Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Martel

Martel миється в бані

Відповідь: Збираємось до ПБ

Я думаю вимагати не будуть, а от настирливо радити будуть обовязково....

2. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

щоб був треба, а так можете і не мазати. Я купувала малесенький бюбхен. І олійку також саму маленьку брала - і місця менше займають, і не так шкода як не підійде чи не будете використовувати.

3. kitty

kitty Well-Known Member

Де ті пеленки можна купити і скільки їх треба, а то вже все майже спакувала, а де тих пеленок взяти не знаю

4. zashkivchanka

zashkivchanka New Member

Пеленки можна купити у будь якій аптеці, а також у самому ПБ (в аптеках). Добре брати середніх розмірів. І 1-2 велику. Я також потім купляла маленікі і підстелювала разом з пеленочкою під малу, щоб не надівати часто підгузник. Це дуже зручно. Особливо літом.

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

Можете купити 1 велику, 2 середніх. А потім докупите, якщо потрібно. І ще ці пеленки входять в подарунковий набір, який вам дадуть у ПБ після родів. Тільки непам'ятаю 1 чи 2. Вони будуть разом з памперсами.

5. kitty

kitty Well-Known Member

А саморобних тих прокладок скліьки штук приблизно треба?

6. zashkivchanka

zashkivchanka New Member

Я в обох випадках різала простинь, але таку цупкішу. Робила середні. Так щоб були акуратні і зручні. Прасувала і скаладала в кульочок. Ну так собі порахуйте десь приблизно 3 на день. Потім чоловік може донести. Але зробіть більше ще на потім. Але я ще користувалася прокладками на 3 каплі, що мають м'яку поверхню (здається нутарелла). Проте лікар казала що все таки краще такими, бо можна занести інфекцію. І так безпечніше і комфортніше.

7. Януся

Януся Well-Known Member

У мене вийшло 4 великих кульки:girl_smile: Вже ніби все до найменших дрібниць.

8. Yoda

Yoda New Member

Розкажіть, будь ласка, який саме одяг, що одягнули одразу після пологів. Рушник то щоб вкривати дитинку?

9. kitty

kitty Well-Known Member

Ой а в мене тільки два поки - один великий такий від Метро а інший такий середній на самі пологи. На виписку потім чоловік привезе пізніше, щоб він там мені очі не мозолив. І щось у мене таке враження що я чогось не добрала

10. puma

puma Well-Known Member

Я так думаю,я кульки поскладаю і підпишу,а з собою візьму тільки те,що на пологи треба.А потім чоловік довезе. Чи так не добре буде?

11. kitty

kitty Well-Known Member

Ну лікар казала, що основне щоб усе взяти для пологів а там у будь-який момент можна привезти і інше все що вам буде треба :)

12. Vesnyanka

В розпашонку, кофтинку, повзунки, шкарпетки,шапочку, памперс. Також я поклала пеленки - тонку і байкову, то загорнули в обидві і зверху загорнули в рушник. Замість рушника можна і ковдрочку. А потім я тим рушником прикривала її.Загалом я мала 3 комплекти одягу. В одному поїхали додому, а тих 2 нам вистачило в пологовому. Ну а вдома вже переодягаємося часом і кілька раз вдень.

А пеленки в пологовому дорожчі. Краще купити в аптеці. Пішло штук 12 - я підстеляла в родзалі під себе на мячик, крісло, потім наліжко, на пеленальний столик, де вони успішно помічалися під час перевдягання і зміни памперсів.

Останнє редагування: 24 Лютий 2010
  13. kitty

kitty Well-Known Member

То пішли одноразові пеленки, так?

14. Vesnyanka

так, одноразові

15. Martel

Martel миється в бані

Мені пішло 2 упаковки по 5 штук, в одній пачці були 60/90 а в другій 90/90, ще в аптеці докупляла 2 штуки.Чим більше тим краще, що не використається після пологів те вдома пригодиться... :girl_smile:

16. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

щодо пеленок, то мій чоловік постійно ходив докуповувати їх, оскільки вони були замість прокладок...

17. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

а скільки памперсів для дитини в роддомі пішло?а ті пеленки у всіх аптеках є, бо в ДЦ я бачила 5 пеленок за 23 грн

18. Martel

Martel миється в бані

Ми брали маленьку упаковку для новонароджених, майже всі пішли.Медсестрички наказують міняти памперси шо кілька годин.Моя малявка какала 2 рази на день....:girl_haha:
    .

19. Vesnyanka

Ми також брали саму маленьку. Там здається 27 шт.
    Ніхто не слідкував скільки і коли міняли памперси. Пішло десь більше половини

20. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

а подразнення ніякого не було, а то я десь чула шо може бути подразення і бадано взяти різних потрошку

Статус теми:
Закрита.