Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. negnajak

negnajak New Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

я тоже перше планувала в нього, а от тепер шось передумала через його занятий графік:girl_sad:

2. agresia

agresia New Member

сьогодні була у лікаря домовлялась про пологи,а ще хтось збирається на мечнікова в період

3. Mawynja

Mawynja New Member

Roxie, я теж в березні, кажуть десь в районі 23 числа, плануємо до Халіної Наталі Юріївни. Може хтось в неї народжував, і поділиться враженнями про неї?

4. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Я збираюсь на початку квітня на Мечнікова )))
    Може ще хтось ?

5. Roxie

Roxie Галицька панянка

я швидше - десь приблизно 15 березня... про Халіну багато читала в темі "Раджу лікаря з ПБ".. я домовилась з Калініним..

а на коли Вам? бо казали що він у відпустку в кінці лютого збирається...

---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

ото ми певно десь там і зустрінемось з Вами )))

6. agresia

agresia New Member

а до якого лікаря збираєтесь?якщо не секрет:girl_flirt:

7. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Да вот ще не визначилась :girl_in_dreams:
    ще час трохи э ,думаю на початку березня підемо в лікарню вже домовлятися .А Ви теж на Мечнікова збираєтесь?

8. agresia

agresia New Member

так збираюсь,була там в п"ятницю ніби непогано,а яка ваша думка на рахуннок цього ПБ?

9. Муська

Муська Well-Known Member

Дівчата не офтопте тут пишіть про
    про пологові,лікарів є інші теми

10. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

сама там не була ,теж хочу піти подивитися...багато непоганих відгуків про нього,до того ж хочемо з чоловіком попасти як що вийде в сімейну палату
    а ви до якого лікаря збираєтесь? може щось порадите? на список ,що треба до пологового ,не дивилися часом?

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

родичка народжувала тиждень назад на Мечнікова, казала що сімейна палата там 800 грн коштує.. і ще така інформація для тих, хто хоче народжувати на Мечнікова найближчим часом - в них зараз карантин і в звичайну палату відвідувачів взагалі не пускають (ні чоловіка, ні маму)

12. Sapiha

Sapiha New Member

Я народжувала в серпні, карантину не було, але в палату також нікого не впускали. Міг пройти тільки той хто мав пропуск, який виписував лікар.

13. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Так і не повинні впускати. Тільки в платну палату . Як на мене , коли ти лежиш в індивідуальній палаті - то прошу дуже , може хтось прийти . А коли в палаті двоє породіль , то відвідувачі - зайві. А то буде так , як я лежала з першим в палаті , нас було двоє. Лежимо ногами до дверей , провітрюємо шви , відкриваються двері , і завалює в палату чоловік до моєї сусідки. А в нас п... голі :connie_pull-pigtail

14. Morena

Morena Well-Known Member

а чого перед тим десь тут писали, що відвідувачів не пускають тільки на Джамбула, а решта всюди можна.

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

наскільки я зрозуміла,на Джамбула ВЗАГАЛІ не впускають,а на Мечнікова по пропусках...

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

хтось може знає,коли планують карантин відмінити на Мечнікова?

16. Sapiha

Sapiha New Member

Ще півтора роки тому на Мечнікова пускали відвідувачів. Ходила відвідувати подругу то платила тільки за халат на прохідній. Тепер не пускають.

Повністю з Вами згідна. В сусідній палаті одна дівчина мала пропуск для рідних. То її сусідка по палаті тільки бігала до нас жалітися, каже сидить чоловік від ранку до вечора в палаті, а їй бідній ні переодягнутися ні дитини нормально нагодувати. Та й взагалі в такий момент жінка не в найкращому стані а тут ще й чужий чоловік.

17. agresia

agresia New Member

нічого особливого там не написано,лікар мені сказав що потрібно мати свою постіль і щось вдітися для карапуза,а там далі розберемось...:connie_pull-pigtail

18. Okean

Okean New Member

Дівчата я вам раджу, одяг для карапуза беріть, як найпростіший.
    Або сліп, який застібається посередині, або штанішки і кофтинку.Бо я взяла модний сліп, який одівався через голову, то ніразу не оділа, бо було шкода свою дитинку.Кожного дня її роздівали, вдівали і перевіряли(звичайно ніхто з лікарів і сестер не панькається).То якби був той модний сліп, то дитина покалічина б приїхала додому..

19. Sapiha

Sapiha New Member

В мене такі були, і нічого дитині не сталося. А от те що повимазували одяг зеленкою то факт (закапували пупчик дитині) :girl_mad:

20. Oneal

Oneal New Member

в мене також такі були, але одягали нормально. а зеленкою повимазувалися і дома, але все відіпралося вушастим нянем

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

а ті речі що защіпаються спереду, не дуже підходять для діток які люблять на животику спати ( але то вже стосується трошки старших)

Статус теми:
Закрита.