Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Дякую, немаю людське, що принести показати, так на домотканому позатягувала моцно нитки, що якесь дивне воно)))певно позоритись не буду
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) ага, ще уточніть хто буде вчасно. Бо я маю до 18 малих із садка забрати, тому підозрюю, що можу сама там собі форумівку зробити поки всі "хвостики" підтянуться
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Я планую бути вчасно, але перед тим йду на "процедури", хіба би затягнулося ...
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Я теж думаю бути, рідкісний випадок, коли я буду з малим Десь в районі 4 думаю бути.
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) я буду в районі 16-30 намана, всіх збаламутила, а сама процедурами затягується ---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ---------- та вже давайте трохи попозоримось, а то ніхто нічого не несе.
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) правда правда я бачила чим раз тим краще, збільшується кількість дівчат веселіше)))))рада всіх бачити,дякую вам.
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) було добре, але як завжди мало. simona, таааак гарно виглядає, і дуже гарно вишиває да-да-да всіх люблю! п.с. я насправді дуже спокійна
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) але нині файно посиділи. і довго) ще би раніше прийшла компанія до доці, взагалі би ліпше було) відвідувачі були в шоці) дві босі дитини, одна в маминих капцях і одна боса мама))) було пару вишивок. дуже гарні. рада що вибралась)
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) підписуюсь а ще пузатики такі пузаті люблю такі наші здибанки дякую за гарні емоції, всіх цьом Фіянці особливе дякую
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Я теж набралась море позитивних емоцій! Всім дякую за здибанку, за поради (особливо дякую Орман, що підтвердила мою версію ) і в принципі за чудовий вечір! До початку серпня мусим зібратись ще разочок (для файного настрОю) , С"юзі мусить ще гольничку завершити
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) кльово, шкода шо не було з ким Марту лишити, не хочу я на форумівки, інші крім мамських з дітьми ви молодці!
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Написала, відправила повідомлення, але десь воно по дорозі загубилось. Для завершення гольнички отримала імпульс, роздивилась гарнющі вишивки, особливо рукави для сорочки вразили Рада знайомству з Фіяною Всім-всім дякую за приємний вечір І шкодую, що Орман не застала.
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) ой, і я б так хотіла. Але будь ласка в якийсь четвер (ну чого мені так все не щастить на ці здибанки, то в мене мовні курси, то я їду в поїзді (()