Здам/зніму квартиру

Тема у розділі 'Нерухомість', створена користувачем Zoryanazirka, 26 Лютий 2009.

1. elektronika

elektronika Well-Known Member

Відповідь: Здам/зніму квартиру

Візьму на квартиру молоду сім"ю (пару) на довготривалий термін. Квартира по вул. Остряниці, в районі Підзамче, 25 м, вхід в кухню. Ремонт недавно зроблено, чистенька, меблі, холодильник, телевізор. Все необхідне є. Пічне опалення. Газова колонка. 1500грн. Подробиці в ПП. Без посередників.

2. elektronika

elektronika Well-Known Member

Візьму на квартиру молоду сім"ю (пару) на довготривалий термін. Квартира по вул. Остряниці, в районі Підзамче, 25 м, вхід в кухню. Ремонт недавно зроблено, чистенька, меблі, холодильник, телевізор. Все необхідне є. Пічне опалення. Газова колонка. 1500грн. Подробиці в ПП. Без посередників.
    Здана

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

Квартира ЗДАНА. Дякую.

3. fillette

fillette Well-Known Member

Здам 2-кімнатну квартиру в районі Краківського ринку (вул.Золота) на довготривалий термін. Гарний стан, чиста, усі необхідні меблі, центральне опалення, пластикові вікна, ТВ, холодильник, мікрохвильова, пральна машина, телефон, інтернет. 2500 грн+комунальні. Подробиці в ПП.

4. LuBimaya

LuBimaya New Member

Сім'я (двоє дорослих, двоє дітей) винайме 2-х кімнатну квартиру в р-ні вулиць В.Великого-Симоненка-Наукова-Кульпарківська та рядом. На довгий час. Своєчасну оплату та чистоту гарантуємо. Розглянемо усі пропозиції. Терміново!
    Пропозиції в ПП

5. Ptashenja

Ptashenja New Member

Винайму 1-но або 2-х кімнатну квартиру в районі Санта-Барбари. Дві порядні, хороші дівчини. Розгляну всі пропозиції в ПП

6. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Молода сім'я з дитиною винайме 2-хкімнатну квартиру на Новому Львові. Розглянемо всі варіанти.

7. Locker

Locker New Member

Винайму 1 або 2 кімнатну квартиру в районі вул.Шевченка. Розгляну усі пропозиції. Все в ПП

8. Nereida

Nereida New Member

Порядна сім'я з маленькою дитиною зніме двокімнатну квартиру в районі Рубчака-Тролейбусна-Наукова-В.Великого-Лазаренка на тривалий термін.

9. uliana

uliana Well-Known Member

Шукаємо 2-х кім.квартиру або половину особняка в районі вулиць - Чорновола(Арсен), Липинського, Варшавська + прилеглі вулички. Ціна до 2000 грн з КП. Чесність, порядність та своєчасну оплату гарантуємо!
    Пропозиції пишіть у приват!

10. Vunnukivchanka

Vunnukivchanka New Member

Молода сімя терміново винайме 2-х кімнатну квартиру в Личаківському, Сихівському районах, Новому Львові. А взагалі розглянемо всі пропозиції.порядність і своєчасність оплати гарантуємо!!!Ціна до 1500 грн.

Останнє редагування модератором: 8 Листопад 2011
  11. Христка

Христка Well-Known Member

Винайму приміщення (можна квартиру) без меблів, сухе, тепле, з туалетом, на тривалий час. Не дорого. Без посередників! Розгляну всі пропозиції.

12. Locker

Locker New Member

Зніму 1 або 2 кмнатну квартиру в районі вул. Шевченка ... і прилеглих до неї. працюю, в фармацевтичній компанії,порядність гарантую. Живу наразі на сихові, а працюю в Рясне-2. =( печально ....

13. ArtemUA

ArtemUA New Member

Винайму 1-кімнатну квартиру в центрі або ближньому центрі.
    На тривалий термін.
    Порядність і вчасну оплату гарантую.
    Можливий варіант із доглядом за житлом чи тваринами.

14. tariki

tariki New Member

З 1-го грудня потрібна 3-на кім.кв. у франківському р-ні (околиці ЦУМу). Зніматимемо я і ще двое друзів (разом живемо 3 роки, спокійні, охайні, з сусідами ще ніразу непорозумінь не було). Всі працюємо, по специфіці роботи більшість часу проводимо за комп"ютером.

15. Yalja

Yalja New Member

Привіт усім у цій темі! Я новенька на форумі, але дуже хочу завести тут хороші знайомства:) Прошу, відгукніться-хто зможе допомогти! Шукаю в оренду окрему непрохідну кімнату в 2-, 3-, 4-кімнатній квартирі на довготривалий термін в районах: Галицькому, Личаківському, а саме: вул. Зелена - вул. Левицького - вул. Ш. Руставелі - вул. Франка та їхніх околиць. Не більше 20 хв. - пішки до пр. Свободи. Без господаря! Без посередників! По-сусідству з працюючими дівчатами (можна й хлопцями але не - виключно), студентами. Охайна, порядна. Працюю. Оплачуватиму вчасно. Від приблизно 400 до 600 грн. (плюс або мінус к/п). Пріоритети: ізольована кімната (непрохідна), гаряча вода (обов'язково!), необхідні меблі в кімнаті (мін.:ліжко,шафа, стіл, стілець), пральна машина, тепле житло, хороша сантехніка та облаштована кухня.
    Охоче пристану на варіант спільної оренди квартири в господаря за домовленістю з порядними співмешканцями!

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

Винаймемо ( сім"я без дітей) однокімнатну квартиру на довготривалий термін у Франківському районі -В.Великого, Наукова,Симоненка, Кульпарківська,р-н. Південого,Любінська .. Меблі , холодильник. Порядність, охайність та своєчасну оплату гарантуємо.

17. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Дівчатка, допоможіть знайти 1-2-кімнатну квартиру на довгий термін до 1500 грн. Дуже терміново. Бажано без побутової техніки.Район: Сихів, Новий Львів, вул. Стрийська, Наукова. Або порадьте толкового, перевіреного рієлтора! Наперед вдячна за відгуки!

18. Gerbera

Gerbera Member

Допоможіть!! Терміново потрібна 1-2 кімнатна квартира на тривалий термін, бажано у районі Чорновола. Але підійде будь-який район. Ціна до 2000 грн. Без посередників. Дякую!

19. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

з 1 грудня здам в двокімнатній квартирі 1 (більшу з балконом) кімнату без господарів.вул.Довженка (Сихів),9 поверх
    мінімум меблів.
    ціна 1500 грн + КП

20. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А хто живе в іншій кімнаті:girl_smile:?