Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

Як на мене, то кріселко таки надійніше. Ще колись бачила спеціальні кріплення для люльки від чіко, які фіксують дитину при перевезенні в авто.

2. Iwka

Iwka Well-Known Member

Та однозначно що надійніше.
    Просто наскілько я зрозуміла - то тут мова про тривалу подорож зразу з ПБ?

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

4. Asal

Asal New Member

тим більше я не думаю що водій буде гнати на шаленій швидкості везучи новонароджену дитинку

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

6. WildWind

WildWind Member

Чоловік категорично проти перевезення дитини в машині у слінгу. Він дуже обережний водій, гнати звісно не буде, але є інші водії... І як пристебнутись ременем якщо у слінгу з дитиною не знаю, чоловік каже що мені ремінь поможе, а дитині ні, щей нашкодить мабуть.
    Одним словом лише автокрісло, ми моніторили сайти, є горизонтальні автокрісла для малюків від 0 до 3, вони у формі люльки, правда значно менші, кріпляться на переднє сидіння надійно, подушку безпеки при цьому відключати потрібно. Дорогі, але що зробиш.. Правда у Львові я таких не бачила, але ще є час, думаю десь тай замовимо..
    Про те, що в нас у законодавстві ще не прописано обов’язковість автокрісла, мене вже просвітив чоловік, я просто чомусь думала, що він так наполягає на автокріслі через ДАІ, а виявилось через безпеку малюка.

7. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Чесно кажучи ліпше не зациклюватись на таких моментах. Я якось почула про історію з хресною мамою, яка несла до церкви дитину, але так як була на високій шпильці, то не змогла на бруківці в якийсь момент втримати рівновагу, вона впала і дитинка померла. І чесно кажучи на хрестинах малого мала трохи напруження, слідкувала чи хресна добре тримає дитинку...
    Це я до того, що такі випадки стаються не так вже і часто, і якщо вам треба буде їхати тільки містом (не виїжджаючи на трасу), я думаю що на руках цілком надійно, адже по місту ніхто не ганяє.
    Якщо треба виїжджати за межі міста, то погоджуюсь з вашим чоловіком.

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дівчата була я сьогодні на Джамбула, познайомилась з лікаркою. Питала що брати як умови....Сказала в родзал готовий одноразовий набір в них для мене і одноразовий для чоловіка, родзали 8 шт такі як на Мечнікова, в палаті 100% по 3 не менше бо буде наплив людей, вода холодна цілодобово, тепла зранку і ввечері, можна гріти в чайнику а можна взяти свій чайник, постелю краще свою, партнерські пологи дозволені і 2 години в післяпологовій-далі лише передачки(відвідування лише післяопераційних жінок!). Подивитись палати та родзали не дозволили а я і не наполягала(будемо давати собі раду).Сказала що окремих платних палат немає. 8 йду до неї на узд напишу що нового

9. murawka

murawka New Member

Чи потрібно брати у роддом постіль для дитини?

10. uliana

uliana Well-Known Member

пеленок вистачить:)

11. Asal

Asal New Member

Все, я повністю готова:girl_cool: сумка зібрана, і мої речі, і малюка :girl_tender:
    сьогодні купила всі необхідні медикаменти...
    одним словом я "на чемодані":girl_yes:

12. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

А що туди входить? Це лікар має рекомендувати?

13. Asal

Asal New Member

так мені лікар рекомендувала, там мінімальний набір - рукавички, бинт, спирт, кетгут і т. д.

14. Iwka

Iwka Well-Known Member

в кожному ПБ свій список.

я зі свого списку самовільно викинула окситоцин, систему і фізрозчин)))

15. VERO

VERO Well-Known Member

Я би ще кетгут викинула. І настроїлась на те, що не знадобиться. В дуууже крайньому разу, лікарі свій мають. Їм приносять дестрибютори по оптових цінах хорошої якості.
    Я була "шита" після перших пологів і тааак настроїлась, що після других не порвалась навіть на місці старого шву. Так що, настрОюйтесь, а не купуйте кетгут)))

16. Iwka

Iwka Well-Known Member

а в мому списку і не було)))
    Якби був - точно б не купувала :connie_pull-pigtail

17. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

ах, маю до вас білу заздрість...ви молоці, а от я ніяк не можу приступити, дякуючи форуму, склал детальний список аж на 2 А4 сторінки, але от до самого процесу збирання ніяк... чогось мені ше страшно))) ну перший раз кажуть завжди страшно))))

18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Дівчаиа, коли закривається ПБ на батальній? Братовій дуже залежить на тій інформації, якщо хтось в курсі - відпишіть, їй актуально на період липень-серпенью Наперед вдячна.

19. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Графік закриття пологових стаціонарів у м.Львові на 2012 рік.
    МКПБ №1 4.06.2012р. – 3.07.2012р. Мечнікова
    3-я МКЛ 17.12.2012р. – 15.01.2013р. Джамбула
    ЛОКЛ 1.08.2012р. – 4.09.2012р. Медінститут
    Про Батальну поки нічого не чути, одні кажуть що після Євро на капремот закриють інші кажуть, що ні. Минулого року вони взагалі не закривались повністю, а просто мились поверхами.

20. Asal

Asal New Member

я купила (теж була шита), але щиро вірю що залишу його в пологовому)))))

Статус теми:
Закрита.