Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. uliana

uliana Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

різниця аж в 200 грн і туалет не в кімнаті, а через коридор:)

2. Kvitkalilia

Kvitkalilia New Member

Дівчата, чоловікові зразу потрібно одягатись у змінний одяг на сімейні пологи чи вже у пологовому є якесь місце де можна переодягнутись? І якщо є змінний одяг, то чи купляти ще одноразовий набір (бахіли, халат, шапочка) чи вже не потрібно?

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

Мій не мав ніякого змінного одягу. І ніхто і не казав мати.
    Просто купували

4. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Мій мав зручні штани, футболку і взуття, перевдягався в приймальному відділенні. Шапочок, і халатів ніхто не казав вдявати. Народжувала на Батальній.

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ми купили той набір, але не вдягав, був в звичайному домашньому одязі. З'ясуйте з лікарем.
    Переодягався в палаті.

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Мій чоловік в 2009 на Мечнікова переодягався в цей куплений набір

7. erene

erene Well-Known Member

Аналогічно переодівся у приймальному, тільки медсестра запитала чи штани теж переодів, сказала що треба повністю змінний одяг.

8. Karrizo

Karrizo New Member

Дівчата, підкажіть яке одіялко брати для дитинки в пологовий? Ми плануємо на світ появитись в червні, ніби вже буде тепленько, а всі одіялка, які нам показували в магазинах якісь дуже товсті. Я щось собі думала про якесь махрове, але ніде такого не бачила, чи може дійсно треба то грубе? І ще, чи достатньо дитинку після народження одягати в один шар одягу, ну наприклад в чоловічок чи розпашонку з повзунятами чи ще щось зверху треба?

9. Nana11

Nana11 аспіранточка

Візьміть махровий рушник, і не морочте собі голову тими ковдрочками:) Ми були одягнені в один шар одягу, плюс я деколи прикривала малу рушничком, теж в один шар(візьміть рушник великий, якшо б було холодно, то складете в 2-3 шари), хоча було жарко, це був серпень, але я сама люблю, навіть літом в жару коли сплю чимось принакритися, тому на місці зорієтуєтеся.

10. Kvitkalilia

Kvitkalilia New Member

Дівчата, підкажіть чи потрібно брати свою постіль у пологовий на Джамбула чи необов'язково? І може хтось має список ліків які потрібно взяти у пологовий на Джамбула?

11. Tanju

Tanju Well-Known Member

Не знаю, як зараз , але раніше ніяких списків на Джамбула не давали (потім купляли набір для пологів вже на місці). На рахунок постілі-також не брала .

12. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

В мене доця теж народилась в червні. Я ковдри взагалі ніякої не брала -в палатах дуже жарко було, народжувала на Мєчнікова. Малу накривала великим рушником., а деколи просто байковою пеленкою.

13. diedyk

diedyk Member

ми липневі, і не малого в родзалі загорнули в махровий банний рушник, а в палаті було жарко - і він в мене був в одному шарі одягу, зверху прикривала ніжки тоненькою пеленкою. але то напевно вже треба буде дивитись на місці по дитинці. бо мій з народження не дуже полюбляв жару. йому було комфортніше в прохолодному приміщенні, а от сусідки по палаті - хотів тепла, і вона його накривала махровим рушником

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А мій не взяв як не пхала. Ми виросли без соски і пляшечок-малий не хотів категорично

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

А для чого в списках флюрографія? На перші роди не мала такого

15. KitiKet

KitiKet Member

Девочки, как думаете на выписку летом нормально будет одеть малыша в распашонку, ползуночки, шапочку и пледик тонкий? Там и так 5 минут пофоткаться и в машину. Так чтоб и не жарко и не замерз (если будет дождь и прохладно).
    И облазила кучу магазинов и нигде не могла найти симпатичные ночнушки для кормления. Такие чтоб не дорогие и не страшные (обычно это взаимоисключающие факторы :girl_sad: ). Думаю заказать с нета такие:

Это ТМ Роксана, модель 117 П. Может кто-то тоже ищет что-то подобное.
    Стоят приблизительно 90-96 грн.

16. Kvitkalilia

Kvitkalilia New Member

Дуже гарні. А на якому сайті їх можна замовити?

17. KitiKet

KitiKet Member

Если ввести в гугле название и модель, то выдает много ссылочек кто продает. Могу с ПП скинуть конкретнее.
    Меня вчера uliana порадовала, что такие есть на Краковском. Хочу пойти померять. а то сложно определиться с размером (более худой верх и очень пухленький низ :girl_smile:). Цена вроде бы приблизительно такая же.

18. tatalav

tatalav New Member

Дівчатка, скажіть, будь ласка, що ви брали/збираєтесь брати для малечі з одягу, щоб вдягти одразу після народження (в пакет "на пологи" :girl_crazy:)?

19. rusyava

rusyava New Member

я думаю отаке: розпашонку просту, памперс, человєчік(таке що розкривається зверху до низу) на байочці, шапочку просту і шапочку на байочці, просту і байкову пеленки дві штуки. Родити приблизно в кінці травня ( по узд ) може то затеплі лашки? виправте хтось якщо шось ще треба

20. Karrizo

Karrizo New Member

А нащо вам 2 шапочки? В пологових зазвичай жарко. Я теж довго мудрувала в що то малятко одіти, радили мені одягати в 1 шар одягу і так щоб легко можна було добратись до пупкової ранки. Я зупинилась на: чоловічок котоновий, шапочка і напевно ще шкарпеточки + беру ще пеленки мо тре. Як буде холодно, то накрию покривальцем.

Статус теми:
Закрита.