Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) так прикольно тепер. ніхто нічого не вишиває, ну або не показує. а от здибанки регулярні п.с. може покажіть щось, га?
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Я вишиваю лишилось тільки показати. Я працюю, зможу на 19:00, буде ще хтось?
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) а я цього тижня маю нарешті омріяний тиждень відпустки. Але планів стільки, що не знаю куди бігти. Слідкуватиму за темою - може якраз вийде забігти до вас
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) ....читаю....слідкую...планую....чекаю кінцевого результата....))))
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Мені фіолєтово коли) тільки не впевнена чи точно на 4, а от на пів 5 буду)
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Дівчаточка, я не можу в середу, бо маю англійську, тому дуже прошу таки на четвер Думаю, що в 19.00 ми ще будемо
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) я планую бути, хтось обіцяв мене забрати з дому від останньої форумівки зробила кілька хрестиків на скатертині, не має що нести, хіба схемку для Імель треба ще?
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Я провтикала, якраз в середу я після обіду ( то ж завтра середа), а в четвер зранку, то десь з 16:00 вільна. Квіти Парижу принесу, декого заберу
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Я так розумію, що то гарна традиція - збиратися, коли мій чоловік у відрядженні і всі малі на мені Ладно-ладно, а я, може, маю що показати Імель, то не ти, раптом, переходила сьогодні дорогу на кільці Кн.Ольги-В.Великого десь о 18?
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) я, в спортзал себе несла, і вУпше, я теж у відпустці і мене всюди багато
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) принести тобі босоніжки? ще актуально? маю шо показати, вишиваю шось і як ніхто не засмаркається і таке-всяке то планую бути то в четвер на 16:00, чи як?
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Підсумовую: завтра о 16.00 год в Челентано на Саксаганського, знизу!