Здам/зніму квартиру

Тема у розділі 'Нерухомість', створена користувачем Zoryanazirka, 26 Лютий 2009.

1. Kucja

Kucja New Member

Відповідь: Здам/зніму квартиру (Contra spem spero)

Молода сімя, без дітей, винайме однокімнатну квартиру в хорошому стані в районі ІСКРИ. Порядність гарантуємо!

2. Nyny

Nyny New Member

Терміново потрібна квартира на тривалий термін недорого :girl_flag_of_truce:

3. ufochka

ufochka New Member

молода,порядна сім’я без дітей винайме 1-кімнатну квартиру в районі Балатону, Топольної, з лічильниками на воду,газ,світло. на довготривалий термін. до 1000грн.

4. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

Молода сім"я з дитиною 3 роки (тобто ми:girl_smile:) ]ТЕРМІНОВО[/COLOR] винайме чисту,теплу в гарному стані квартиру без меблів (потрібні тільки на кухню+холодильник+газова плита)-решта маємо своє,в зеленому районі (бажано десь біля парку) з нормальною інфраструктурою (магазини,супермаркети,базари тощо) на довготривалий термін максимум за 2000 грн разом з КП!
    Однокімнатну велику ("не хрущовку") або двокімнатну,не перший і не останній поверх...Бажано наявніть телефону,підключення до інету,засклений балкон та всі лічильники!
    Охайність та порядність гарантуємо! Чекаю на пропозиції в ПП,дякую.

Останнє редагування модератором: 3 Жовтень 2010
  5. Shaumbra

Shaumbra New Member

Вітаю, Шановні Пані! Ми - сімейна пара без дітей - шукаемо 1-2 кімнатну квартиру на довготривалий термін з меблями, пралкою, бажано з АГВ (бо найхолоднішу зиму за останні 100 років хотілося б провести в теплі та комфорті :) Коротше кажучи, затишне помешкання з класним ремонтом. Ціна питання до 2000 грн. з урахуванням комунальних платежів. То ж, зв'яжіться з нами, якщо у вас є що запропонувати. Дякую за увагу.

6. indipes

indipes New Member

Молода сім"я з маленькою дитиною (4 місяці) винайме 1-кімнатну квартиру. Бажано з автономним опаленням, з лічильниками і без живностей, типу тарганів. Ціна питання до 1000 грн
    Охайність та порядність гарантуємо! Чекаю на пропозиції в ПП,дякую.

7. бусинка

бусинка New Member

Сім"я з 3 чол. винайме умебльовану квартиру в доброму стані в Сихівському або Франківському р-х на тривалий термін без посередника.
    Акуратність та своєчасність оплати гарантуємо.

8. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Молода сім"я з дитиною (1,3р.) винайме квартиру в будь-якому районі Львова. Можна без меблів (лише щоб з холодильником, плиткою та мінімальними кухонними меблями), чисту.Недорого (1000 - 1200 грн).

9. Anrig

Anrig New Member

Доброго дня, шановні форумчани!

Я зараз шукаю однокімнатну квартиру в районі Аквапарку чи перехрестя Стрийська - Наукова. Винайматимемо я і знайома - порядні працюючі люди :)
    Можливо хтось з Вас з’їжджає з такої квартири чи власне здає.
    А можливо хтось шукає сусідку на підселення (без господарів), то розгляну охоче і такий варіант (оскільки подруга ще не впевнена в переїзді).
    Потреби в євроремонтах, різноманітній техніці, хороших меблях і т.д. не маємо.

Наперед вдячна за допомогу!

10. Helenochka

Helenochka New Member

Доброго дня.
    Мають приїхати гості з іншого міста на пару днів, не мають де зупинитись.Може хтось здає однокімнатну квартирку подобово в р-ні центру на прилеглих до нього вулицях, бажано, щоб поблизу була стоянка для авто,або знає, хто здає.
    Розгляну всі пропозиції по ціні до 200 грн.
    Дякую.

11. Rashkovska

Rashkovska New Member

Винайму 1-кімнатну квартиру в будь-якому районі Львова. До 1000 грн.

12. alekks

alekks Загублений

Зніму 2-х або 3-х кімнатну квартиру для трьох дівчат-студенток в районі Політехнічного університету. Порядність, акуратність та вчасну оплату гарантую. Посередників прошу не турбувати.

13. Lastivochka

Lastivochka Member

Зніму квартиру

Шановні форумлянки, допоможіть знайти недорогу однокімнатну квартиру без посередника, бажано в районі вул. Наукової, але підійдуть і в інших районах. Можна і з хазяйкою, для однієї людини. Чекаю Вашої допомоги.

14. lerucha

lerucha Member

Здам 3-кім. кв-ру по в. Коновальця, за 300 у.о.+к.п.

15. lilui

lilui Загублений

Допоможіть знайти квартиру.
    Чистоту квартири і вчасну оплату наша сім'я гарантує.:ed4d70def841dc74b57:ed4d70def841dc74b57

16. cherkassy

cherkassy New Member

Молода сім"я (дитині 11 міс) шукає 2-кімнатну квартиру у Франківському р-ні (краще Кульпарківська,Наукова,В.Великого,Симоненко, Полюя).Порядність та своєчасну оплату гарантуємо.

17. Holly

Holly Moderator

Шукаю двокімнатну квартиру, бажано в р-ні вулиць: Наукова, В.Великого, Кульпарківська, Стрийська, Кн.Ольги. Але можливі і інші райони. Пропозиції в пп

18. Ivanya

Ivanya New Member

А однокімнатну на Сихові ніхто не здає? ДУУУУУУЖЕ треба! Якшо щось пишіть в ПП, буду дуже вдячна!

19. GUCCI

GUCCI New Member

Шукаю 1-2-кімнатну квартиру у Франківському районі (бажані вулиці Кн.Ольги, Куликівська, Сміливих, Сахарова, Бойчука, Айвазовського, Кобилиці, В.Великого (ближче Нового ЦУМу)). Можливий варіант без меблів. Своєчасна оплата, порядність, охайність. Допоможіть хто може)) Пишіть у приват! Чекатиму!)

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

Добрі знайомі терміново шукають однокімнатну квартиру в оренду. Райони В.Великого, Нового Львова, Сихова. В гарному стані.
    Люди порядні, без дітей і тварин.
    Може хтось знає, то пишіть пліз.