Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. sherry

sherry Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

То добре, дякую!!!

2. madchen

madchen Member

То може ми десь там зустрічались на коридорі в приймальному????:girl_cool: А хто у Вас лікар???

3. OrxIdea

OrxIdea New Member

Островський)

4. madchen

madchen Member

В нас Куль Наталя Степанівна.

Ми вчора зробили перші закупи для мацьопки в роддом. Зайшли в Пелікан подивитись-вибір речей величезний!!!! Вирішили дальше не відтягувати і дещо прикупили зі знижечкою 10% !!

Останнє редагування: 21 Жовтень 2010
  5. cleonata

cleonata Well-Known Member

як намене, то зручніші бодіки та сліпики, вони трикотажні та тягнуться, а розпашонки байкові чи звичайні - тугі, я боялась в них одягати доню, страшно було ті манюскі ручки вивертати, тай пеленки так лежать складені в комоді ,дві постелили під доню коли вдягали, а теплий коцик пригодився., одягала я в бодіки з зашіпками на переді і в сліпики (человечкі), мені було дуже зручно. шапочки правда весь час перекручувались, при тому що були на завязках...., а ті мікроскопічні шкарпеточки ніколи не забуду ;)

6. madchen

madchen Member

Нам подружка спакувала цілий пакуночок бодіків, а всі вони через глову. Напевно так і будуть лежати, бо аж страшно думати як вдівати:girl_impossible:

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Нівчого страшного там нема - на голівку пройма велика, розтягуєте руками, натягаєте через личко, чуть припіднімаєте голівку і все.

8. madchen

madchen Member

А я вже думала, що легше через ноги вдівати:girl_blush2:

Та в роддом, думаю, все ж таки потрібно брати розпашонки, або такі кофтинки, що застібки спереду.

А ще хочу запитати, хто родив на Джамбула, в що вдівають дитинку одразу після родів???

9. Лідочка

Я народжувала там, що принесете в те і вдягнуть. Я мала таке - бодік, сліпик (в мене був одразу з царапками), шкарпеточки, шапочка, одіяльце або рушник. Спочатку його закутаєте а потім будете по-трошки розкривати.

10. madchen

madchen Member

А як потрібно пакувати дитячі речі??? На кожен день в окремі кульочки??? чи разом, а там вони самі підберуть що до чого???

11. Лідочка

З власного досвіду - розпашонку набагато важче вдягати на таке мацьопство, воно таке деревяне, ніц не тягнеться, все скручуються, піддираєится, закочується....ну дуже не зручно, раз попробувала і кинулася того (і то спробувала, бо мама дістала мене з тими розпашонками).

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

В родзал окремо в пакетик, а решта разом. Я мала три комплекти, але нам було мало бо малий дуууже зригував водами, все було мокре, то мені доносили кожного дня, прали і приносили. А так, три комплекти вистачить з головою.

12. madchen

madchen Member

А пеленок скільки потрібно???? Лікар казала, ніби 2 теплі і 2 тонкі.

13. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Не знаю, як зараз, а коли я своїх родила, то замотували в їхні пеленки- тонку і байкову і їхній коцик + підгузник, потім старшу я вже в палаті (ми були разом) переодягала в своє, а їхнє лікарняне віддала. А менша після народження була в дитячому відділенні, бо з нею було не все гаразд, її поклали в кювез з обігрівом, то просили тільки підгузники, а інші дітки, які були в дитячому відділенні були запеленані. Але я обох йшла народжувати з патології їхньої :confused:

14. madchen

madchen Member

Олюся, ти вже спакувалася???? Що брала для дитинки???

15. Violation

Violation New Member

Я теж народжувала там в лютому. Одягли в те що принесли-бодік сліп,шапочка,шкарпеточки рушник,ну і звичайно памперс.Ще сміялись що одяг як для дорослої дівки.З тим там проблем нема.
    А пакувати-як собі захочете Якщо плануєте бути разом з малятком,тільки в родзал окремо.

16. Lvivna

Lvivna Member

Дівчата, підкажіть, чи на Джамбула є в самому роддомі магазин, такий, наприклад, як на Мечнікова біля приймальні, де би можна було в любий момент зійти і щось докупити?

17. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Нема в самому роддомі, є через дорогу (хіба би за тих 2 роки щось змінилось). В самому роддомі є тільки аптека, ну там різні соски-пляшечки- пеленки однор.-підгузники можна купити, але там іноді санітарки носять дитячі речі по палатах пропонують (одяг, памперси).

18. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

ви хочете купити і одразу на дитину одягати? Не випране, не випрасуване?
    Невідомо де ті лашки лежали, хто їх в руки брав...
    я б на такий магазин не розраховувала.

19. Lvivna

Lvivna Member

Аж ніяк, у мене вже 5 наборів для дитини лежить спаковане, випране і випрасуване з двох сторін, як має бути. Я мала на увазі памперси, диткосметику... Мало що, кажуть же, що зараз там карантин, не побіжу в тапках і халаті, залишивши дитину, докупляти щось!

20. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Можна попросити санітарку чи медсестричку - вони за п"ятку вам все куплять , і ще порадять , що краще взяти.
    Або взяти з собою в роддом уже готовий пакетик - крем під підгузник, олійку , камфорний спирт , вату , зеленку, перекис водню. Зажим для пупочка був в родовому пакеті для мами (я купляла перед пологами в роддомі на Мечнікова - в їхній аптеці)

Останнє редагування: 27 Жовтень 2010
Статус теми:
Закрита.