Здибанки на Вернісажі

Тема у розділі 'Вернісаж', створена користувачем Galysik, 17 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Здибанки на Вернісажі

екскурсійна фотосесія (вибачте мене за якість фото і постановку, піаніст іграєт как умєєт :girl_crazy:):

спонсор приїхав:

потрохи збираємося, як казав пан Петро - галицька пунктуальність - то коли домовляємося на 12, приходимо пів на першу, а о першій ще не пізно :girl_crazy:

Дівчата розглядають призи:

пішли слухати львівські легенди і байки від Радковців:

А вуса які!!! Вони тверді. Людмила перевіряла :girl_wink: Наставляє милом господарським! Бо борщ без м"яса то є зупа, а хлоп без вусів, то є .... :girl_crazy:

дві файні коліжанки:
    [​IMG] [​IMG]

вся наша банда-вишивальна

Наталочка дала найбільшу кількість правильних відповідей у вікторині, то отримала ексклюзивну візитку з автографом Петра Радковця

за екскурсію дуже дякую своїй коліжанці Анні (Кордані), яка взяла на себе усі організаційні питання пов"язані з екскурсією і виступила спонсором такого чудового міроприємства. Гранд мерсі :girl_curtsey:

2. Аделя

Аделя Active Member

Підписуюсь під кожним словом :girl_tender:!!! Дуууже вчора була гарна, цікава, весела і пізнавальна зустріч! Я отримала купу задоволення від екскурсії, від знайомства з дівчатами (дуже гарно всі виглядаєте :girl_wink:) і від чудових призів (незважаючи на своє останнє місце в конкурсі, почувала себе переможцем :girl_spruce_up:)! Ще раз - дякуюююю!!!

3. kitka

kitka Well-Known Member

Кажуть люди щось писати, а я писати гарно не вмію, ...хіба якісь дурниці:girl_crazy:. Щойно приїхала додому.

Короче, я ще все не відійшла і ще не скоро відійду. Бо сказати, що було "бомбезно" (с) - то не сказати нічого. Я не можу повірити, що була така суперова погода:girl_tender: (а це для мене дууууже важливо, бо я змерзлюх ще той). Дівчатка всі милі і як кажуть в нас "культурні":xaxa:. Ума взагалі така крутааааа (щось я Фіяну цитую та цитую, десь їй там гикається на піску), в принципі я собі її так і уявляла, але дуже вже хотіла побачити. Легка в спілкуванні, шмішнюча така:girl_tender:.
    Екскурсія теж мені сподобалася, і що основне - було ненудно і смачно:girl_yes2:. Але той кавалок сирника, Касюню, який ти не з'їла, "явився" мені десь приблизно між Сколєм і Славськом:girl_crazy:, та й так висів в повітрі до самого Мукачева...
    Так, що ще писати... Ага. Я ж подарунки отримала. Багато. Окрім призу від Уми маю ще презент від Касі. Той чудік сотворив мені торбинку. То така торба, що то "торба"! Сфотографую вам. До речі, Кася вишила на ній нас удвох. Не вірите? От побачите, там схожість 100%-ва, з фотографії відшивала, серйозно.
    Ще маю від Надійки подарунок (ну бо в нас ще була післяздибанкова здибанка з Надійкою і Мучачою:girl_curtsey:). Дужжжже корисна велика коробенція, і в ній багацько всього. Але найбільше мене "паразіла" Оля-Мучача (ну от пишу і вже регочу:lol:). То така артістка-пародістка, що мене ще й сьогодні м'язи живота болять:lol:. До речі, як треба комусь гарбуза то їдьте до неї, бо там цього року вродило на славу:girl_crazy:.

Ну і звичайно: Касюньчику, дякую за такий файний вікенд! Ти знаєш, що я тя люблю:girl_in_love:? Та що там писати, ти саме все знаєш:connie_pull-pigtail.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Знимки від Роксоланки. Підписи теж її.
    Подаю, як дали. :girl_yes2:

Останнє редагування: 27 Вересень 2011
  5. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Напишу ще я декілька слів...
    Здибанка пройшла надзвичайно позитивно, екскурсія мегафантастична... Море позитивних вражень від екскурсовода та дівчат.:girl_tender:
    Величезне дякую Умі за організацію конкурсу та чудові призи:kiss::kiss:Кордані за пізнавально-розважальну екскурсію:kiss::kiss:
    Рада була познайомитися з Мир, Кіткою та Корданою (до кінця зустрічі не знала хто ця дівчина з такОю дорослою донечкою)
    Нажаль не змогла познайомитися з Мілітарією, але думаю, що нагода в нас ще буде:girl_wink:
    І для всіх хто прогавив участь в конкурсі та пропустив цю зустріч кусайте локті і робіть висновки наступного разу:girl_wink:

6. Xomka

Xomka Well-Known Member

А якщо серйозно: класно вам було:girl_tender: тішимось разом з вами, і дуже дякуємо Умі та Роксоланці за фото (нарешті є фото зі здибанки:girl_wink:), а Ані величезний ріспект за організовану екскурсію:girl_tender: Після такої здибанки муза певно підганяє, як має бути:girl_wink:

7. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Мої локті вже покусані :girl_yes2:
    Так хотіла, так хотіла, що вперше за 2 роки не хотіла на роботу йти. Кароче, хочу здибанку...

8. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Потребую здибанки. Закінчила вишивати картинку, але треба порадитися щодо використання/заміни деяких декоративних дрібничок. Фото не передасть того, що хочу показати.
    Одним словом - я готова хоч вже.

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

я н6іц не закінчила, але за всіма скучила, тому теж готова, хоч вже!

10. Holly

Holly Moderator

і я, і я. Маю файний настрій і рукодільну музу, готова поділитись :)

11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

мені дуже треба, буду оформляти метрику, але я б так не проти була в четвер або в п'ятницю, щоб похвалитись оформленою роботою

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я теж ЗА!!!:girl_yes:

13. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

І я, і я! Може буде стимул цьотку закінчити!

14. La esposa

La esposa Moderator

Я мабуть прийду :) можу принести замовлення з крамнички, хто робитиме до форумівки.

і дуже прошу прийти іменинниць :girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

То давайте в четвер о 18 30 знову в Челентано на Саксаганського?
    Настрій веселково-осінній, в кого нема - поділимось:girl_yes2:

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

я відмінила заняття з англійської цього тижня, тому планую бути

17. Bogdanka

ДАВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    ми з Со будем або я без неї ))) словом бум видіти!
    всіх хо бачити!

18. Бурулька

Влучний постріл :)

19. Bogdanka

ааааааааааааааа - я в четвер іду на бабульник (дЄвішнік):girl_sad:
    плачу
    не знаю чи зможу прийти
    певно нє
    ой
    блін
    западло прийшло

20. Бурулька

Я трохи підсолоджу: прийду до тебе в охфіс завтра і принесу щось показати :girl_yes:

Статус теми:
Закрита.