Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Збираємось до ПБ

У мене в списку теж є пеленки. Їх на накривання дитини, наскільки я зрозуміла. Залежить від погоди просто. Якщо тепло - то пеленкою накрити, якщо зимно - коциком. У мене приготоване й те, й інше.
    У мене ось такий список на малючка:
    шапочка, підгузники, сорочечка, капчики, шкарпеточки, пеленки, коцик

Останнє редагування: 31 Серпень 2010
  2. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Абсолютно не страшно . Та й набагато зручніше - бо не задирається ніде той бодік (а ще краще сліпик). Ручки-ножки запаковані , не треба переживати , що десь щось задерлось.

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

В сенсі? Не зрозуміла цих слів щось.

4. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Тобто те , що в бодіку чи сліпі ручки і ножки одягнуті , і не задиреться нічого як в розпашонці (на спинці , наприклад, чи на рукавах).

5. OrxIdea

OrxIdea New Member

я вже помаленьку купляю все, що потрібно. але мені здається, що на тих кілька днів в роддом потрібно ВСЕ, що можу побачити.... як з цим боротись?

6. Януся

Януся Well-Known Member

скласти список і чітко його дотримуватись. :) Робити зайві покупки властиво всім вагітним, мабуть. У мене була манія, що замало одягу купила. Деякі речі ми навіть не встигли одягти.

7. OrxIdea

OrxIdea New Member

от в мене таке враження, що його постійно мало, того одягу))) треба справді скласти список ( навіть кілька, один в сумку, другий в гаманець, третій на двері)))

8. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

І в мене теж :) Пару речей купила на 3 місяці і більше, бо стриматись і не купити не змогла, то вирішила хоча б більші на потім купити. :)

9. DarkNess

DarkNess New Member

я думала головне купити речі на перші пори, а там далі докупиться... а тепер, малий швидко росте, а вийти не так то просто! Мушу когось просити, але то зовсім не то, що вибирати речі своїми руками. Тому, якшо щось подобається, то купляйте на виріст, навіть не думайте, тільки не дуже багато однотипних речей.

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

Перед пологами в родзалі сказали дати 2 пеленки ситцеву і байкову, і в них же запеленали дитину і ще зверху закутали в рушник +одяг само собою. Я народжувала в липні, на Мечнікова.

10. Nata

Nata Well-Known Member

І щодо пеленок: мені в пологовому знадобилися тільки для того щоб стелити у своє ліжко і класти на них дитину. Ніхто не пеленав і не кутав. Одразу вдягнули в бодік і комбінезончик.

11. loreniya

loreniya Well-Known Member

я чесно кажучи до місяців 5-6 не могла з малим кудись піти на закупи - він не хотів бути довго на одному місці!!! дуже виручили речі куплені ще до родів і "спадки" від знайомих діток... чого не вистарчало то залітала в попелюшку /дит магазин біля мене/ хапала то що по розміру підходило і продовжувала прогулянку!!!

12. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

я старшенькому для початку закупала 3 комплекти одягу(по 3 шт бодіків-маєчок, сорочечок і повзунят)+1 байковий костюмчик, на всякий випадок. розмір брала зразу 62 (на3 міс.) в принципі, вистачало: 1 на дитині, 1чисте лежить, 1 сохне. тільки 1 раз не встигло висохнути, то скористалась пеленкою. а так той "стартовий набір" доповнювали в разі потреби (народився в серпні, поки було тепло, потім докуповували осінні костюмчики, комбінезончики і т.д.). до речі, малий дуже не любив базар: в слінгу ще більш-менш, а в возику - одразу крик

13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я б радила в ПБ взяти ще якийсь крем від тріщин сосків. Мені найкраще поміг Медела Пурелан 100, просто супер. Коли перший раз народжувала мала Бепантен, але якось мені не дуже допоміг, а може досвіду бракувало, але з пологового приїхала зі страшними тріщинами, через це на відсотків 40 втратила ГВ (спочатку годувала через насадку, так менше боліло, а потім малий зовсім відмовився від грудей без насадки, почала цідитись, молока було все менше і т.д.). Тому другий раз питання тріщин для мене було одно з найваживіших, бо настроювалась годувати лише грудьми і довго ))). Завдяки цьому крему так і є. Після кожного годування мазала сосок спочатку молозивом (потім коли з"явилось молоком), коли підсихало - кремом, і залишала соски не прикритими. Жодної тріщини не було.

14. Lvivna

Lvivna Member

Ох, у вас вже стаж, а як перша дитина, то, мабуть, боїшся відлучитися навіть на хвилинку!:d25:

15. Ніка

Ніка Well-Known Member

може хтось знає, чи то у всіх пологових карантини у звязку з ГРВІ??? а то казали, що на Батальній точно, а про решту не чула....якось не дуже хочеться йти самій на пологи...

16. madchen

madchen Member

Вчора я була на Джамбула, то там теж оголосили карантин:girl_bye2:

17. airy_cat

airy_cat New Member

Друзья рожали на Батальной во время карантина - муж был во время родов, потом ушел. В палаты не пускали - передавал передачи. Короче, с врачем договоритесь - и все будет путем.

18. opko

opko Member

Я вчора виписалась з Батальної. Там карантин, але партнерських пологів він не стосується. Заборонене відвідування породіль членами родини, як це було раніше з 14 до 19 год.

19. sherry

sherry Well-Known Member

Тобто відвідування по палатах заборонено??? А партнерські пологи?

20. OrxIdea

OrxIdea New Member

я теж вчора була на Джамбула. Партнерських пологів карантин не стосується.

Статус теми:
Закрита.