Здам/зніму квартиру

Тема у розділі 'Нерухомість', створена користувачем Zoryanazirka, 26 Лютий 2009.

1. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Відповідь: Здам/зніму квартиру

Молода сім"я без дітей і тварин зніме будь-яке житло(може бути кімната, гуртожиток, квартира) за малі гроші.

2. Meksuka

Meksuka New Member

Молода сім "я з дитиною винайме 1-2 кімнатну квартиру.Порядність і своєчасну оплату гарантуєм. Розглянемо всі варіанти ,

3. resnichka

resnichka New Member

Сім"я (дитині 13 років) винайме на довготривалий термін 2х - 3х кімнатну квартиру в центрі, на вулицях поблизу проспекта Шевченка, бо є прив"язка до школи. Своєчасну оплату та підтримку чистоти гарантуємо, можемо надати рекомендації від власника квартири в якій проживаємо зараз.

Останнє редагування: 17 Квітень 2014
  4. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

це повідомлення я скопіювала з ВК, може, згодиться комусь
    З”їжаємо з квартири в районі Водоканалу.Маленька однокімнатана квартирака на першому поверсі. Індивідуальне опалення.Єпральна машина,мікрохвильовка, електорочайник. Оплата 1400+250 грн. КП.(є субсидія і інвалідність).Темново!
    Звертатись лише по телефону 097 7900 865 Оля. Я не маклер і не бажаю мати з ними справи. Хорошого Дня і свят !

5. burunduchoc

burunduchoc New Member

Шукаю квартиру для подружки яка переїжджає з Києва до Львова з сім'єю(чоловік і донечка 5 р) в кінці травня, Чекаю пропозицій в приват.
    Дуже потрібно прошу відгукніться бо в людей реально важкі часи- буду вдячна за поміч!

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Потрібна квартира на період з 30.04 по 03.05 - однокімнатна, будь-який район Львова. Розгляну всі пропозиції.

7. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

Шукаю квартиру в період з 14 по 28 червня. Район центр-ближній центр.
    Розгляну всі пропозициї.

8. fantastyka

fantastyka New Member

Сім"я з дитиною винайме 2кім. квартиру в районі Стрийського парку.

9. Snowy

Snowy Well-Known Member

Необхідна квартира в будьякому районі Львова. В період з 1 по 4 травня. Розгляну усі пропозиціі.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

10. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Здам 1 кім. квартиру в новобудові, р-н Топольної, біля Воєнторгу. Зручна транспортна розв"язка. Квартира на 4 поверсі 5-пов. цегляного будинку. Перша здача, від власника, на довготривалий термін сім"ї без маленьких дітей та домашніх тварин. Ідеально- сім"ї з дитиною дошкільного/шкільного віку. Варіант студенти відпадає, бо в прольоті оплата квартири за три місяці літа. Поруч декілька продуктових базарчиків, школа, поліклініка, аптеки, Вопак, Барвінок, два Сільпо. Квартира світла, простора, не "сира", кімната і кухня великі, повністю обмебльовані, на кухні є балкон, меблі, стіл, кухонний куточок, вся необхідна нова побутова техніка- двокамерний холодильник, пральна машина автомат, газова плита, мікрохвильовка, електрочайник, телевізор, в квартирі щойно зроблено ремонт, відповідно вся сантехніка також нова. В кімнаті є стінка, двоспальне ліжко з новим ортопедичним матрацом і новою атласною постіллю, розкладний диванчик, два футелі, телевізор і тумба під телевізор. Штори, тюлі також є, все нове. В квартирі також великий світлий, просторий коридор з вікном. В коридорі є дзеркало з поличкою, вішалка для одягу і тумба. Санвузол об"єднаний, все абсолютно нове. Всюди встановлено пластикові вікна, броньовані двері, великий заг. коридор з сусідами теж з броньованими дверима і з вікном. Великий плюс- автономне оплення, будинок утеплений. Також своє огороджене подвір"я і власна міні-парковка, є можливість арендувати гараж відразу в дворі будинку (прибудовані в 2 поверхи гаражі належать до будинкової території). Територія будинку огороджена, чиста, з квітниками. В будинку встановлено домофон, поштові скриньки справні, в під"їзді чистота, прибиральниця проводить вологе прибирання з миючими засобами щосуботи.
    Вартість 300 у.о. + КП. Перша оплата за перший і останній місяці.
    Додаю детальні фото квартири, кого цікавить- стукайте в приват.

Хочу додати важливу деталь- квартира здається тільки через власника, тому посередників прохання не турбувати!!!

Останнє редагування модератором: 15 Травень 2014
  11. fillette

fillette Well-Known Member

Молода сім'я винайме 2-кімнатну квартиру на довготривалий термін, в районі вулиць Стрийська, Наукова, Володимира Великого, Рубчака, Тролейбусна. Ціна - до 2000 грн. Своєчасну оплату і порядність гарантуємо. Можна без меблів і побутової техніки.

12. Катруся

Катруся Well-Known Member

Винайму двокімнатну квартиру на тривалий термін. Чистоту і порядність гарантую

Останнє редагування модератором: 8 Травень 2014
  13. Іриска

Іриска Well-Known Member

Шукаю квартиру в оренду на тивалий термін, без посередників.
    Вимоги:
    -Двокімнатна, від 50кв.
    -Франківський район: Наукова, В.Великого, Тролейбусна, Рубчака, Стрийська від податкової в сторону Кінг Кроса
    -Кімнати ізольовані
    -З хорошим ремонтом, металопластикові вікна, з основною побутовою технікою, може бути без спальних меблів
    -Бажано місце біля дому для паркування авто
    -Розгляну усі пропозиції

14. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Допоможіть знайти квартиру!!! Теперішні орендодавці різко підняли орендну плату, нам не по кишені(((
    Сім'я з дитиною візьме в оренду велику однокімнатку або двокімнатку на довгий термін. В нормальному стані, головне, з хорошою сантехнікою. Не перший поверх, не малосімейка. Бажано район Левандівки, але може бути будь-який район, окрім Рясного. Ціна - 1600 + КП.

15. zolotusyk

zolotusyk New Member

Молода сімя з однорічною дитинкою ТЕРМІНОВО шукає 1 або 2 км квартиру в будь якому районі міста!!! Розгляну всі пропозиції в ПП

Надіслано від мого HTC Desire 500, використовуючи Tapatalk

16. Non stop

Non stop New Member

Здається для сім ї 3 кім.квартира на Панча(біля Арсену на Чорновола).кімнати ізольвані,частково меблі,вся побутова техніка.Ціна 3200

0977931426

17. Lily S

Lily S New Member

Сімя, двое дітей винайме квартиру в будь якому районі
    2 х, 3 х кімнатну, розгляну всі пропозиціі. Срочно . Пишіть в лс

18. ombre

ombre New Member

молода пара шукає однокімнатну квартиру у будь-якому районі Львова. Бажано з нормальною сантехнікою і пальною машинкою. до 2 000 грн/міс. Терміново!!!:girl_wink:

19. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Здам в оренду квартиру в районі Привокзальної-церква Єлизавети і Ольги, 1 кімната, стан добрий, є все необхідне для проживання: сантехніка нова, душова кабіна, пральна машинка, інд. опалення, інтернет, телефон, кабельне ТВ. Віддам перевагу подобовій оренді, хоча розглядаємо і оренду на тривалий термін. Ідеальний варіант для студентів, близенько Політехніка, до франкового університету 15 хв. пішки, до залізничного вокзалу теж дуже близько. Деталі в ПП.

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Зніму однокімнатну квартиру чи кімнату у квартирі (без хазяйки), вулиці Любінська, Яворницького, Патона (початок), Головатого, Караджича, Баштанна, Виговського (Шекспір, Поліклініка), Петлюри (початок). Ціна чим подешевша, на довготривалий термін з меблями і технікою.Писати в ПП