Здибанки на Вернісажі

Тема у розділі 'Вернісаж', створена користувачем Galysik, 17 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Здибанки на Вернісажі

першою відпишусь? ггг не встигла
    дуууже рада,що прийшла, ото я наговорилась:girl_crazy: в основному на тему діти-підгузники-ГВ-візочки:)
    то було дві форумівки в одній, чітко поділені по середині столу, якось так вийшло, що про те,що відбувалось на іншому кінці можна було лиш здогадуватись;), але приємно було бачити дівчат хоч здалеку:)
    Вишивані сорочки то для мене подвиг, схиляю голову перед Христусею:girl_yes2: Сихівчанка не перестає мене дивувати, які тільки техніки не пробує:girl_impossible: молодець, і ще приємно мене вразила дуже сипатичним подаруночком, дякую велике, чекайте фото:)
    Тішусь шалено,що нарешті зустріла Одувашку, така справді легка і світла людина, надзвичайно приємно познайомитись:girl_tender:
    Холлі, Еспозка, Сихівчанко,Одувашко і Цокотушко дякую за чудову компанію:kiss:
    Шкода,що ніц не чула про що говорила Ума,Кася,Христуся,Богданка і Нікалавлі.
    Наступного разу треба якось "переміщатись":girl_wink:
    всім дякую за гарний вечер:)

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дуже тішусь, що всі файно посиділи, посміялись і потішились! А в мене на фоні погоди, зуба та змученого стану настрій такий не феншуйний був до форумівки. Ми трошки помініфорумились з Пупсиком, всіх згадали, і думали що вам , мабуть, файно :) А паралельно розтягували наших дітей, щоб не дуже сильно бились. Ну якось так :)

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Завстидала ти мене:blush:.
    А загалом враження надзвичайно приємні. Перш за все я познайомилась з багатьма рукодільницями через що дуже тішусь. Бо всетаки віртуальне знайомство це не зовсім так як реальне. ілкуватитсь
    Нікалавлі-ну просто надзвичайно приємна дівчина, така кругленька красуня, дуже світла:girl_tender:. Дуже приємно було поспілкуватись)
    Кася- така елегантна, цікава і красива як я і уявляла:girl_yes2:.
    Ума-така цікава особистість. Хочеться за вами спостерігати, море задоволення від цього)))
    Богданка- лише позитивні емоції від неї. Такий собі заряд хорошого настрою.
    Цокотуха- ну дуже вам пасує вагітний животик. Ви наче розквітли. З вами хочеться багато-багато балакати і то мало буде:girl_tender:.
    Сихівчанка-ваші роботи це щось:girl_in_love:. Одним словом мені ще рости і рости.
    Дуже мало набалакались з КВвіткою (красуня як завжди:girl_yes2:) з Холлі, Одувашкою, Еспозкою та Сихівчанкою. Дуже шкода. Сподіваюсь надолужити наступного разу.

4. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

От вже і дочалапала.
    Мушу таки вкотре визнати, що вернісажна здибанка це просто неперевершений спосіб підзарядити себе шквалом позитиву та творчого натхнення.
    А дівчата які красуні. :girl_tender: :girl_tender: :girl_tender:
    Найбільше враження на мене справила NikaLovely. Так приємно було дізнатись за її подвійне очікування. Ну а ще NikaLovely дуже задбана та доглянута майбутня мамуся. Мушу завтра ж купувати собі відповідні штани на гіршу погоду, бо не зможу почувати себе таким незґрабиском.:girl_blush2:
    Кася, як завжди дуже вишукана. :girl_claping:
    В Уми не встигла запитати, це нова зачіска чи інша укладка? Минув якийсь місяць, а виглядає дуже свіжо та гарно. :girl_yes2:
    Ще, впала в око, зміна стилю в Олі-Holli. Як класно жінці, завжди може бути різною.:girl_flirt:
    Усі інші дівчата виглядали також відповідно гарно, для зручності просто, але обов"язково зі смаком. :kiss: :kiss: :kiss:
    Богданка молодець! Все встигає і бізнес підтримувати-розширювати і вишивати. Так тримати!
    Сихівчанка демонструвала цілу купу красот, як власного авторства так і отримані подарунки. Дуже дякую. Оця Людина вишивальна ювелірка взагалі відбирає дар мови.
    Як на мене, Христуся, у своїй вишивальній творчості молодець, з огляду на те, що сама сміливо експерементує та компонує візерунки своєї майбутньої сорочки. Загатовки та шаблони це дуже добре, але у неї сорочка матиме абсолютно індивідуальний характер.
    Як правило, весела Еспозка пересипала цікавими історіями й також хвалилась своєю тонкою роботою. З Тобою ми таки ніц і не наговорились, тож треба продовжити десь на тиждні обов"язково.
    А Одувашка похвалилась своєю вишивальною творчістю, чи лише в півголоса обмовилась? А я забула перепитати. Ще хотіла скориставшись своїм становищем, переконати показати,... але забула.
    Ну а от з кВІтКою я мала дуже корисну бесіду. Це було вже, як "контрольний". Тема розмови з рукодільної перекочувала на класично мамську, зате виявилась меґа корисною. Подобається мені її помірковане ставлення до усього, без перегинів та фанатизму.

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну що час калатати конкурс елегантності. ну ви зрозуміли хто претендує на перще місце:girl_haha:
    ви що дєвочки, завстидали мене наніц.:girl_blush2:

було тихо і малолюдно. але форумівкалися файно.як пише Квітка, на жаль не було всіх чути, але приємно бачити.
    моя половинка столу вела тематично-вишивальні розмови, підсилені Богданчиними досягненнями!
    Богданці офіційно присвоюється звання НАЙЧЕМНІШОЇ ВИШИВАЛЬНИЦІ МІСЯЦЯ!
    молодець.і ангелики оформлені, і травки вишити , і амараліс розграфлений. велика пятірка.

Ніка показала половинку Колібріків. ще трошка і новий шедевр готовий. молочинка. а файнюща така, що даремно ви не прийшли подивитися :kiss:

Цокотошка- така мамуся- мамуся. натхненням вам в такому прекрасному очікуванні і нових звершень!

Умця -нова. абсолютно нова. і дуже стильна.:girl_wink:

Христуся, ще певно троха нас соромилася:girl_smile:приємно було познайомитися.:girl_yes:

всім дяки велике за зустріч.
    п.с. на майбутнє - варто шукати місця з круглим столом.

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

клас, у вас форумівка.
    а я прошляпила.
    зато вишивала.

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

а я забула парасольку... може Ніка забрала..

8. Tsokotukha

Ми виходили з нею разом і не помітили ніякої парасольки :sad:
    Касю, а як та парасолька виглядає і де вона лежала? Я десь між 12.00-13.00 маю бути на Чайковського, можу по дорозі зайти і забрати.

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

оо . було б супер.
    вона лежала за мною на підвіконнику. така мала, складна. без чохла. кольорова. є оранжеві кольори.

10. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Форумівки - це просто супер :) Так приємно було нарешті десь вирватися, а ще й в такій компанії!

Тішуся знайомству з Христусею, в захваті від сорочки, від тих об'ємів. Дає надію, що в моєму материнському майбутньому буде хочаб якийсь час на вишивання :)

Богданка - відмінниця, як вже писали. Саме так і треба ходити на форумівки - з повноцінним зарамленим звітом про виконану роботу, поточною роботою і чітким пдальшим планом дій!

Доб'ю Касю - сама елегантність :girl_blum: Така гармонійна, свіженька після відпочинку, засмагла красунька :girl_tender:

Умі дууууууже личить зачіска, тішуся, що зустрілися :)

Цокотушці дуже і дуже личить животик, ну така вже мамуська, наші бесіди постійно сповзали у відповідне русло :girl_wink: І ніц собі не вигадуйте, дуже класно виглядаєте!

З іншою половинкою стола, нажаль, поспілкуватися не вдалося, але приємно було вперше побачити Одувашку.
    Пороздивлятися купу купезну, що принесла Сихівчанка :)
    Холлі - молодець, що всеж приїхала, ще й "як на свято".
    Іринка-Еспоза потішила надзвичайно складним процесом, не знаю, як вдається вишивати так дрібонько і не плутатися?
    Кввітка - як завжди усміхнена і файна, а синулька :girl_tender:

Хочу ще :)

Останнє редагування: 2 Серпень 2011
  11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

нас всіх на ніц
    сорочка буде чудесна!!!! бо вона така вже!
    і вишуність і жіночність. Або просто чарівна Кася.
    Коло мене сиділа Умця, Кася, Нікалавлі (ааа то моя любовввв, така ніжна, така декілакатна), Христуся з сорочкоЮ!, а там далі в іншій частині столу Цокотушка, Еспозка, КвВітка, Холлі, Сихівчанка.
    Ніби і немало нас було, але затишно було, камерно доволі і приємно.
    Добре, шо Кася вчасно перервала пологово-негативну тему, яка мені власне вчора у звязку з певними подіями була дуже актуальною, бо я би пішла така ж депресивна як прийшла, а так набралася від вас дівчата купи позитиву, нині рано ходила на педікюр і там вишивала)))
    муж оформлених ангеликів зацінив, рівно ж як і Софкину метрику - носив по дитячій прикладав до стін, приглядався де то йому пасує (хіхі - я вже всьо рЄшила ше до оформлення)))))
    Дякую Вам за те що ви є!!!
    І приходьте побільше!
    і я

12. Tsokotukha

А мені так хижо. :sad:
    Ну чому ж я мантелепа така розсіяна та неуважна? На форумівці забула той, ще не попрасований, шалик. Ну і не сфотографований звісно.
    Лише сьогодні виявила, коли запитали, що маю з готовго вдома.
    Вчора ж заходила поцікавитись наявністю Касиної парасольки, а навіть думка не промайнула, що на сусідньому стільці я той шаличок залишила.
    А там стільки праці :sad: ще й "мой любімий размєр". І ще й до середини жовтня мені заборонили фізичні навантаження. Коли ж я зможу його повторити? :sad:

13. Holly

Holly Moderator

Капець, він такий файний був. Може він ще є там???

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

ууу. прикро страшне.

15. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Можливо, вже прийшов той час, коли треба знову зустрітися?
    Не знаю як кому, а мені дуже треба побачити ваші добрі і усміхнені личка, кругленьки пузики і шедевральні роботи.

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Підтримую! Дуже за всіма скучила, а ще й нині випадково Бурульку побачила, то ще більше зрозуміла як за всіма скучила!

17. tsarivna

tsarivna New Member

І мені б дуже хотілось познайомитись з дівчатами-вишивальницями!!! Якщо можна висловлювати побажання щодо дня зустрічі, то субота була б ідеальним варіантом:girl_flirt: Але я сама собі пообіцяла приїхати на форумівку (допоки є ще можливість:d25:) коли б ви її не організували, тому підтримаю будь-який день.:girl_claping:
    П.С.
    не покажу, бо ще нема, а от
    привезу:girl_yes:

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я знову пас, ех(((. А мені таааак треба на форумівку((((

19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Поки збиремося, то може й не "пас"

20. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я за! Але припруся зі своєю донецькою гостею, ок?

Статус теми:
Закрита.