Здам/зніму квартиру

Тема у розділі 'Нерухомість', створена користувачем Zoryanazirka, 26 Лютий 2009.

1. Taniatko

Taniatko New Member

Відповідь: Здам/зніму квартиру

Доброго дня! Допоможіть знайти квартиру в районі Аквапарку, Симоненка.
    Потрібна 2 кім.кв. Ми - сім"я з дівчинкою 7 років. шукаємо на реально довгий термін. Терміново! відгукніться, в кого є якась інформація! Ціни розглядаємо. На ріелторів надії нема. Пишіть в пп

Останнє редагування модератором: 9 Червень 2013
  2. Nuson

Nuson New Member

Винайму 1-кімнатну квартиру для однієї жінки в районі Левандівки. На довгий термін

3. vzuk

vzuk New Member

Сім'я з дитиною винайме квартиру на довгий період (можна без меблів) в районі верхнього Шувару або поряд до 1800 грн. + КП. Порядність гарантуємо, сім"я працююча, дитинка чемна)))

4. restavrator

restavrator New Member

Молода сім'я з чемною дитиною винайме одно чи двокімнатну квартиру на довгий термін. Розглянемо всі пропозиції. Маклерів і ріелторів просимо нас не турбувати

Останнє редагування модератором: 9 Червень 2013
  5. vasilukr

vasilukr New Member

Винайму квартиру дорого для себе на довгий термін. Бажано ближче до центру. Всі деталі і пропозиції в пп.

6. hymera

hymera New Member

Винайму на довгий час маленьку "кавалерку" яка міститиме кімнатку, кухоньку, туалет, ванну/душ в районі "Скрині"

7. gribova

gribova New Member

привіт дівчатка. допоможіть виняйняти квартиру у м. Самбір. терміново!!! квартира може бути однокімнатна, з меблями(хоча б по мінімуму), з ванною. наперед вдячна.

8. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Молода сім'я з чемною дитиною винайме одно чи двокімнатну квартиру на довгий термін. Розглянемо всі пропозиції. Район Сихів.

9. Non stop

Non stop New Member

Шукаю квартиру у районі вул.Личаківської,також можна і інщі вулиці щоб легко було добратися до Личаківської.Дуже буду вдячна за будь яку допомогу!

10. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

З початку липня ( орієнтовно з 8 липня) на 14 днів потрібна буде квартира недалеко від центру міста. Якщо маєте якійсь пропозиції, пишіть в ПП

Останнє редагування модератором: 16 Липень 2013
  11. Kandigo

Kandigo New Member

Доброго дня! Допоможіть знайти квартиру в районі Клепарівської на довготривалий термін для 2-х працюючих мужчин. (Краківський ринок, Пивоварня, Золота, Варшавська, Джерельна і т.д.) 2-ох кімнатну, до 2000грн. На ріелторів немає надії. Дуже дякую!

12. Олена Вовк

Олена Вовк New Member

Здамо 2-ох кімнатну квартиру в районі Стрийського ринку. Ціна 2200+КП. Деталі в приват!

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Сниму дом/дачу во Львове или возле - с.Бережаны, Чишки, возможно Винники. Туалет/душ в доме, свет. Зеленый двор. Жилое состояние.

14. Balu

Balu Member

Терміново потрібна квартира до 1500 грн в нормальному районі для проживання з маленькою дитиною. Без посередників

15. soliya

soliya New Member

Молода сім'я винайме однокімнатну квартиру або кавалерку за помірну ціну, розгляну всі пропозиції, чесність, порядність, чистоту та своєчасну оплату гарантую. Посередників прошу не турбувати

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Здається 2-кімнатна квартира. 10 поверх. Жилий стан. Гарний район (р-н Замарстинівської-Липинського-Мазепи)
    ПиСи: здаю не я, просто попросили розмістити оголошення. Контакти в ПП

17. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчата, моя колєжанка шукає однокімнатну квартиру в районі ближній центр. Дуже порядна дівчинка, дружимо вже купу років, тому власники квартири можуть не переживати за своєчасну оплату і чистоту їхнього помешкання. Всі пропозиції пишіть мені в ПП. Дякую!

18. daisygirl

daisygirl Member

Молода сім'я з немовлям шукає 2-х або 3-х кімнатну квартиу на довготривалий термін. :)

19. Відповідь: Здам/зніму квартиру

Молода сім*я з дитинкою 9,5 місяців зніме 1-2кімнатну квартиру в Шевченківському районі. Своєчасну оплату , порядність і чистоту в квартирі гарантуємо. Пропозиції в ПП. дякую!!!

20. zagylala

zagylala New Member

Шукаємо на доселення дівчину!
    Невеличкий особняк в районі Мотозаводу на 2 кімнати, вільна прохідна кімната. Велика кухня, індивідуальне опалення, меблі, побутова техніка, гарний ремонт.
    Ціна 500 грн. + комунальні послуги на трьох.
    Деталі в ПП.