Здам/зніму квартиру

Discussion in 'Нерухомість' started by Zoryanazirka, Feb 26, 2009.

1. Beka

Beka New Member

Оренда квартири

Доброго вечора, форумчани!
    Винаймемо із чоловіком двокімнатну квартиру, оскільки чекаємо попсвнення у сім"ї, а цю, що зараз орендуємо нема як обладнати для дитини.

Умови: житло після ремонту, чисте, тепле, обладнана кухня, меблі - частково
    Район: бажано в р-ні Наукової (але це не настільки критично, якщо квартира гарна; розглядаємо навіть варіанти в приміській зоні - частину будинку etc.)

Можливо хтось здає чи має знайомих/родичів, що здають в оренду житло, поділіться інформацією, бо співпарця з маклерами просто добиває.

Сподіваюся на ваші відгуки,
    Beka

2. xsanka

xsanka New Member

Відповідь: Здам/зніму квартиру (Contra spem spero)

Довготривала оренда квартири по вул. Зелена, новобуд., євроремонт, 2 кім., індив. опал., душ. каб. з гідробоксом, вся нова техніка, суч. меблі. Ціна 3600 грн.

3. freestail

freestail New Member

Друзі допоможіть!!!Шукаю 1-кім.квартиру в будь-якому р-ні з меблями до 1000-1100 грн(з КП).
    відпишіть будь-ласка в ПП.Дякую.

4. xdusia

xdusia New Member

Молода сім’я винайме 1/2-кімнатну квартиру в районі вулиць Наукова - В.Великого, Сихів, Новий Львів, або розглянемо й інші варіанти поблизу. На довготривалий термін. До 1200-1300 грн (+КП)

Чесність, порядність та своєчасну оплату гарантуємо!

Буду вдячна за інфу в ПП.

5. purse

purse Member

Оренда

Винайму 1-кімнатну квартиру для сім'ї без дітей на довгий термін. Бажано район Виговського - Володимира Великого

6. Lanysss

Lanysss Загублений

Зніму квартиру 1 кімнатну в районі Чорновола

7. IndigoChild

IndigoChild New Member

З вересня винайму однокімнатну квартиру. Район будь який, але краще ближче до центру:) пропозиції в ПП

8. CERADA

CERADA New Member

Здам в оренду на довгий термін 2-х кімнатну квартиру на вул.Бортнянського ,4 пов. квартира тепла,сонячна,чиста,є частково меблі,пральна машина, холодильник,телевізор,телефон,і-нет, колонка вода цілодобово. 2000+КП

9. TangerineSky

TangerineSky New Member

Шукаємо світлу охайну квартиру в районі Привокзального ринку, а також сусідніх вулиць: Коновальця, Чупринки, Єфремова та ін.
    Звісно бажано мати справу із власниками, але можуть звертатися й [COLOR="зелений"]добросовісні[/COLOR] маклери, що не будуть підсовувати усілякий непотріб за космічні гроші.:banned:
    Цінова категорія: до 1600

Last edited by a moderator: Apr 4, 2011
  10. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

Винайму квартиру у хорошому стані, район приблизно Стрийська-Франка-Сахарова

11. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

продовжую шукати 1-або 2кімнатну квартиру район В.Великого-Наукова-Симоненка-Пулюя-Кн.Ольги
    Може хтось порадить хороших маклерів в ПП?

12. Amaranta

Amaranta Member

Винаймемо (молода сім'я без дітей) 1-кімн. квартиру на довготривалий термін. Бажано без меблів, крім холодильника та газової плити (але розглянемо всі пропозиції). Вартість - до 1100 грн. + ком. послуги. Без посередників.
    Бажані райони: Податкова, Новий Львів, вул. Франка (біля Палацу щастя), Залізничний р-н (вул. Яворницького, Виговського - біля поліклініки, Любінська, Петлюри та прилеглі до них вулиці).
    Пропозиції скидайте в ПП.

13. носик

носик New Member

Шукаємо 2-х кімнатну квартиру на Топольній. Бажано р-н Лікарні швидкої допомоги.
    Розглянемо усі пропозиції

14. Rashkovska

Rashkovska New Member

Шукаю квартиру на Рясне 2. На тривалий термін. Розгляну всі пропозиції.

15. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Молода сім'я винайме 1-кімнатну квартиру на Левандівці або в Залізничному, Франківському районі Львова. Порядність,охайність та своєчасну оплату гарантуємо. До 1000 грн. Пишіть в ПП

16. purse

purse Member

молода сім'я шукає 1 кімнатну квартиру в Залізничноу районі на тривалий термін, пропозиції пишіть в ПП

17. rusichka

rusichka New Member

Привіт. Допоможіть будь-ласка винайняти кімнату, срочно потрібно, в будь-якому районі. Може чиясь бабця чи сусідка здає кімнату. Буду дуже вдячна))))

18. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Дівчатка (тернопільські), може Ви, чи хтось з Ваших знайомих здає в Тернополі однокімнатну квартиру. Буду дуже вдячна за допомогу! Розглянемо всі пропозиції.

19. anajtet

anajtet New Member

молода сім'я шукає 1-к квартиру в шевченківському р-н (рясне-2-варшавська-чорновола) , розгляну усі пропозиції в пп
    ,дякую

20. ARABIKO

ARABIKO New Member

Шукаю житло поблизу Львова,пишіть в ПП