Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) То вже завтра, значить так 18-30 челентано на Саксаганського, зал нижній
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) і в мене накладка хочу бути з вами і маю бути в іншому місці...я в роздумах
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Думала що не буду, але певне так складаються планети, що % на 90 буду)
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Не буду, бо дуже змучена. Пів дня протовклись в центрі. Дуже хотіла побачити Терезку, але нажаль неполучиться. Їхати маршруткою з двома малими , то вище моїх сил(((. Гарної здибанки!
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) файно посиділи, але ми особисто мало. не набалакалась ніц. моя дитина перше в туалет бігала 6 раз, потім боялась чоловіка Терезки, потім не боялась і мене тягнула фотографуватись...... короче тре йти без дітяті))
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) та чого без дитя вона просто була сама і не мала товариства навідміну від мами. Файно посиділи, спокійно, поговорили, а головне два пузатіка були гарнюні з нами .Знаю точно, що сиділа біля мене Маряся і Іра, соромно , але ніка другу пузатіка не знаю. Зато мали фотографа наскільки розумію чоловік Терезки.Дякую дівчатка часом потребую душа і тіла зміни обстановки.
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) То Сьюзі)) Ну так, поки Холлі була з Яринкою то ще терпимо було)
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Було класно, але мало. Але я рада і тому, бо з трьома не дуже кудись розженешся А ще ми забули своє брязкальце(((( Ніхто не забрав?
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Ага Дякую за камерну душевну атмосферу, за гарний настрій і окрема подяка Олі-Холлі за снапи
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) точно Suzi, мамуся двох діток9здається хлопчиків) так щось пригадувалось, але без впевненостіякось так нагадується форумівка в конспіративній квартирі Orma багато вишивальниць діток, ну просто вишивальник вулик хотілось би так ще раз
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) тішусь, що вдалось побачитись з усіма рукодільницями, хто прийшов був у Челентано Стільки позитиву, посмішок і радості давно не бачила довкола. Що то значить - творчі люди, які сяють наче сонечка Вдячна за отримане натхнення усім-усім! (чоловік передає вітання) п.с. фото маю дуже багато, руки розібрати ще не дійшли, на днях виставлю частинку, а решту розішлю фотомоделькам і фотомоделям!
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Дівчатка, є така пропозиція збирати форумівки час від часу в Аґрафці - магазин люб'язно погодився на надання місць для творчості Для вишивання нам виділили вівторки - з 11:00 і до закриття - тобто можна собі зібратись в компанії і повишивати в творчій атмосфері Або ж просто показати процесики, готові роботи і обмінятись натхненням)) Можна пофорумитись і скрапбукерам: наприклад поприносити дірокольчики, кроподайлики, біндери чи ще які інструменти і дооформити блокнот, альбом чи листівку - ну і само собою погомоніти-понадихатись красою. Тут дату і час треба буде узгодити поміж собою і з Аґрафкою. Кількість сидячих місць - 8шт. Зі стоячими-приходящими-уходящими - іще більше)) Печивко-чайочки-сочки - то зі собою брати, хто захоче. Ну і для діток певно там не дуже зручно, але і є варіанти - малювання чи забави у Веселому вулику. На вишивальне натхнення можна зібратись уже завтра
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Я б дуже хотіла на вишивальну здибанку. Але треба організувати дітям нагляд.
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) це чудова ідея, саме місце для творчості Хтось сьогодні збирався? Бо я щось раніше не бачила цього оголошення Вже десь півроку до вишивки не мала як заглядати ((
Відповідь: Здибанки на Вернісажі (2) Пропоную здибатися у четвер 11 липня в Челентано на Саксаганського в нас багато працюючих? бо я можу бути швидше ніж на 18.30