Здам/зніму квартиру

Тема у розділі 'Нерухомість', створена користувачем Zoryanazirka, 26 Лютий 2009.

1. Відповідь: Здам/зніму квартиру

Здаю 2-х кімнатну квартиру, в самому центрі, біля Магнусу. Щойно після ремонту, повністю омебльовану, телефон, ТБ, холодильник, бойлер, вода цілодобово. Пічне опалення, лічильники, дуже економна. Є місце для авто. Ціна 2200 грн.

2. Fotynka

Fotynka Member

Відповідь: Здам/зніму квартиру

Дівчата, шукаю квартиру, бажано двокімнатну і недорогу. Маємо частково меблі і всю побутову техніку.

3. Lapka

Lapka Member

МОЛОДА СІМ"Я ШУКАЄ 2-КІМН. КВАРТИРУ В РАЙОНІ НОВОГО ЛЬВОВА.ТІЛЬКИ З РЕМОНТОМ,МЕБЛЯМИ,ТЕХНІКОЮ.ПОСЕРЕДНИКІВ НЕ ТУРБУВАТИ. ****** (ЧОЛОВІК) ЯРОСЛАВ

Останнє редагування модератором: 23 Квітень 2010
  4. olyam

olyam New Member

Сім"я зніме 2-кім.квартиру в Франківському р-ні,чисту,без меблів і техніки.Недорого.

5. Julia

Julia Active Member

Допоможіть, будь ласка, підшукати світлу і чисту 2-кімнатну квартиру для довготривалої оренди поблизу вулиці Чупринки. Для сім'ї з дитиною. Всі меблі і техніка у нас свої. Дякуємо!:girl_curtsey:

6. milagros

milagros New Member

Терміново. Візьму на підселення в 2х кімнатну квартиру, цегляний будинок, район шувару, без господарів, 500грн+кп

7. Galysik

Galysik Well-Known Member

Здам будинок (або половину будинку) в смт Запитів (15км. від Оперного театру по київській трасі).
    Площа 180 кв.метрів, гарне подвіря, 2 входи, на довгий термін, для порядної сімї без шкідливих звичок.

8. tulia

tulia New Member

Допоможіть, будь ласка! Потрібна 1-2 кімнатна квартира на тривалий термін, бажано з меблями, район значення немає, розглянемо усі пропозиції.

9. Ніка

Ніка Well-Known Member

Потрібна допомога!
    вже довго не можу знайти квартири в центрі. побажання - 1 кімната, до 1200грн в місяць, мінімум меблів, стан квартири не має великого значення, головне, щоб був туалет. (шукаю під студію для нечастого використання)
    буду вдячна за допомогу!

10. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ціни напишіть.

11. Ester

Ester New Member

Ми здамо квартиру в центрі одну велику кімнату для 2-х студенток ! по 500грн кожна ! квартира велика є автономне опалення ! гаряча водичка в любий час ! (сімю незможем бо хто захоче в 2-х кімнатній лише 1 ? а друга для нас на всяк випадок,деколи в львові справи і ми приїжаєм),у кого є знайомі то кажіть може хтось захоче ! пишіть в пп !

12. In4a

In4a Well-Known Member

:girl_flag_of_truce: Ми: дуже акуратна, пунктуальна, вихована і взагалі суперпозитивна сім"я (я, чоловік і мацьопа:)) шукаємо хорошу 2-кімнатну квартиру на вулицях: І. Франка, поч. Зеленої, Левицького, Вітовського, Сахарова, поч. Кн. Ольги, Чупринки, Коновальця і сусідніх. Побутову техніку маємо свою, і частково меблі. Розраховуємо на ціну до 2000 грн. на місяць. :girl_smile: Чекаю Ваших пропозицій в ПП (шановних посередників прошу не турбувати). Дякую :girl_curtsey:

13. eskull

eskull New Member

Допоможіть будь-ласка знайти квартиру особнячого типу, чи пів особняка в районі НАУКОВА-КУЛЬПАРКІВСЬКА КН.ОЛЬГИ-ПУЛЮЯ-СИМОНЕНКА. Бажано з хорошим ремонтом, без меблів і без побутової техніки. Шукаємо для себе. Сім"я з двома дітьми. Буду вдячна за допомогу.

14. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

шукаю однокімнатну квартиру (як варіант, може бути і двокімнатна),ближче до центру для майбутньої сімейної пари за помірну ціну. порядність і вчасну оплату гарантую. буду вдячною за будь-яку допомогу.

15. Milashechka

Milashechka New Member

Знімлю квартиру (1-2 кімнати) на В. Великого, бажано навпроти "Океану", недорого. порядна, охайна. пропозиції пишіть в приват!!!

16. rododendronia

rododendronia Member

Винайму кімнату в центрі або не далеко від центру можна з хазяйкою, без шкідливих привичок, порядність гарантую.. ТЕРМІНОВО.!!! Пишіть в приват.

17. Heppines

Heppines New Member

Привіт. Шукаю порядну, охайну дівчину для спільної оренди квартири, вул. Майорівка. Вартість 400грн. + комунальні.Можливий варіант підселення до дівчат. Якщо вас зацікавило це повідомлення, пишіть в приват.
    дописано згодом:
    rododendronia, я не можу відправити вам повідомлення

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2010
  18. levandivka

levandivka З яйцями...

То - знак Божий... [​IMG]

19. Logos

Logos Member

Винайму двокімнатну квартиру у Львові в будь-якому районі на довготривалий термін за помірну ціну

20. domino

domino Well-Known Member

Шукаю двохкімнатну квартиру у Львові( центр, стрийська) для 4 людей(перші три місяці будуть жити 4 людей), а пізніше тільки 2, щоб були меблі(частково),техніка(плита, холодильник), ціна 1500 з комунальними.ТЕРМІНОВО!Посередників прошу не турбувати.
    якщо є пропозиції будь-ласка пишіть в ПП.