Здам/зніму квартиру

Тема у розділі 'Нерухомість', створена користувачем Zoryanazirka, 26 Лютий 2009.

1. Violation

Violation New Member

Відповідь: Здам/зніму квартиру

Дівчатка!!! Дуже дуже терміново!!! Потрібна 1-на квартира для однієї дівчини ! Розглянемо всі варіанти...

2. Відповідь: Здам/зніму квартиру

Терміново!! Сім"я з маленькою 5міс. дитиною шукає 1-2 км квартиру. до 1800грн. Бажано Сихівський район. Порядність та своєчасну оплату гарантуємо.

3. kristas

kristas Well-Known Member

Шукаю квартиру в районі Б.Хмельницького-Грінченка, 2-х кімнатку, з хорошими умовами. Ціна до 3500 грн.

4. Meksuka

Meksuka New Member

Сім*я з двома дітками шукає 2-х кімн. квартиру )))

5. anyway

anyway New Member

Всім привіт. Здам 3-х кімнатну квартиру,р-н Автовокзалу вул.М.Максимовича,повністю готова до проживання,(меблі,техніка),близько школа і садок. 4000 грн. плюс КП.

6. darbi

darbi New Member

Доброго дня! Сім"я з дворічною дитиною шукає квартиру! Бажано 2,3-кімнатну, в Шевченківському районі. На довготривалий термін. Своєчасну оплату і порядність гарантуємо!

7. Gerbera

Gerbera Member

Моя подружка з чоловіком шукають квартиру. Поможіть пліз. Пишіть мені, все передам)
    Їхні побажання:
    Молода порядна привітна працююча сім'я без дітей винайме на ДОВГОТРИВАЛИЙ термін 1-кімн. квартиру за помірну ціну (не більше, ніж 2200 грн).
    ЩО ШУКАЄМО:
    - пріоритетні райони: вул. Мазепи, район АС-2, Галицьке перехрестя, пр. Чорновола, Підзамче, вул. Зелена, але розглянемо й інші варіанти.
    - чиста ТЕПЛА квартира, з нормальним ремонтом та нерадянськими меблями (в т.ч. повноцінне двоспальне ліжко або диван), побутовою технікою (холодильник, пральна машина, нормальна плита з працюючою духовкою), чиста акуратна ванна і туалет, а також гаряча вода
    - розрахунок винятково у національній валюті - гривні
    ЩО ГАРАНТУЄМО:
    - своєчасну оплату
    - порядок, догляд за Вашим житлом
    - ГАРАНТУЄМО після виїзду з оселі, що її стан не погіршиться

8. Svitlynka

Svitlynka Member

Я тільки що закінчила і інститут і знайшла хорошу роботу, тепер шукаю кімнату поблизу чорновола в районі 500 грн з хазяйкою. В оголошеннях хочуть тільки студентів які на вихідні їздять додому до того ж вимагають шалену плату. Якщо хтось знає порядну і хорошу паню:) яка б могла взяти до себе на квартиру - напишіть. Ps: люблю спокій і чистоту особливо на кухні (хоча признаюся в шафі у мене зазвичай безлад) все, чекаю вашої допомоги:)

9. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Здається 2-кімнатна квартира, вул Широка ( р-н. Левандівки). 2000 грн. + К.П.

Останнє редагування модератором: 30 Вересень 2014
  10. vituska

vituska Member

Здам окрему кімнату по вул. Широка (Левандівка, біля Сільпо) без кухні,вигоди спільні(душ потребує ремонту).Можливе проживання двох студентів. В кімнаті євроремонт,мікрохвильовка,холодильник.400грн+к.п.

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Здається 1- кімнатна квартира, В.Великого. Р-н ринку Провесінь.
    4 поверх 5 пов. панельки, сонячна сторона.
    Меблів необхідний мімнімум, побут. техніки немає, каб. ТБ, інтернет, телефон.
    Ремонт ще з радянськиї часів, але квартира чиста.

Останнє редагування модератором: 14 Жовтень 2014
  12. Ромулька

Ромулька New Member

Винайму 2-кімнатну квартиру Стрийська-Рубчака-В.Великого-Наукова-Лозаренка. Терміново! для сім’ї 2 дорослих та дитина 10 років

13. Kasablanka Y

Kasablanka Y New Member

Добрий вечір! молода сімя зі Львова,без дітей і тварин ,шукає одно кімнатну квартиру в районі мотозавод-Патона-Княгині Ольги- Стрийська - Сихів і всі прилеглі вулиці. І бажано щоб ванна була в нормальному стані.Дякую!

14. Olga Farafonova

Olga Farafonova New Member

Людоньки, дівчаточка, львів'яночки! Ми з чоловіком шукаємо житло! Дуже рідко зараз можна щось нормальне знайти, тим більше без маклерів. А шукаємо теплу 1-кімн.квартиру з меблями, у нормальному стані з двоспальним ліжком чи диваном, чистою сантехнікою та плитою з працюючою духовкою. Найголовніше - чистота! Район будь-який, крім Сихова та Стрийської, головне - щоб до центру зручно добиратися. Наш бюджет - не більше, ніж 2300 грн на місяць. Ми порядні люди, без шкідливих звичок, працюємо, дітей не маємо. Увесь день на роботі, компаній ніяких додому не приводимо. Буду вдячна за будь-яку допомогу!

Останнє редагування модератором: 8 Жовтень 2014
  15. Fajnalera

Fajnalera Member

Наша сім*я винайме 3-4х кімнатну квартиру або частину особняка в хорошому стані на довготривалий термін,бажано мінімум меблів і техніки(є свої).Шукаємо в Залізничному р-ні в.Любінська,Окружна,Патона,Ряшівська,Петлюри,Виговського,Городоцька і прилеглих до них.Порядні ,працюємо на себе.
    Без маклерів і агенцій.
    Валерія

Останнє редагування модератором: 8 Жовтень 2014
  16. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Здається двокімнатна квартира на вул. Чорновола (р-н Макдональдса), з новим ремонтом, з усіма вигодами. Ціна 250$ або 3000грн. + ком. послуги. Без посередників.

Останнє редагування модератором: 21 Жовтень 2014
  17. Простоя

Простоя New Member

Сестра шукає 1-2 кімнатну квартиру у будь-якому районі (окрім Рясного). Ціна бажано до 2000 грн (проте розглянемо усі варіанти). Сестра - аспірант АН в Інституті фізики конденсованих систем, спокійна, вчасна оплата гарантована.

18. Demetra

Demetra Well-Known Member

Зніму умебльовану чисту 1км. квартиру на довготривалий термін. Розгляну усі варіанти. Дівчатка, можливо ваші знайомі чи друзі здають або виїжджають? Буду вдячна за будь-яку інформацію!

19. Donat

Donat New Member

Сниму 2х комнатную квартиру в районе 45 школы с евро ремонтом! Желательно новострой, автономное отопление, бойлер . Порядочность гарантирую!

20. rododendronia

rododendronia Member

Подруга шукає для себе однокімнатну квартиру, район центр , індивідуальне опалення, на довготривалий термін. Без посередників. Ціна до 3500 грн.