Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

за дві доби, що я була в пологовому, нам роздали стільки рекламно-промоційних матеріалів... і від Памперс, і від Ліберо, і Хаггіси. Сумарно ніби 12 підгузників вийшло, а ще від Джонсон вологі серветки і пробники олійки та шампуню.
    Тому як вам забракне, то може підкинуть ;)

2. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

трохи було, але як вияснилось від крему (від будь-якого). вдома брали маленьки пачки по черзі різних фірм. Найбільше підійшли хагіси.
    Але брала з собою в роддом 4 штучки. Решту потім принесли - щоб торби були трохи менші.

3. Ailenka

Ailenka Member

2 березня ходила на Джамбула знайомитися з Данковим, ходила з сестрою чоловіка-в нас термін пдр з різницею в 3 дні та зі своїм мужем, який дуже хотів побачити того дохтора, який "посприяє" появі нашої доні.карантин, який мав би скінчитися ще 1 березня так чомусь і продовжувався, тому перед моїм мужчиною закрили двері і запускали тільки карапузиків. сам лікар запізнювався, але добре що ми прийшли на 10 годину бо за нами вистроївся такий хвіст бажаючих як і ми, що боюся навряд чи встигли б у прийомні години. Забігає О.В. і до нас: чого прийшли? Ми-так познайомитися, показатися! він-так рано! приходьте через місяць! але на кушетку прошу лягати. першою вмостилася сестра чоловіка...щупав, слухав і каже: на хлопчика чекаєте? в братової-очі по 5 копійок! а звідки ви знаєте? (ну без узд ж дядько каже, до речі правду сказав) ви напевно якось по животу бачите, чи по обличчю? звідки-звідки?? данков: ну так я ж лікар! я йому кажу-тоді я теж вам не скажу хто в мене. щупав, слухав мене. я піднімаюся і так випитуючи дивлюся на нього-ну мол скажи, дядьку хто в мене пузожитель! а він прищурився і каже: а я тобі теж не скажу! ти мені не хочеш казати, і тобі не скажу))) ось і весь візит до лікаря. встигнути щось спитати, що і як не було можливості-наступні "клієнтки" вже зайшли в оглядову, тому навіть і не знаю що можна сказати про лікаря..те що позитивний дядько-факт, а от певно надіялася отримати інфо про сам процес що як і коли ..хоча може через місяць все ж таки вдастся нам втримати дохтура і отримати відповіді на численні запитання

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ailenka, в нас те саме:) Завтра маєм їхати до нього, вже були два рази, минулого разу подивився обмінку пощупав пузо, послухав серцебиття і каже "Приходь через два тижні , то вже буде 36-37 тижнів, ближче до пологів, а зараз відїдайтеся і ростіть, бо ви ще дуже маленькі:)". Але я знала що на особливу увагу від нього не варто чекати через його популярність. Завтра піду, то вже напишу як і шо.

5. Ailenka

Ailenka Member

чула, що він всіх майбутніх мамочок які завчасно прийшли посилає відпочивати і рости))) просто я ж не в кіно прийшла. розумію, на увагу не варто розраховувати, але я як і всі-купа питань і страшний переполох))) мене цікавить, до речі, питання чи лишаються дітки весь час біля мами чи вони приносять їх на годування і які в них палати? Лідочка, якщо буде можливість будьте другом-дізнайтеся

6. Лідочка

А в мене щось вже все пройшло, переполох, я маю на увазі:)Настроюю себе на те, що все буде якнайкраще, а те що без потреби не буде кесарити чи стимулювати просто впевнена, через досвід моєї сестри і взагалі через дуже багато відгуків. Ще ні від кого не чула про непотрібні отакі "маніпуляції" з його сторони. Єдине чула - що буває що він може не зявитися на пологи, через те, що може бути в Києві, але то є рідкість і про то можна спитатися наперід. А чому так посилає, тому що дійсно до нього дууууже багато породіль йдуть і він просто не буде вас памятати якщо так рано прийти, тому мус пару разів приходити. А на рахунок палат, то дітки разом з мамусями і всі післяпологові палати з ремонтом. Здається тільки після КР забирають.

Ailenka, а що там з приготуваннями в ПБ вже складаєтеся по-трошки? Що купили, що приготували, розказуйте?

7. Ailenka

Ailenka Member

нажаль, я фактично не приклала руки до приданого моєї дівчинки-все необхідне із розпашонок-ползунків і т.п. купила свекруха. коли я намагалася їй пояснити що вона мене лишила от тих почуттів, перших почуттів, які отримає майбутня мама коли вибирає одяг для довгоочікуваної дитини, як ти тримаєш в руках те маленьке вбрання. короче кажучи, вона образилася і назвала мене невдячною, бо вона як бабуся вважала за потрібне. а так чемодан нашпігований пеленками, халатом та тапками, ліфчиком для годуванням та дитячим одягом. все береш необхідне, але якось не по собі робиться-який ж то чемодан потрібен для усього НЕОБХІДНОГО))) до сих пір не розумію чому в пологовому "вимагають" присипки та олійку для дитини-так було в знайомої в медінституті. ще от думаю скільки брати підгузників для дитини і якої фірми-в кожного свої вподобання як не питала в знайомих дівчат. і, згадала, чи брати власну постіль..тоді вагон тре замовляти із собою щоб речі вмістилися

8. Лідочка

Та ні не вагон а три пакети (перепрошую...пакетища:))

9. Ная

Ная Well-Known Member

Олійкою витирають змазку з дитинки,а присипки в мене ніхто не питав,Софії вже два з половиною,присипкою ми ні разу ше не користувалися.
    Мені наперід про постіль ніхто ніц не казав тоді,а як поселили в передродову,то виявилося,шо на ліжку там постілі нема,мені мама довозила ше й подушку,але так як в передродовій я не надовго затрималася,то потім на своїй постілі вже з малечею відпочивала.
    А вагон тре буде при виписці замовляти,бо ше й понаносять вам купу всього:girl_smile:

10. Ailenka

Ailenka Member

Ная, ви на джамбула народжували, чи сутація однакова в пологових?

11. Nata

Nata Well-Known Member

А я з собою ліжника тягнула, бо виявилося, що на всіх ковдер бракує :) І чайник електричний брала :shutup:

12. Ailenka

Ailenka Member

ууу, я так бачу що простіше до себе в гості лікаря варто запросити, а то зі своїми памперасами-ліжками-подушками і постіллю пертися в пологовий, простіше вже дома вродити, ніж ото все тягти з собою

13. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

гиии теж подивиласьт на свої кульки і вроді би ніц не поклала, а такі великі .... на Мечнікова теж карантин, казали мені шо померли знову від пневмонії тому встановили.

14. Ailenka

Ailenka Member

а що за історія? при чому тут пневмонія і карантин?

15. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

я сказала так як мені казали, мабуть знову підозра була на свинячий грип, а може і він сам. а вот де таке сталось незнаю. Ну але бачте вже в двох лікарнях карантин значить і в інших теж.

16. Лідочка

Ну грип дає ускладнення і виникає пневмонія. На Джамбула теж карантин.
    Була в лікаря сьогодні, маленький все таки перевернувся голівкою до низу:)урааа!!!!!! Наступного разу 31 березня (напевно вже буде дивитися на кріслі).

17. Ная

Ная Well-Known Member

Я вже потроху речі в пологовий відкладаю,з собою візьму мінімум,як треба буде,то донесуть але планую там довго не затримуватися. От нагадала собі,шо треба взяти собі тарілку,горнятко,ложку,бо минулого разу не подумала,то навіть напитися не мала з чого.

18. Лідочка

Та я ніби теж все тільки найнеобхідніше наготувала, а вийшло все одно три великих пакети (правда в мене такий халат "мохнатий", що займає цілий пакет:girl_crazy:)

19. Ailenka

Ailenka Member

а до якого часу? нам в принципі ще пологів чекати добрих 1,5 місяця

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

ще мене цікавить коли пройде ота вагітна безтолковість...вся якась розібрана, пам'ять відшибає, забудькувата, розумію гормональне-але так хочеться стати як була)))))

20. Лідочка

Та я щось не питалася, напевно ще до кінця березня...
    А забудькуватість певно пройде разом з вагітністю:)

Статус теми:
Закрита.