Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. DarkNess

DarkNess New Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

Можете робити побільшими, 20*30 будуть явно замаленькі, хіба по дві складати. В перший день тече дуже сильно, беріть із запасом.

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

А, і одноразовими пеленками запасіться, бо мені їх бракувало, пішло десь штук з 10, але в аптеці їх завжди можна докупити.

2. Alexx

Alexx New Member

Я рвала старий, випраний підодіяльник на 16 прокладок, тобто на половину тоді ті половини ще на половини і так поки не вийшло з одного підодіяльника 16 прокладок. Порвала 2 підодіяльника і 2 простині. На перший день мені такі вликі прокладки були супер, а вже на 2-3 дні я їх розривала на половину бо трохи заважала велика шмата. Але я ще мала "Чіковскі " прокладки і одноразові труси. З "Чіковських" використала тільки 3-4 шт. Такщо цілу пачку купувати то явно забагато. А ті одноразові трусики то зручно. Особливо коли на УЗД поведуть, чи на виписку.... Бо так просто в палаті то краще не користуватись, трошки парять. Одноразові пеленки то дуже класна штука. Прикупіть побільше!!! Бо вдома вони також знадобляться (може навіть більше ніж в пологовому...свого матраса сильно шкода ;).

3. mamulja

mamulja Member

А які саме ви купували одноразові пеленки і де? Я якісь в космо бачила, але не знаю чи хороші чи ні.

4. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

А в вас пішли всі?

В будь-якій аптеці. Я купила 90*60 - 10 шт.

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я купувала в аптеці D.S. - там було найдешевше, за 5 штук 90*60 заплатила 18.... з копійками гривень. Але беріть великі, малі мені було зле, ні тут ні там.

6. veronka

veronka зла друзя

до речі, ті одноразові пеленки стануть у пригоді якщо плануєте не мордувати дітисько памперсами!

7. Neverland

Neverland Well-Known Member

Ми якраз зараз на них і спимо :) Дуже зручно, але швидко запісюються. В мене малий ще цюняє не під себе а у всі боки, тому мені 1 штуку на раз чи два вистачає тільки.

8. veronka

veronka зла друзя

Neverland,

9. TanyaKa

TanyaKa New Member

Дівчата! Спасайте! Треба координати завідуючого патологією з Батальної - Лех Володимира Любомировича. Можна в ПП.
    Дуже дякую!

10. Tequilochka

Фуууу.... Я вже нарешті спакувалась ( ну майже, але решта все дома є)
    Поробила ті тряпочки. З двох підодіяльників вийшло 22 штуки, надіюсь стане.
    І для лялі вже все спакувала. равда лишилось медикаменти купити. А моя мама тільки постійно дивується і каже " Ми з пустими руками ходили в роддом, а зара попридумували:girl_impossible:"

Останнє редагування: 13 Серпень 2010
  11. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Які ще медикаменти ? Я з першим нічого не купляла , все що було потрібне , чоловік потім купив, а до того вони свої давали.

12. Tequilochka

зеленка, перекись водню, і тд і тп. Не хочу, щоб потім за мене медсестри чи санітарки ходили купляти. А якщо не пригодиться, то і дома можна тим скористатись)))

13. LuBimaya

LuBimaya New Member

а в мене всі клумаки вже два тижні стоять. вийшло - 1 сумка спортивна, 1 кульок величезний і сумочка на виписку, теж одна....:girl_smile:
    ось тільки все ніяк не починається.... вже сьогодні поїхала би до ПБ....

14. svoboda

svoboda Member

15. LuBimaya

LuBimaya New Member

а я - дев'ятиповерховим будинком... до ПДП 2 дні...

16. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Наскільки я пам"ятаю, з сумками не пускали в пологовий, все мало бути в пакетах. Хіба маже щось змінилося за цей час....

17. In4a

In4a Well-Known Member

На Мечнікова пускають.

18. LuBimaya

LuBimaya New Member

можливо... але, коли я на підтримці лежала, була з сумкою, і дівчата, що родити приходили, теж...

19. Tequilochka

А яка різниця?

20. levandivka

levandivka З яйцями...

В 20 грн. [​IMG]

Статус теми:
Закрита.