе? бо в моднячій слінгокурточці. Фіянці вкотре личить вагітність;)
    Богданка файно змінила імідж, зачіска:good: Одувашка була в бомбезній сукеночці, Імель-друг, не відмовила в проханні, дякую. Мені бракувало Орман і Еспозки, а ще Ірки-Шкірки і Аделі (зовсім дівчата прогулюють, вже не кажу про пропажу Іскру)
    Всім-всім дякую за гарну, гамірну компанію і
    :kiss:

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

айайай, забула, і то не можу заснути, забула написати, що докладно розглядала Аделине творіння: сову і сердечко з совою, таке все гарне-гарне:girl_tender:

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Кльова була форумівіка, було баааагааато дівчат, можна навіть сказати, що я відпочила, прийшла додому не втомлена! Цього разу мене носило всіма столами, тому я навіть зі всіма поговорила :girl_tender:.
    Дуже кльові Хомчині гортензії (і чому я думала, що то бузок?)-ніби намаловані і дуже мацьопі, сорочка ОксанкиФ теж бомбезна (а мережки!!!) і сорочка Мар"яни-сихівчанки (надіюся скоро теж буду "стелити" по сітці), про сорочку Христусі я скромно промовчу ;).

Треба дати Каті піддупника до куль, я шось думала. що то вже дійсно кулі, а там тільки півхатки :xaxa:

Ще мушу сказати, що дуже припала мені до душі квВітчина скатертина.
    І ще тисячі компліманів гарбузикам Цокотушці та Фіяні :girl_in_love: кльовезні і позитивезні :)

ну і на сам кінець-Фіяна, ти ДУЖЕ гарна, і ще снилася мені цілу ніч :)

пи.си. ОРМАН! сідай два! я тбі дзвонила не питати чи ти ще не все, а тому що якраз йшла біля конспіративної квартири і хотіла тебе забрати на форумівку! :girl_emo:
    нечема! :girl_devil:

16. Аделя

Аделя Active Member

То були мої "представники" на форумівці :girl_wink:.
    Насправді дуже шкодую, що не вдалось і цього разу прийти, мені бракує форумівок, і я буду дуууже старатись потрапити на наступну :)!

17. Анута

Анута Well-Known Member

оце б я безмежно хотіла руцями помацати! :girl_in_love:

Равлика Мар!ясі вчора помацата. Файний :) Для мене і досі загадка як вони у неї стоять без опори.... :girl_in_dreams:

18. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Форумівка була дужжже файна, дуже рукодільна і дуже багата на розглядання, мацання і захоплення чудесними вернісажними шедеврами :girl_tender:

Розкажу свої враження про роботи в порядку їх потрапляння до рук.
    Мушлі Касі – такі манюні і дужжже ніжні:girl_tender:, хочу такі ж однозначно!
    Записничок Христусі авторства Холлі – моя мєчта :girl_in_love: (я просто млію від імбирних чоловічків)
    Сорочка Христусі – дуже вдалий маштабний недовгобуд)))
    Гортензії Хомки – файнюні :girl_in_love: - ууууу, я також такі хо;
    О, врешті я вже знаю, якііі вони, таємні амариліси Богданки, і "шо таке" і "з чим їдять" "прикріп"!
    Богданко, "прикріпляти" тра однозначно – буде ліпшіше! :girl_curtsey:

Чайнички Імель – :khomyak: нігди б не подумалам жи вони такі гарні і великі – оформлення дуже вдале :good: (мені надзвичайно сподобалось, що рами в одному стилі, але неоднакові, мереживне вишите обрамлення розкішно доповнює та підкреслює дизайни);
    Паризький ринок Імель – шо тут скажеш, тра знімати капелюха :hi: – дуже маштабна робота, Ірця - справжня бджілка :d64: – вишиває старанно, дуже вправно і поступоооово (я, стрекоза, так не вмію :girl_nea:), і вже скоро будЕ "Квітка"!

Потім мені до рук втрафили повітряні кулі Каті Одувашки – на разі одна надія на нічні зміни або Касю (див. дописи вище) :girl_crazy:

Потім я вже якийсь тривалий час ніц і нікого не виділа, окрім яскравої Цокотушки, котра прийшла і затьмарила усьо рукоділля :preved: – так мені і малятку добре та спокійно біля спорідненої пузатої душі :girl_tender:

Потім прийшла Ума і своїм принесеним добром навернула мене знову до споглядання рукодільних шедеврів –

Серветка Люди – :khomyak::khomyak::khomyak: то просто без коментарів – нереально підібрати достойні слова захоплення!

Сови Аделі – ніяк не можу зрозуміти - як можна настільки ідеально зробити такі маленькі речі – вупше не видно ніяких швів, ні машинних, ні ручних, ні потаємних... Респект!

Роверик Умці – вже скоро будЕ „квітка” :girl_tender:

Ну і Мар’ясин „равлик у стібничці” знову загрів моє серце і я вже вкотре переконалась – я люююююблю Тільдо-равликів :girl_in_love:

І ще, вчорашня форумівка мені запам’ятається як форумівка "поглядів" – я кілька разів очей не могла відвести від яскравої Цокотушки, красеня Ромчика-Домчика з розумними та глибокими очима, щасливої та замріяної нареченої Імель, всезнаючої позитивної Мар’ясі, стильної та загадкової Одувашки, доброї та щирої Хомки.

Кілька разів ловила на собі довгі усміхнені погляди Мар’яни Сихівчанки (а сьогодні взагалі таке враження, що ми вчора багато і довго порозмовляли), а в погляді Олі-Холлі кілька разів читалось нестримне бажання долучитись знову до рядів пузатиків :girl_wink:

Дуже нам бракувало Орман з Матильдою та Кучерявої Ксени – ми їх кілька разів згадували і сумуваааааали(((.

І вупше, я всіх вас лю! :girl_in_love: В нас чудова вернісажна сім’я! Усім дякую за чудову здибанку, окреме дякую Оксі за ниточки, ОксанціФ за чудовий подарунок і Каті Одувашці за приємну доставку на роботу до коханого!

Хочу щееееее! :clapping:

писи. Наступного разу Аделя не відмажеться (див. дописи вище) :girl_crazy:
    а від Ірки-Шкірки обіцянку прийти я вже отримала нині вранці по телєхвону :girl_curtsey:

19. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Скільки класних відгуків, ніби особисто побувала на форумівці :) Тож фото, я розумію, зовсім-зовсім не буде?
    В нас не скалалося з транспортом, хоч і було, що показати, аж дві завершені роботи і один солодкий процес :girl_tender:

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

класно було дуже-дуже-дуже
    правда я змучилась, та ше й прийшла змучена. ну не моя то погода
    Орман точно бракувало.
    Всім дуже дякую, всіх лю, всіх цьомаю, а чашки точно несуть годинами, розказувала чоловікові, казав шо якби ми одночасно всі почали пити з чайничків, то могли б і знижку отримати;)
    Я отримала перші поданочки на уродинки, такі файні-файні від Бурульок і Хомки!:girl_curtsey: Дяк, не маю чим стягнути фотки, тому виставлю пізніше, маю перезент від окси - срібний люрекс дмц, файнючий!
    Роботи всі чудесні, форумлянки надзвичайні, хочу ще!:girl_spruce_up:
    між іншим,

Статус теми:
Закрита.