Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

З першим в 2007 році проводили реанімаційні процедури , тобто про викладання на живіт навіть не могло бути і мови. А тут видно акушерка з медсестрою спішились здати зміну (то було якраз перед дев"ятою ранку).

2. Оленчик

Оленчик Active Member

Я народжувала трошки більше року тому на Джмабула. Малу зразу після народження показали немі, спитали хто народився і плюхнули на живіт. Ніяких пеленок не клали. Перед випискою на кріслі оглдяали і сусідку по палаті також ( лікарі різні в нас були).

3. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Може хтось останнім часом народжував на Мечнікова,то може розповісти про сімейні палати.Чи є вони зараз,скількі коштують і чи вартують вони того.Та і взагалі як на Мечнікова після мийкі?

4. Okean

Okean New Member

Я народжувала у серпні по страхівці і мені мали надати сімейну палату безкоштовно, але всі були зайняті і требе було аж на слідуючий день пересилятися, але так як мені Усик В.С виписав пропуск для моєї мами і я одна була в палаті з мамою, то я вже не пересилялась.
    Але мої 2 співробітниці були у сімейних.Кажуть, дуже класно. По перше де ти родиш, там і залишаєшся( а не перевозять тебе з 1-го на 3-тій поверх,що дуже боляче):girl_cray:. По друге, з тобою завжди може бути хтось з рідних (дуже важливо) і ще в чому дуже великий плюс у тому, що до тебе не бігає весь персонал і не чекає, щоб ти їм заплатила або щось всунула у карман. І що найважливіше, як на мене ,це туалет і душ окремо. Ще у сімейній палаті(це я бачила на власні очі) є власна мікрохвильовка, холодильник і класнюче ліжко.
    Такщо, якщо у вас є можливість, краще заплатіть і будьте у комфорті разом з дитинкою і татком, бо це цього вартує.
    Але за сімейну палату потрібно домовлятися завчасно з лікарем і також коли будете домовлятися вам одразу можуть їх показати(так робили мої знайомі)

5. Mawynja

Mawynja New Member

Дорогі мамусі, скажіть будь-ласка коли Джумбала на мийку закривають, а то ми плануємо туди по малятко в середині березня їхати???

6. negnajak

negnajak New Member

Наскільки я знаю, то його недавно відкрили, такшо найближчих пів року його не тронуть ))))

7. Mawynja

Mawynja New Member

negnajak, дякую за інформацію)

8. Mamusya

Коли я приїхала в роддом , то був вільний один сімейний родзал . Поки мене оормили , то його вже зайняли :girl_sad: Але я не дуже розчарувалась - я в родзалі пробула дуже мало часу. А в звичайній палаті на третьому поверсі було досить комфортно. І почувалась я нормально , тобто не потребувала допомоги збоку. Але якби такі палати на Мечнікова були чотири роки тому , то я би обов"язково була там з чоловіком . Бо тоді його допомога була вкрай необхідна.

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

а чого так? там в комплекті табличка"не турбувати"?

10. Okean

Okean New Member

Я вас розумію,бо дійсно, якщо були важкі роди, то найкраще, щоб біля тебе хтось був, бо самому можна чокнутись :girl_crazy: Навіть собі уявити не можу, щоб робила сама...

11. Rosynka

ну,домовитися то можна,але якщо там вже хтось буде,то трудно...

12. Okean

Okean New Member

Там звичайно таблички немає:girl_nea:, але ніби, як палата дорога (ви вже заплатили добрячу суму) і тому менше заглядають до вас у карман.Так мені розповідали.

13. Rosynka

я чогось думала,що навпаки:"ага! вони мали чим заплатити за ті"вибади"(то баба моя так називає всякі витребеньки),то і мені хай заплатять":)

14. Okean

Okean New Member

Я думаю, що там така політика: Ага!! Вони заплатили так багато за палату і тому мені вже не дістанеться нічого!:girl_cray:
    А якщо серйозно, то , на мою думку, ті палати знаходяться на 1-му поверсі і з вами завжди хтось є з родини і тому менше ходять і надоїдають і тому менше платиш.

15. Mamusya

Дітей тоді ще забирали в дитяче відділення , але все рівно - допомогти підвестися з ліжка , подати пити , коли ти лежиш і думаєш чи в тебе цілі ребра після їхнього витискання .... така допомога буде дуже потрібна

16. negnajak

negnajak New Member

Будь-ласка ))), я просто тоже туда збираюсь в квітні :girl_dance:

17. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Дуже дякую за інформацію. Сподіваюсь на те що буде вільна палата в той час.

18. classic

classic New Member

і я туди збираюсь у квітні , вже домовлись з лікарем?

19. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

І я у квітні збираюсь -тільки на Мечнікова

20. negnajak

negnajak New Member

Ще ні. От якраз думаю коли іти )))) А ви вже домоволись? І в кого плануєте якщо не секрет?

Статус теми:
Закрита.