Здибанки на Вернісажі

Тема у розділі 'Вернісаж', створена користувачем Galysik, 17 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Вишивальна форумівка!

Ага, вона аж перлякалась трошки !!

2. Orman

Orman Модератор-бомба

Хомка

Сихівчанка

привіт Цокотусі

улюблена модель

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я хоч і не казала,що буду,але забігла,бо не могла втриматись щоб не познайомитись з рукодільницями ( треба ж знати своїх героїв в обличчя):)
    чоловік запитав ще в дверях "а чого там всі так широко посміхаються?" :) кажу:" бо всі дуже позитивні", одним словом, всі дуже файні, роботи просто надзвичайні (я бачила не всі, а помацала ще менше,бо чесно боялась ту красу в руки брати),мабуть виглядала трохи на затуркану, бо і роздивитись всіх хотіла і почути і питань мала купу ( але всі забула...) + до всього трохи мене вже почало "плющити" чи то від емоцій чи просто втомилась за день.
    дякую всім за гарний час:girl_tender:

4. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

А детальніше можна?

5. Orman

Orman Модератор-бомба

радикал мене послав - спробую через паркан
    Анутине чаювання
    [​IMG] [​IMG]

і Надійчине морозиво

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

адміністратор теж був з нами

імелчина паннуся
    [​IMG] і рушник під коровай [​IMG]

Квітка

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

ще імелчині роботи
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

6. Анута

Анута Well-Known Member

7. La esposa

La esposa Moderator

І мене нарешті було допущено до інтернету :girl_haha:

Маріє, молодчина :girl_claping: Такі знимки файні)))) а ті красоти, що на знимках, я навіть в руках тримала :girl_blum: ото заздріть, ті, кого не було :) то так, щоб другий раз було нас більше, підемо в Аквапарк, прада? :girl_wink::girl_haha:

Купа вражень, навіть писати не можу, роблю помилку за помилкою :) зараз начитаюсь, відпишу ще :)

8. Макарена

Макарена Well-Known Member

То що, ще й купальники треба вишивати?:girl_flag_of_truce:

9. Orman

Orman Модератор-бомба

алго і її сорочка
    [​IMG] [​IMG]

Іскра :girl_claping:

Еспоза

сюрприз - Богданка

money-money-money

10. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

які ви всі хороші, шедеври ваші неперевершені, молодці, що знайшли час зустрітись і також нас потішити фотографіями :)

11. Orman

Orman Модератор-бомба

я вже боялася щось писати доки фотографії не залию ...

враження позитивнющі!

В нас вийшла вишивально-кулінарна форумівка :girl_haha:.

нарешті побачили Імел, Квітку, Сихівчанку і Алго "вживу". Богданку ми, здається, трохи налякали.

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Орман, а знимки твоїх хвостиків де?:girl_wink: І Умця вовкодавчиків забула принести)) А я ж маю процес незакінчений (тигро-кото-песика:ninja:), тільки вдома про нього згадала, вже потроху порохами припадає:girl_devil: (то камінь в грядку Еспозки:xaxa:) Найбільша молодчинка Імел - притягнула все що мала - стільки краси:girl_claping:
    Взагалі чомусь на фото роботи холодніші - а вживу таке все гарнюще, забрав би собі і нікому не віддавав:girl_haha:

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я ,хоч і не вишиваю,а тільки тихенько милуюсь вашими роботами,але так люблю вас усіх тут почитати :girl_flirt:.На вернісажі, така тепло-зворушлива атмосфера - ніяких дискусій ,ніяких образ ,шпильки в сторону одна одної з гумором і так по- доброму,що я іноді жалкую,що не " в темі" :girl_wink:.
    Ви, усі, дивовижні майстрині ,розумниці і справжні красуні:girl_claping:

14. Ума

Ума Super Moderator

Останнє редагування: 13 Березень 2010
  15. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я щось трохи тормознула, бо думала у нас тільки робін-форумівка, а то б також принесла свої хоч і не шедеври, але свої улюблені вишивки.
    Мені дуже сподобалася подушка Орман в процесі і дерево Імел, сорочки взагалі - без коментарів.
    Квіточка, мусиш виставити свої мештики оформленні! Так ніжно! Я теж мушу своєму козакові щось таке вишити...

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

не виставляй, то буде стимул Карапузику прийти до нас в гості. Може ми її надихнемо на якусь метрику для діток ;) Вишивання - хоббі заразне :girl_tender:

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

обов"язково, але лише після того як довишиваю ім"я і дату народження, тому ще чекаємо;)
    100 %

17. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Сиджу і плачу що до вас на форумівку не попала, а за вас дуже рада. і так вам заздрю, так хотіла з усіма познайомитися і всі процесики помацати

А можливо все таки покажете фото Ірини Імел, як не бачила вживу хоч на фото помилуюся

18. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

стільки емоцій...люблю такі зустрічі:girl_in_love:
    про місце зустрічі - люкс...сподобалось...явно ліпше ніж в ПХ:rus: але мені здається шо той офіціянт був в такому самому шоці від нас як і Богданка:girl_haha:
    Про Орман - ну така прикольна, то капець...а Хаус на твоїх вушках безподобний:girl_in_love:
    наступного разу попрошу мої фото також не виставляти, бо то ужассс:bad:...от це для мене найкращий копняк в тренажерний зал....
    Про Ла еспозу - дуже мила....і постійно усміхнена...а сережки, то просто[​IMG]....і так тихенько...Я ТЕЖ ТАКІ ХОЧУ:girl_cray:
    Про Оленку - дуже мені з нею легко і просто спілкуватись...так ніби знаю її море років...
    Про Іскру - молодчинка шо прийшла...молодчинка шо троха взялась за голочку...
    Про Квіточку - супер шо забігла...дуже файно в тебе получається вишивання...маю надію шо то перша, але далеко не остання робота...а пузік такий файний:girl_flirt:
    Про Algo - шкода шо ти не встигла побачити всієї краси, але твоя сорочка просто бомба!!! Дякую за те що принесла:girl_wink:
    Про Imel - ну нарешті дочекались тої зустрічі:radist: а роботи[​IMG]...а процеси[​IMG]...аааааа....нема слів...:y:
    Про Уму - див. пункт про Оленку і дякую за доставку додому:girl_in_love:
    Про Сихівчанку - вітаю з першою форумівкою!!! Кожного наступного разу буде все легше і легше:girl_wink:
    Про Хомку - супер пупер позитивчик...:crazy::rolleyes::girl_in_love:

Про Ваші робіни - то шось з чимось[​IMG] я на таке ніколи вжитті не підпишусь, бо до такого ідеалу мені як до неба....якби вишила хоч одного кота, то всі б одразу це помітили:girl_haha: (як той один хрестик шо не в ту сторону на сорочці Олі-Алго:girl_haha:)

Казала мені нині Наталя-Іскра шо якась я нині не така...а я прийшла додому і додумалась шо ж то було не так....страшенно мені бракувало Катрусі:girl_in_dreams:

Дівчатка, ви чудові:girl_in_love:....чекаю наступної зустрічі:girl_bye:

19. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Плачу разом з Людою! Наступного разу мушу прийти, якщо навіть працюватиму (поміняюсь змінами).

20. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Молодці, що показуєте фото своїх вишитих робіт - для мене то добрий копняк, щоб своє скромне добро зазнимкувати та показати :) Дуже хочу нарешті познайомити з вишиванками-форумлянками, думала прийти (мали бись те два сурпрайзи - Богданку та мене ) :)

Статус теми:
Закрита.