Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Brenda

Brenda Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

Я брала 10 штук, але мені не знадобились, бо молоко поступово прибувало, а от вже вдома на 5-6ий день після пологів дуже знадобились і зараз я не уявляю своє життя без них:) Візьміть пару штук, вони багато місця точно не займуть (мені зараз йдуть 2-4 в день, то можете взяти 6-8 штук про всяк випадок).

2. glasses

glasses Member

Я до тепер використала лише 2 шт. Але в ПБ в мене не було молока.

3. Fergie

Fergie New Member

В мене малого також на Мечніова забирали на 2 години, щоб я трохи відпочила після пологів.
    Стосовно постелі, то краще мати свою. Бо я спілкувалась з прибиральницею нашої палати, то вона сказала що їм молоді матусі часто залишають непотрібну порвану постіль(коли виписуються), то саме її і пропонують тим породіллям хто приїхав нарожджувати без своєї постелі.
    В роддомі не використала жодної, а от коли приїхала додому то пішло буквально 20 штук(бо я дурна брала і зціджувалась декілька днів). Коли перестала зціджуватись, то молоко перестало витікати і ті прокладки виявились непотрібними.

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

В пологовому не знадобились. Молоко прибуло на другий день після повернення і досі користуюсь. А от сусідка по палаті на наступний день від пологів використовувала. Так що то індивідуально.

5. invisible

invisible Well-Known Member

Та ну що ви таке вже надумали :) Ви свою малявку як побачите вперше, то вже не сплутаєте ні з ким! Окрім того на обидві ручки дитині одразу вішають браслетики з іменем мами.
    Загалом то певно залежить від ПБ і від стану матері. У мене дитинку ніхто не забирав ні на хвилину (Батальна). Усі процедури виконувалися одразу в родзалі, поки я була там. Потім нас одразу перевезли разом у палату.

6. Mandri

Mandri New Member

Підкажіть будь-ласка чи потрібно брати з собою в ПЮ пляшечку та суміш, на всяк випадок, якщо не буде одразу молока?

7. natorella

natorella Well-Known Member

спочатку прочитайте гілку про грудне вигодовування
    і запишіть в телефон номер консультанта
    і перестаньте про суміш думати
    якшо хочете годувати грудьми

8. fiesta

fiesta Well-Known Member

Можете брати або ні. Там купа аптек, купите. Я з собою мала, але не використовувала. А як треба, то медсестра догодовує зі шприца (то краще ніж з пляшки).

9. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

та ви що:girl_haha: таке нам тільки на орлика радили робити. на мечнікова стандартна фраза - ну ви хіба не розумієте, що важливо, щоб дитина не втрачала вагу, догодуйте день-два сумішшю, потім будете грудьми. ще в нас втрата була -280г при вазі 3100. на наст день було +60г і квадратні очі педіатра - тільки на грудях???? та він вам тріщини поробив (були манюні, але я не мала жодного крему, бо думала, що зможу прикласти нормально, але він мав цицю нон-стоп і де захотів - вплоть до повивального столика і кювеза) і що ви таке робите і тд.

10. invisible

invisible Well-Known Member

І то тре пильнувати. Бо на Батальній догодовують зі шприца, а от у Меді - з пляшечки (подруга мала КС, то малу 5 днів з пляшечки догодовували).
    Ну а загалом, краще таке викинути з голови, одразу годувати виключно грудьми і налаштовуватися на позитив.

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Цікаві в них переконання. Адже втрата ваги у перші кілька днів є нормальним фізіологічним явищем. Ми народилися 3450, на 3-й день мали десь 3200, потім вага пішла вгору, коли прибуло молоко.

11. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

нам на курсах казала лікар-педіатр,допустимо 300г втрати у вазі дитині

12. MaryF

MaryF Well-Known Member

І коли то вони можуть догодувати? Дитина ж постійно з мамою. Чи таки кудись забирають?

13. fiesta

fiesta Well-Known Member

На Батальній Догодують на прохання мами. В мене одноі ночі так маля плакало!!! Дали ій трошки кашки- дитина заспокоілась.

14. Nusja

Nusja Well-Known Member

Дівчата, ви готували для дитинки одяг саме в родзал чи весь дитячий одяг клали в один пакет, а в процесі діла витягували? Тобто в родзалі треба дати якийсь певний комплект, чи можна дати весь пакет з одягом, а вони виберуть? Питаю, бо почала вибирати шось саме в родзал, але не знаю навіть, одяг якого розміру пакувати, бо згадую, що перша дитинка народилась велика, то 56 розмір був малий.

15. Brenda

Brenda Member

Ну Ви явно самі там не зможете витягувати, вам буде не до того, хіба чоловік Ваш...

Краще мати окремий комплект одягу для родзалу, бо їм теж буде не до вибирання, бо повибирають Вам те, чого Ви б не хотіли одягати в Родзал... ну і не зручне їм буде ритись в тій купі одягу...
    В мене мала народилась 52 см, то весь 56-ий, що ми понакуплювали на неї став добрим аж зараз, але то нічо, ну було все велике, ну то й шо:)

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Оббігала я нині трохи магазинів і ніби чітко знала що для малечі в пологовий треба, але по ходу з тим всім збараніла.)))) Купила лиш дві шапочки, такі що під борідкою зав"язуються, дві розпашоночки з ручками і одні повзунятка. Зрештою розгубилась. Я просто не можу зорієнтуватись, то на літню пору треба щось байкове брати, чи ні? З якого матеріалу ви купуєте? Бо малий коли народився, то ше прохолодно було, тому я мала і ситцеві і байкові речі, а зараз? Мені тільки до пологового нове треба, а дома я обійдуся тими речами, що зі старшого залишилось.

Ну, і ще по ходу таке питання. В чім зараз народжують? Треба купувати той набір для породіллі? Чи достатньо якоїсь старої сорочки, щоб потім викинути.
    Бо я першого разу мала набір, але потім успішно його здала назад в магазин, бо дозволили в старій сорочці родити. Зара як з тим? Хто там з недавно рожавших, відізвіться.:connie_pull-pigtail

17. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

У мене практично все тоненьке (ситець або тонюсінька бавовна), буквально 2 шт. тепліших повзунят + 1 розпашонка на кнопках. У мене кума того літа народила - казала, що теплими речами користувалась рівно один раз, після чого ще довго виводила доці ті попрілості.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, так, як от буде так, як минулого тижня, то взагалі дубак. А хто його знає як там буде.))

19. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

читала що бавовняний трикотаж є найкращим..

20. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

навіщо вам того добра. Спочатку практично у всіх молозиво лишень і діткам того більше ніж достатньо. Голодним точно не буде ваше маля.
    то точно. ми родились 3650 виписались 3500, і наша педіатр казала ото богатир добре маму нямав що не багато втратив)))

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

я в родзал окремо відклала, і добре що так зробила, бо мене питали чи в їхнє мотати чи в моє одягати, то я зразу сказала який кульочок витягнути. Я туди поклала пеленочку, розпашоночку, шапочку, носочки, повзунки і кофточкуЄ, тобто 1 комплектик одягу, а і окремо одіялко лежало, зразу сказала щоб в їхнє не мотали. Ой і ще 1 памперс.

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

в мене аналогічна ситуація. Але зараз беру все простеньке, не думаю що буде мінусова температура для байкових сорочок. беру просто і на короткий рукавчик і на довгий, але все тоненьке. Маю ще й з малим науку, дуже потів, то ми навіть і йому байкове вдягнули тільки в родзалі бо я таке лише наготовила на родзал, а переїхали в палату і одразу ж переодягнулись в легше.

Статус теми:
Закрита.