Здам/зніму квартиру

Тема у розділі 'Нерухомість', створена користувачем Zoryanazirka, 26 Лютий 2009.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Здам/зніму квартиру (Contra spem spero)

Чоловік, дружина і кицька знімуть квартиру на рік в районі Левандівка, Рясне. Готові платити 1 500 грн. + комунальні.

2. Nerozdilna

Nerozdilna New Member

Доброго дня,

Може когось зацікавить 1-кім. квартира в районі вокзалу? Ми з дружиною виїжджаємо у лютому і хочемо її передати в хороші руки (господарі дуже порядні). Це кінець вул. Залізничної. Ми платили 1400 грн. плюс компослуги (зима - 250 грн, літо - 100 грн.). Квартира з ремонтом. Охайна, затишна, тепла (пластикові вікна). Є меблі. Холодна/гаряча вода постійно. Тихі сусіди.

Останнє редагування модератором: 20 Січень 2011
  3. serenade

serenade New Member

Молода сім’я з двома карапузами шукає двокімнатну квартиру в Личаківському або Залізничному р-ні на довготривалий термін. Розглянемо всі пропозиції.

4. носик

носик New Member

І знову ми в цій темі))))
    Молода сім я із дитинкою 10 місяців шукає квартиру в районі Топольної. Можливий варіант і без меблів. Розглянемо всі пропозиції. На тривалий термін.

5. olushka

olushka Загублений

Зніму однокімнатну квартиру на сихові район санта барбари порядність гарантую 1300 грн +кп

6. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

терміново потрібна 1 км квартира для студентки (дитину виставили на вулицю), можливий варіант підселення до когось, або квартира з господинею!
    наперед вдячна!

7. Helenochka

Helenochka New Member

SOS :girl_flag_of_truce:. Молодій, маленькій сім"ї потрібна 1-но кімнатна квартира на тривалий термін.(оренда). Бажано р-н вул. Сахарова, Гвардійської, Коперника, І.Франка, Стрийська кн.Ольги та прилеглих або поблизу парку культури чи Стрийського. Ціна до 1000 грн. Порядність гарантована.
    Чекаємо пропозицій в ПП.:girl_in_dreams:
    Дякую.

8. ZaharchukM

ZaharchukM New Member

Сім"я винайме 2х кімнатну квартиру в районі Шувару (вул. Червоної Калини, Чукаріна, Хоткевича), чисту, можна без меблів і побутової техніки, все своє. Розгляну всі пропозиції. Порядність гарантую.

9. Heppines

Heppines New Member

Привіт. Шукаю порядну, охайну дівчину для спільної оренди квартири, вул. Наукова. Вартість 500грн. + комунальні.. Якщо вас зацікавило це повідомлення, пишіть в приват.

10. pony

pony New Member

Шукаю 1-кімнатну квартиру для 3-х дівчат заочниць терміном на 3 тижні (з 14 лютого). Можлива подобова оренда. Розгляну всі пропозиції.

11. Текіла

Текіла Well-Known Member

ВИНАЙМУ 1-кімнатну квартиру в Франківському районі (бажано район "Спартака", кінцева трамваю 2) на 1 рік.
    Цікавлять квартири з хорошим ремонтом, побутовою технікою, місце для паркування (бажано)
    2 людей і ручна (маленька) собачка.
    До 2000грн
    Пропозиції прошу в ПП. Дякую.

12. Gossip

Gossip Member

Шукається приміщення /НЕ житлового фонду/ під офіс! Площею не менше 60 кв.м.
    Буду вдячна за допис в ПП, якщо хтось знає де таке здається! :girl_yes:

13. Zarazka

Zarazka Well-Known Member

Шукаємо 2-х квартиру в ближньому центрі, можна частково умебльовану і без побутової техніки, але в хорошому стані, з ремонтом. Ціна питання +/- 2500 грн + КП.
    без посередників, зрозуміло.

14. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

шукаю 1/2-кімнатну квартиру в районі вулиць Наукова, Тролейбусна, Симоненка, В.Великого(до роботи близько)). Планую знайти таку до червня-місяця. Якщо десь щось такі пропозиції почуєте, буду вдячна за інфу в ПП.

15. ollga

ollga миється в бані

молода сім"я винайме 2 к квартиру. район нового львів. з ремонтом

16. Gorgona

Gorgona Member

Молода сім'я без дітей та шкідливих звичок винайме на довготривалий термін 2-х кімнатну квартиру у будь-якому районі Львова. Готові платити до 1200 грн+КП!!! Чесність, порядність та своєчасну оплату гарантуємо!
    Пропозиції пишіть у приват!

17. kozochka

kozochka Member

Молода сімя винайме 1-2 кімнатну квартиру в Личаківському районі на довготривалий термін , бажано без меблів.Недорого.

18. Mulan

Mulan New Member

Візьму в оренду 2х кімнатну квартиру. По ціні до 2 тис.
    Бажано Франківський район.
    Буда вдячна за відповідь :)

19. Petrova

Petrova Member

Молода сім'я винайме 1,2- кімнатну квартиру в районі В.Великого, Привокзальна, Наукова.
    Влаштує ціна до 1300грн+кп.

Останнє редагування модератором: 23 Лютий 2011
  20. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Шукаємо 1-2-х кім квартиру (для себе: чоловік, жінка і маленька дитина) бажано район Кульпарківська, В.Великого, Симоненка,Наукова,Виговського, Любінська,Окружна але розглянемо всі пропозиції. Може бути без меблів, пралки і холодильника та іншої побутової техні (все є своє) окрім газової плити.
    На довгий термін. Порядність і своєчасну оплату гарантуємо. На цій квартирі, що знімаємо зараз живемо 2,5 роки, але змушені з"їхати, бо квартира продається. Буду вдячна за допомогу. Пишіть в ПП

Останнє редагування: 5 Березень 2011