Здам/зніму квартиру

Discussion in 'Нерухомість' started by Zoryanazirka, Feb 26, 2009.

1. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Відповідь: Здам/зніму квартиру

здам 1-кімнатну квартиру в районі Рубчака-В.Великого. 4й поверх 5типоверхівки. Будинок цегляний, теплий. Засклений балкон. Є лічильники на воду і світло. Не євроремонт, але чисто і акуратно. 100євро в місяць+КП. Всі питання в ПП.

2. kliaksa

kliaksa New Member

Дужжжже потрібна допомога! Допоможіть - складні умови - потрібна кімната в квартирі з господарями на 6-7 днів кожного місяця для моєї доньки - одиннацятиклассниці (треба приїджати до викладача). Може, щоб перший раз я з нею пожила, бо вона Львова не знає, а потім вже сама. Занятття на Вінниченко(біля Арсеналу) але жити будь-де. Допоможить будь ласка, я зовсім не знаю, что робити - подобово знімати не з нашими статками, а дитину навчити дуже хочеться!

Підкажіть будь ласка, де подивитись сайт, де є обїяви про сдачу кімнати! Дуууже очікую в приваті!!!

Last edited: Dec 28, 2014
  3. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Зніму 1-кімнатну квартиру в хорошому стані ,з меблями і всім необхідним
    Р-он від Городоцької (Мотозавод ) до В.Великого -Наукової (Автобусний завод-Стрийська )
    Бажано 1-ий поверх (максимум 2ий , якщо невисоко) -квартиру шукаю для мами з братом (мама після інфаркту - тому високо ходити не може )- має бути два спальних місця
    Платити буду сама -тому вчасну оплату і порядність гарантую
    Бажано без посередників

4. alterna

alterna New Member

Здам 3-ьох кімнатну квартиру . район Податкової (студ містечко) 78 м(заг пл) Стан відмінний. Власне опалення (котел) інтернет. два засклених балкони. меблі. техніка. 4 поверх. велика кухня. 400 дол США + кп конт тел в пп .ПОСЕРЕДНИКІВ НЕ ТУРБУВАТИ

5. Lena Andriushchenko

Lena Andriushchenko New Member

Працююча дівчина винайме на довготривалий термін 2-кімн. квартиру або особняк/частину особняка. Живу з 86-річною бабусею. Є собака (лабрадор). Ціна біля 3 тис.грн.
    Шукаю:
    - район не принципово, але пріоритетними є Залізничний-Стрийська-Сихів, хоча розгляну УСІ варіанти;
    - чисте тепле приміщення, з нормальним ремонтом та хоча б частково вмебльоване (2-ва спальних місця), побутовою технікою (працюючі холодильник, пральна машина, плита), чиста акуратна ванна і туалет, а також гаряча вода. Вітається наявність посуду.
    Гарантую:
    - своєчасну оплату;
    - спокій, порядок, догляд за Вашим житлом;
    - після виїзду з оселі, що її стан не погіршиться. якщо є сумніви щодо собаки, гарантую оплату будь-яких претензій при виникненні пошкоджень.
    Дякую.

6. Buriko

Buriko Well-Known Member

Зніму чисту та в доброму стані 1-кімнатну квартиру (бажано, але не принципово, в районі Мотозавод- Південний - Наукова). На період від січня до кінця вересня - жовтня на час навчання брата. В межах 2000 грн+комунальні послуги. Без посередників.
    Платити буду сама, тому своєчасність оплати та порядність гарантую.

7. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Шукаю квартиру 1-2-3 кімнатну в р-ні вулиць:.Любінська, Садова, Караджича, Героїв УПА, Південний, Перфецького, або їм прилеглих . На термін не менше року, основна вимога наявність хорошого інтернету ( потрібно по роботі). Ціною до 6000грн.

8. Natalisb

Natalisb New Member

Винайму 1-кімн. квартиру для себе з дочкою (4рочки). Р-н. Чорновола. З меблями та побутовою технікою. Ціна до 2000,00грн. Без посередників.

9. Nastyushka

Nastyushka New Member

Всім привіт!порядна молода пара знімить квартиру до 2000 грн.Якщо хтось щось знає дайте знати будь ласка бо вже немає сил шукати квартиру,куда не подзвоним вже занято або дуже багато хочуть!!буду дуже вдячна усім за допомогу!!!Бажано без маклярів!! Дякую!)))

Last edited by a moderator: Jan 26, 2015
    Reason for edit: Публікація особистих контактів заборонена!
  10. poetka

poetka Well-Known Member

Потрібна 2-х квартира на 3 дні, в районі Кульпарківська,Привокзальна....Дайде знати в пп...Головне,щою було чисто...

11. smilee

smilee New Member

Терміново орендуємо 1 або 2 -ох кімнатну квартиру в районі Нового Цуму (Океан). Без посередників,
    орієнтуємось на 2000 з ком.послугами
    Маємо свою техніку та меблі.
    Актуально!!

• мімімі мімімі x 1
  12. kusiaka

kusiaka New Member

вітання! шукаю 2-х кімнатну квартиру, район не має значення, мусить бути: кухня умебльована, в чистому стані ванна, туалет, в кімнатах меблі не обов*язкові, балкон обов*язково засклений, лічильники, індивід. опалення. На тривалий термін.
    Чекаю на пропозиції в ПП

13. Faun

Faun Chaos reigns!

Орендую однокімнатну квартиру в Шевченківському районі (Чорновола, Варшавська, Мазепи-Щурата). Ми - молода пара, я в очікуванні дитини.
    Розраховуємо на оплату 2000 грн/міс. Вимоги: цегляний будинок, ЦО, свіжий ремонт (аби принаймні штукатурка не сипалась), справна сантехніка, балкон - дуже бажано; з побутової техніки - холодильник, плита, інтернет; пралка і телевізор - не принципово. Меблі - чого не вистачатиме - довеземо самі.

14. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

Для проведення кулінарного майстер класу розшукується квартира із великою простором кухнею, електричною духовкою та великою морозильной камерой.
    На період з 27 по 29 березня.

• Не подобається Не подобається x 1
  15. daleka

daleka New Member

Шукаю квартиру чи кімнату для себе і доньки (7 років). Бажано район Топольної, але усі пропозиції - до розгляду. Вартість - до 1200 грн за кімнату чи до 1600 за квартиру. Особливих вимог до умеблювання чи техніки немає, головне - тихо і чисто. Буду дуже вдячна за будь-які доцільні пропозиції:)

16. vasilukr

vasilukr New Member

Шукаю квартиру (бажано в Сихівському районі к-тр Довженка-Іскра) бажано в гарному стані, вартість до 3 000. Розгляну різні варіанти. Головне щоб ціна відповідала якості. Пишіть в ПП

17. Alluska

Alluska New Member

Здам 1-кім. квартиру по вул. В.Виговського (навпроти поліклініки, біля зупинки до мотозаводу 5 хв. пішки, не в закаулках), 5 поверх (дах після кап. ремонту) не кутова дуже тепла, колонка, пральна машинка, холодильник, вода цілодобово, металеві двері, балкон засклений. 2000гр міс+ 1000грн завдатку за ост. місяць +комунальні. Власники.
    SAM_2373.JPG SAM_2370.JPG SAM_2372.JPG SAM_2373.JPG SAM_2375.JPG SAM_2377.JPG

• Подобається Подобається x 1
  18. elektronika

elektronika Well-Known Member

Знову актуально! Здаю свою однокімнатну квартиру на Підзамче. Хороший житловий стан. Холодильник, телевізор, пралька, інтернет. Опалення пічне, газова колонка. Всі необхідні меблі. Ціна 2600. Оплата за перший та останній місяць . Здам виключно парі.
    Всі питання в ПП. квартира звільняється в березні.

19. hobbyhorse

hobbyhorse Member

Ми, молода львівська сім'я з дитиною, шукаємо 2х кімнатну квартиру у Львові. На термін 3-5років, з підписанням договору.
    Цікавить свіже, світле, охайне помешкання без побутової техніки (усе маємо своє), без спальних місць (з ліжками у нас теж порядок), без старих меблів (розглянемо варіант взагалі без меблів), але з косметичним ремонтом, справною сантехнікою. Ближній центр. В ідеалі в р-ні початку вул.Стрийської, або з зручним добиранням в той район. Розглянемо різні варіанти.
    Порядність та своєчасну оплату гарантуємо. Посередників просимо не турбувати.

20. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Шукаємо "чарівний домік" на довготривалу оренду. Може бути півособняка або невеличкий затишний особнячок на 2-3 кімнати в дуже гарному стані. Розглядаємо район Зеленої, Сихова. Бажано без посередників і зафіксована ціна в гривні.