Здам/зніму квартиру

Тема у розділі 'Нерухомість', створена користувачем Zoryanazirka, 26 Лютий 2009.

1. Nevistka

Nevistka Well-Known Member

Молода сім"я з дитиною 6 р. шукає в оренду недорогий будинок за межами Львова(цікавить сторона Жовкви, Кам"янки-Буської, Київської траси), але з хорошим доїздом до Львова на тривалий період. Має бути житловий стан. Було б чудово з можливістю викупу! Можливо в когось є такі хатинки в селах, недалеко від Львова (в межах 30 км), за якими немає кому доглядати. Розглянемо різні варіанти. дякую!

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

І ми шукаємо хатинку за межами Львова для жінки і людини похилого віку. Можлива оренда на літо, довготривала оренда, можливість викупу - розглянемо Ваші пропозиції.
    Умови: житловий стан, вбиральня в будинку, світло, газ, бажано невисокий ганок.
    Пропозиції пишіть в пп.

Останнє редагування: 10 Травень 2015
  3. Oksamyt

Oksamyt New Member

Знайомі на Рясне-1 з 1 червня здають 2-ну квартиру світлу, чисту з меблями і технікою. Перевагу надають сім'ям. Ціна 2600 / місяць+КП. Кого цікавить пишіть в приват дам тел. власників.

Останнє редагування модератором: 14 Травень 2015
  4. Popi

Popi Well-Known Member

Сім'я ( добрі мої друзі) шукає 2-ох кім. квартиру в Рясне 2. Хороший ремонт,меблі, побут.техніка (може бути без пралки). Не радянський стан.

5. kristina

kristina Well-Known Member

треба орендувати на 10 днів квартиру в ідеалі на сихові 1 або 2 кімнатну. Для двох жінок і дитини 8 років. Після 10 червня. Розгляну всі пропозиції.

може бути і не на сихові, дві жінки 65 та 40 років з чемною дитиною, порядність гарантую.

Останнє редагування модератором: 29 Червень 2015
  6. Ria

Ria Member

Шукаю в оренду, 2-3х кімнатну квартиру район Сихів-Хуторівка-Стрийська.
    Можливо не мебльовану, бажано кухня, столи, стільці.
    З хорошим ремонтом, на довготривалу оренду.
    Чистоту і порядність гарантую!

7. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Терміново! Шукаю в оренду приміщення офісного типу. Ближній центр. До 4500 грн.+ КП

Останнє редагування модератором: 5 Червень 2015
  8. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Сімя з дитиною шукає велику 1-кімнатну (неодмінно з балконом) або 2-кімнатну квартиру або частину особняка з метою довготривалого проживання. Район - Левандівка. Орендна плата - до 2200 +КП. Особливих вимог не маємо, головне - чисті та світлі кімнати, з меблями та найнеобхіднішою побуттехніокю (холодильник свій). Якщо ви або ваші знайомі здають в оренду таке житло у районі Левандівки, будемо дуже вдячні за контакти.

9. hedgehog

hedgehog New Member

ТЕРМІНОВО!
    Винайму кімнату, або підселюсь.
    Локація: Стрийська, Вол.Великого, Сахарова.

10. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

Шукаю квартиру в довгострокову оренду , 2-х кімн , без меблів і техніки ( все є власне ) , сім"я , доросла дитина , тварин немає , бажано на Сихові

11. Vanillka

Vanillka New Member

Молода сім"я з дитиною (але в основному будуть проживати лише мама і дитина) шукаю однокімнатну квартиру у франківському районі (бажано район Н.Цуму)! Порядність та своєчасну оплату гарантуємо! Розгляну всі пропозиції. Ціна до 2500!

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Візьму в довготривалу оренду квартиру (1-2 кімнати) в районі цирку, центру, пр. Чорновола. Розгляну і інші варіанти до 2500грн/міс. Пишіть в ПП.

13. teplo

teplo New Member

Бажані вулиці - Рубчака, Наукова, В. Великого, перехрестя Стрийська-Наукова,Тролейбусна.
    Всі поверхи окрім першого та останнього.
    Шукаємо з обов'язковою наявністю пралки та всіх лічильників, а також інтернету/або можливістю його підключення. Може бути без дивана та телевізора.
    З нормальним ремонтом, не радянським.
    В ідеалі з двохфазним котлом або бойлером та балконом.
    ПОСЕРЕДНИКІВ НЕ ТУРБУВАТИ!
    Ми - львів'яни.
    Ціна до 2500 грн+кп
    Олександра

Буду вдячна, якщо хтось щось чув або сам здає....

Останнє редагування модератором: 22 Червень 2015
  14. iriwa

iriwa Особлива мама

Шукаю житло для своєї сім"ї. В нас 2 діток (6 років старший, і 3 міс молодший). Ми чемні, своєчасну оплату гарантуємо. Шукаємо 2-кімнатну квартиру, або особняк як варіант. Бажано район Кульпарківська, Наукова, Стрийська.. (але розгляну і інші варіанти)Терміново!!!!

15. strilez

strilez New Member

Сім"я, з дитиною 6 років.Шукає квартиру вул. Дністерська, Дунайська, Липова алея. Ціна до 2500 тис. грн. + к/п

16. marianast

marianast Well-Known Member

Молода сім"я візьме однокімнатну квартиру у довгострокову оренду. Обоє працюючі, без шкідливих звичок. Порядність і акуратність гарантуємо. Розглянемо усі пропозиції, включаючи ближнє передмістя (Винники підходять і т.д.)

17. сусіди здають 2кімн.квартиру на Жовківській, Шевченківський район..якщо потрібно, можу взяти номер телефону власників

18. Oxioxi

Oxioxi New Member

ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ КВАРТИРУ!!! Порядна сім'я, нас 2, військовий і вчителька, винайме на довготривалий термін з середини липня 1-кімнатну квартиру. Важливо - не малосімейку і не 1-й поверх, світлу і суху, з чистим санвузлом, балконом, у межах 1800-2100грн.+ КП. Побутова техніка своя. Район вулиць Наукова, В.Великого, Симоненка, Пулюя, кільце Кульпарківська-Виговського. Оксана. Заздалегідь вдячні усім за будь-яку допомогу.
    Квартира.jpg

Останнє редагування модератором: 11 Липень 2015
    Reason for edit: Контактуємо через форум
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  19. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Здається з серпня в довготривалу оренду 1-кім. квартира (поч. пр. Чорновола\гот. Львів)
    Центр міста!
    Перевага надається сім"ї з дитиною, можна з твариною :girl_yes2:
    Шафа купе, меблі, все є.
    Сантехніка, гаряча вода, пічка, газова колонка.
    Кімната 15м2, санвузол сумісний, кухня 8м2.
    Вікна виходять у двір.
    Холодильник, пралка, ламінат коридор\кухня, паркет\килимове покриття в кімнаті
    Євроремонт роблений кілька років тому.
    Суха, тепла квартира
    Хороші сусіди!
    Ціна 3500грн.+ КП
    Лічильники газ, вода, світло
    Всі питання в пп

20. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Здається 2-ох кімнатна квартира в Дублянах .
    Кімнати ізольовані -меблі , побутова техніка ,джакузі ,великий балкон
    Перший поверх 9-ти поверхового будинку
    Ндалеко від центру Дублян
    Ціна 3500 +КП
    Перевага надається сім"ї з дітьми (головне не студентам )
    Всі питання в ПП

• Тупо! Тупо! x 1