Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. romawka

romawka Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

Була сьогодні в Інтерсіті на Чорновола, то немає в наявності одноразових трусиків/шортиків. Є тільки прокладки Чіко. Дівчата здайте точки де купували одноразові пеленки.

2. fiesta

fiesta Well-Known Member

Одноразові пеленки є в Антошці і в Космо, і в різних аптеках...

3. invisible

invisible Well-Known Member

То вас трусики цікавлять чи пеленки все таки? Трусики Чіко я купувала в дит. магазині на Шуварі, думаю в Антошках всяких теж мали б бути.

4. mamasha

mamasha New Member

Вони є майже у всіх аптеках... Мені трапились в першій зустрічній.
    Вони точно є в Магнусі в магазині Чікко, і також бачила їх в Антошці в центрі

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, не смію питати а нащо вам ті одноразові трусики? думаєте, то щось добре?

6. Brenda

Brenda Member

я купляла одноразові труси ( вони не шортики, а як звичайні) на розмір більші в Антошці, фірма здається bebe. Здається біля 30 грн за 4 шт.

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Дуже добре. А як ті шматки тримати на місці? А з тими трусиками ніби й трусів нема на тобі, але й не сувається нічого куди не треба і тримається добре.

8. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Підтримую, зручно. Правда лікарка сварила, я коли лежала, то підкладала пеленку(мала трохи швів, щоб швидше заживало), коли ходила, то вдівала.Коли був обхід, швидко знімала. Купляла в аптеці, в приймальному відділенні на Мечнікова, там були різні, ціна 20-25 грн за шт.

9. romawka

romawka Member

Цікавлять пеленки, а про трусики написала, бо декілька дописів наперед писала, що вони мають бути в Інтерсіті, просто щоб дівчата даремно не їхали за ними туди. І ще питанячко скільки потрібно тих пеленок, знаю, що потрібно більші і менші, а вот кількості не знаю і чи потрібно їх брати в сам родзал.

10. fiesta

fiesta Well-Known Member

В родзалі теж згодиться пеленка розміру 60-90. Наприклад, на фітбол чи спеціальне крісло постелити, щоб ви сісти могли. Я з собою мала пачку 60-90 для себе і пачку 60-60 для малявки. Пачки по 8 чи 10 шт. Не пам'ятаю чи всі використала, але не докуплялато точно.

11. Gavil

Gavil Member

Величезний вибір тих пеленок в Ашані, йдіть у відділ де памперси продають - пеленки виставлені навпроти. Там також є післяпологові прокладки. Всього величезний вибір і по виробниках, і по цінах. Я особисто брала пиленки безпосередньо "Ашан" там є такі, вони були найдешевші і зовсім не розчарована, дуже хороша якість!!!

А стосовно одноразових трусиків - якщо комусь потрібні і не може знайти - звертайтесь у мене залишилась одна пачка, нерозпакован! Також практично ціла пачка 18 шт післяпологових прокладок. Також можу віддати.

Щодо прокладок, то мені особисто вони парили, я постійно відчувала дискомфорт. Зараз спекотно, а в палатах у пологових взагалі нічим дихати (!!!), тож прокладки з домашньої тканини були зручніші. Єдине, ними потрібно запастися добряче ))))

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я сьогодні одноразові пеленки купила в аптеці біля дому (Знахар).
    Великі(60х90) по 3,75
    І середні (60х60) по 2,70
    В Ашані сьогодні теж були, то там тільки пачкою в 30 штук були і виходили дорожче.

Купила ще одноразові трусики чіковські в Антошці. Взяла шортиками. Вони такі з сіточки...Ну блін, абсолютно не зрозуміла за шо там давати 80грн... Ну але ладно, так їх хвалять, нехай буде.
    А ще якісь були за 30 грн. 4 пари. Але вони не з сіточки.

13. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

такі пеленки Вам точно пригодяться в пологовому - для родзалу - при оглядах, постелити на фітбол, далі в палаті, для дитинки на пеленальний столик, а далі вдома - я часто купувала ці пеленки ще мабуть до 6 місяців - підстелити в ліжечко, на пеленальний столик, на великий стіл, коли робили масажі, в поліклініку для огляду і т.д. - зайвими вони не бувають, це точно.

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дівчаточка, знаю, що вже обговарювалось..та все ж може хтось підкине ссилки або просто список, що треба в пологовий приблизно. Можливо, хтось народжував на Мечнікова, то може сказати, що саме там потрібно. Ну і цікавить, чи списки для тих хто сам родить і кесарять відрізняються?

15. allja

allja Well-Known Member

Мабуть, що трохи відрізняються, списком ліків - точно.
    Декілька посилань на списки, з пошуку в темці Особисто я, з таких списків вибирала те, що вважала найпотрібнішим. Тобто те, що точно потрібне буде, а якщо ще щось потрібне буде, то довезуть:)
    Пи.Си. Нічого не довозили, тільки мені їжу домашню приносили і чоловік потім одяг мені і малому на випуску привіз

16. Людок

Людок New Member

зручна річ, користувалась навіть дома в перші дні.

аналогічно, купляла урологічні, а користувалась виключно саморобними і зараз користуюсь, або якщо виділень мало, то щоденними, просто змінюю часто.

17. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

так, мають, планово..тому питаю.

18. mamasha

mamasha New Member

Дівчата, в мене таке питання: що з гігієнічних засобів та медикаментів потрібно для малюка в родзал і потім в палату?
    В моєму списку з гіг. зас. поки що лише Підгузники та вологі серветки. (Чи потрібна ще якась олійка/кремчик/присипка? Якщо так, то які?)
    З медикаментів: камфорний спирт, зажим для пупка.
    Доповніть, будь ласка. Кажуть в пологових пропонують якісь дитячі набори. Хтось знає, що в них входить?

І ще таке питяння назріло. Десь в якихось списках зустрічала, що треба пральний порошок (хто там що пере після пологів??). Він справді потрібен?
    А також у списку в родзал - пакети для сміття - 1 уп, паперові рушники - 1 уп, дитяче мило - 1 пл. і т.д. і в списку речей в післяпологову палату зустрічаються ці три пункти також. Питання: а це не можна забрати з родзлу в палату?? Чи там використають цілу банку мила і уп. пакетів для сміття. Цікавлюсь не в цілях економії, просто ітак тих речей вагон, а якщо ще всього по 2 брати..

І ще одне: якщо я братиму комплект постелі - то її мені застелять в післяпологовій палаті. А в родзал тоді брати ще якесь простирадло, щоб на той трансформер застелити чи як?

19. glasses

glasses Member

обов"язково

не знадобилось

та не будете Ви там прати. До Вас приїзджати будуть?Ну, то й все. Я була 6 днів, то віддавала додому і мені приносили що тре.

В родзал не треба було. В палаті мала свої пакети, хоч вони і прибирали щодня, але просто з кулька викидали в спільний. Мені було приємніше, щоб забирали цілий кульок.
    Треба було, но я свої не давала, вони в ході пологів купували зі всім що було потрібно. Я їх використовувала після підмивання, гарно мені обсушувало.
    Користувалась вже вдома.

Я брала (Батальна), але мене питали чи маю, тобтотам видають. На трансформер стелять свою. Пеленки одноразові не забудьте!

Батальна - приїзджаєш в палату, маля забирають і типу кажуть, що тре дитячий набір. Він коштує аж 70 грн,а приносять лише камфорний спирт.

20. fiesta

fiesta Well-Known Member

На батальній сусідка не мала своєі постелі, то ій постелили лікарняну але трохи подерту... Папер. рушники в род. залі використовували і лікарі,і я. Рідке мило - лише в палату брала. Пакети для сміття зовсім не згодились. Олійка теж, бо лікар сказала нічим дитину не мазати. І пральний порошок точно не треба!

Статус теми:
Закрита.