Здибанки на Вернісажі

Тема у розділі 'Вернісаж', створена користувачем Galysik, 17 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Відповідь: Здибанки на Вернісажі

ото я як завжди, щей верталася додому спеціально по фотоаппарат, і так він пролежав цілу форумівку в сумці під столом:girl_crazy: напевно хотів наші нозі зазнимкувати:girl_haha: вибачайте скляроз:girl_blush2:

2. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

І мені вдалось бути, чому дуже рада! Таке задоволення отримала, буде дуже весело і гамірно. Пузатікі такі гарні-гарні, дуже позитивні і такі емоційні, в хоршому значенні звичайно, Марься, навіть якщо наступного разу будеш з телефоном віддаси мені :d23:. Людина сарветка то просто :khomyak:, і чайна тема Імель ну дуже мене спокушає (може таки зробимо СП гортензій) . І ще маю стільки емоцій, що не можу заснути, якійсь особливий кайф я дістала від того, що є люди, які розуміють як то "помацати тканинку" і знає що таке Дім і снапи :girl_in_love:

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я дуже рада, от дуже радію, коли Одувашку бачу:girl_blush2:
    пузатики файнююющі:girl_in_love:
    а ще я тепер дуже люблю Марясю ггг дуже-дуже, бо вона мою мрійку втілила, тільки не знаю як нам тепер спати:girl_haha: бо я з равликом не розлучаюсь, а в ліжку ще муж і синочок, будем сьогодні тіснитись:girl_haha:
    Людина серветка то просто шедевр-стільки роооботи, так акуратно, знімаю капелюх:girl_yes2:
    Фіянина сумка і косметичка для Орман бомбезні:clapping:
    Умина дівчинка така солодка :girl_tender:
    Всіх була дуже рада бачити, дуже вас люблю:kiss:

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

а до того не любила? :girl_cool:

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І я була! Як я заскучила за всіма! спеціально не писала що буду, ану не вийшло б. ляля моя чемно дивилась на всіх і щось собі гукала) Наші пузатики такі вже огого! от що значить рідко бувати. а роботи які всі чудові! тільки мало була! якби затрималась, то мені доця такий протест влаштувала де її ванна)
    Насміялась з Надйчиної доці. Дивиться на мою, вона якраз без підгузника, і питає, то дівчинка чи хлопчик)) Дякуєм Мар"ясі за допомогу!

8. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Ліля, пробач мене, казявку таку! Звісно тобі також величезне спасибі за призи! (просто там ще подаруночки були від Марусі, то я на радощах забула все :) ).

9. Orman

Orman Модератор-бомба

нарешті добралась до інтернету :)
    було дуууже класно

Оля-Алго така мила мама, така спокійна ...

Мені надарували купу подарунків, я вдома до півнОчі тішилась. Всі такі класні.
    квВітка кльооова! Оленчина сестра дуже красива, але напевно ми її трохи налякали. Сентиментальна-коли-вагітна :) Фіяна і взагалі.

Подарунки від Марусі-мами, листівки від Лілі, а призи за конкурс як і було оголошено від двох кумась. Хто не знає хто в нас кумасі - сідайте 2.

Дуже гарно вчора посміялась, малятко так потім розгулялось :)

коротше кажучи було класно! Зранку багато всього хтіла написати, а до вечора вже все забула крім відчуттів.

Всім великий цьом!

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та я так, напівсерйозно писала. :blush:
    Вже так чекала, коли призи дійдуть до дівчат і які враження будуть...

11. Orman

Orman Модератор-бомба

і мені :) я вчора випитувала хто в Київ їде - ніхто не признався.

Я думаю що поштою надішлю, але трохи страшно, бо призи цінні дуже у всіх відношеннях.

12. tsarivna

tsarivna New Member

Я вже теж вдома (на відміну від усіх - аж через добу:girl_crazy:)
    Всім-всім дякую за класні емоції. Ех, коли ж то я ще приїду:scratch_one-s_head: Ну, звичайно, не всіх впізнала
    Чомусь зразу впізнала Уму - її дописи в мене асоціюються саме з такою красиво-розумно-чарівно-гумористичною леді:girl_cool: А ще зразу "впізнала" Христусю (по сорочці) - я - :khomyak:, бо то ж стільки роботи!!!!! А серветка Люди, то взагалі :khomyak::khomyak::khomyak:, бо "то ж стільки роботи" і всього за 2 тижні.
    Пузатики, то взагалі окрема тема: такі гарнюні:girl_tender: і такі говорухи - забігли і зразу стільки шуму було.
    А от найбільше я хотіла побачити Квіточку . Синочок - чудо, а мама - зовсім без змін: весела, відкрита, щаслива... Ну не змінилась зовсім з того часу, як бачились востаннє. Хіба якась теплота в очах з"явилась, думаю, то заслуга сім"ї:girl_angel:
    А взагалі, я дуже-дуже задоволена, що приїхала і побула докінця:girl_bye:
    Ой, забула: подарунок для Квітки від Мар"ясі - мені ще дотепер не віриться, що таке можна робити руками (такі ті шви рівнесенькі). Думала, то тільки машини на фабриках таке чудо можуть зробити.

13. Ума

Ума Super Moderator

нарешті призи оголошені, то тепер маю можливість відписатися по форумівці! То була одна з найсмішніших форумівок. Мене так боліли щоки сміятися і живіт теж... ледь встигала повітря хапати :girl_haha:
    вдячна всім що прийшли і принесли роботи - отримала море натхнення і позитиву! Не буду всіх перечисляти, бо боюся когось пропустити, але я вас всіх дуже лю!!!! :girl_in_love: Ви найкращі :)

колобкам (їх було чотири - то з тих, що знаємо) особливе дякую за хороший настрій - ви всі дуже файнючі і смішнючі!!

14. Kordanna

Kordanna New Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

Певно я перша про екскурсійний день писати буду:
    Враження ВАУ !
    Львів- ти моє улюблене місто, Сихів( район, де я живу і дуже люблю) місце, де я ховаюсь від усіх( на екскурсії казали Я Си Ховаю)
    Дівчата- море позитиву і гарного настрою
    Ума-як завжди, генератор ідей, усмішок та натхнень до роботи:)))

15. Ума

Ума Super Moderator

ну, що ж, я певно перша відпишуся про сьогоднішню зустріч-екскурсію і мабуть в цій гілці, бо як не як. то була міні вишивальна здибанка!

Отже, було дууууже цікаво - тому всі хто не взяв участь в конкурсі заздріть нам :girl_crazy: Приємно було познайомитися з нашими переможцями! Нарешті я познайомилась з Кіточкою (як тобі та Ума? :girl_wink:) Усі рукодільниці без винятку- гарні, сучасні галицькі дівчата! Я вдячна усім хто взяв участьу конкурсі і відповідно зміг прийти сьогодні! Дуже шкода, що Катя-Мілітарі змушена була негайно залишити нас і їхати домів... але дякувати Богу, все минулося!

Екскурсію нам провадив пан Петро Радковець (я теперка маю його номер телефону, якщо кому тре), не так багато Львова показував, як більше розказував різні вигадані байки і анекдоти. Але саме такі розповіді найкраще запам"ятовуються!! Зустріч пройшла невимушено, дуже дружньо і жартівливо! Ми грали у вікторину, подорожували в часі, трохи чарували, перевірялись на істинне галичанство, робили знимки зі справжнім батяром і всяке-таке, що й не все зараз пригадую.

Після екскурсії ми посиділи в парку на столиках, дівчата порозглядали свої призи (і я заодно теж :girl_crazy:), визначились з планами на майбутнжє і всі в хорошому настрої розійшлись щасливо додому.

я взяла фотоапарат, щоб робити репортажні знимки, але з мене фотограф ще той (одні спини в кадрі :)) та й забувала я фоткати. бо було дуже цікаво слухати нашого екскурсовода!

йду знимки залию.

16. MYR

MYR Member

Я теж вже вдома. Було дуже цікаво, сонячно і затишно. Почула багато легенд і фактів, нанюхалася кави, цілу дорогу до дому розказувала чоловікові свої враження. Екскурсовод, просто - бомба, дівчата дуже цікаві і привітні. Ще раз дякую дівчатам за чудовий приз, організацію зустрічі і гарну компанію. Маю надію, що тепер наважусь приїхати на форумівку, я ж вже тепер багатьох вернісажниць знаю.

17. Ума

Ума Super Moderator

вибачте, фото будуть завтра.. дітьо хоче спати

18. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Дуже за Вас тішусь!
    А фото з такої цікавої прогулянки будуть?

19. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Трошки фотографувала Ума, трошки я. Бачила, що фото мають бути в розділі "Здибанки на Вернісажі", то свої я також закину туди, але аж коли заряджу батарейки, тому мусите потерпіти.

Екскурсія дуууууууууууууууже класна. Я встала зранку з закладеним носом, голова тріщить, кажу до чоловіка, що не поїду, а він - "як тоне поїдеш, вже збирайся!". І не повірите - додому приїхала в чудовому настрої, без головної болі і поганого самопочуття. Так що для мене екскурсія була ще і чудодійна!!!!

П.с. продовження в "Здибанках"...

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

я взагалі думками зібратися не можу.:girl_crazy: вже почекаю най моя коліжанка закарпатська доїде додому і напише нам враження.

але загалом, величезне ДЯКУЮ дівчатам-організаторам - Умі і Кордані та магазину АГРАФКА, за дуже й дуже вдалу ідею та її реалізацію.:girl_claping:
    було весело і цікаво! наші рукодільниці - всім рукодільницям рукодільниці:girl_tender:
    шкода, що не усім вдалося прийти.

ми ще мали файний вечір-продовження , то насміялися так, що ледь не луснули. дякую моїм коліжанкам :girl_wink:

п.с. а ще я маю подарунок.:girl_wink:знаєте який? Лавандовий:girl_haha: Котусю тєгне на лаванду давно. але то мега гарний чайний набір:girl_tender:
    фото з мене

Статус теми:
Закрита.