Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Brenda

Brenda Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

Дівчата, в мене питання на рахунок всьо тих же урологічних прокладок - реально нема можливості ті саморобні робити, хіба різати нормальну простинь:sad: Буду певно брати урологічні. Скажіть будь ласкА, на скільки капель мають бути урологічні прокладки і яка пачка? В магазині нині я бачила на 2-3-5 капель, по 20 і 40 штук - то які краще брати?
    Також питання на рахунок термометра для дитини - електричний ж завжди зменшує температуру, а ртутний для дитя шось не дуже безпечно. То ви який брали: ртутний чи електричний?

Буду вдячна за відповіді:)

Останнє редагування модератором: 16 Лютий 2013
  2. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

в роддом взагалі термометра не треба. там дають (я про Мед).
    а дома, я мала і електрични і ртутний, і якщо сказати чесно може зо 2 рази міряла температуру взагалі свому малому і то ртутним (бо щось той електричний постійно якусь фігню показував), і то коли зуби лізли, чула що реально температура є, питання було лишень яка.

3. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

я купувала урологічні,але ними не користувалась, навіть не розпакгвувала, не знаю чр вони зручні. Мені підходять після пологів прокладки Белла (рожеві, вони дуже м'якенькі, ніби ватою покриті). На перші дні брала найбільші - Максі, а зараз користуюсь меншими.
    Стосовно градусниуа - ви в пологовий хочете брати чи на потім для дитини? На Батальній жодного разу не казали міряти Т дитині, зате мама міряєи двічі на добу і в них з градусниками туго. Тому, на Батальну беріть ГРАДУСНИК (або там в аптеці купите за 6грн).

4. Charmel

Charmel Well-Known Member

Brenda
    Не беріть урологічні, вони нижню поверхню мають не протікаєму, а це значить що вони не дихають. З тих же причин не підходять в нашій ситуаціі і більшість звичайних прокладок. Зверніть увагу саме на "післяпологові" прокладки.
    Я обирала між декількоми і зупинилася на прокладках фірми MoliMed, а також купіть одноразові трусики до них Molipants від Hartmann.

5. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

якщо немає старої простині, то купіть собі тканину таку ж з якої шиють постіль, і наріжте. Я не знаю, що то за урологічні прокладки , бо ними не користувалася, мені було дуже добре з тими шматяними (саморобними) не натирають, не парять, я навіть і вдома ними користувалася, лише на хрестини поставила звичайну.

6. Holly

Holly Moderator

як кому. Після перших пологів не дозволяли користуватись звичайними прокладками, після других не знала, що є урологічні. То з саморобними було дуже незручно, вони постійно скручувались і дуже натирали, особливо де шви були. Цього разу мала і саморобні і урологічні сені. Саморобними навіть не користувалась, одразу брала урологічні прокладки. Вони мене не парили зовсім, хоч маю дуже чутливу шкіру, і незважаючи на шов - не натирали. Я була дуже задоволена.

7. glasses

glasses Member

Дівчата, я знову з допросами:girl_flag_of_truce:
    Підгузники для новонароджених, вони у вас тонкі чи грубші. Я щось думала, що вони якісь мають бути грубші, а мені сьогодні свекруха з Польщі привезла, я їй замовляла Памперс, а вона мені привезла фірму Дада. Каже я думала то то саме:girl_cool:Але то все дурниці головне, щоб маляткові підійшло,я за те, які вони по товщині.

8. Brenda

Brenda Member

Дякую, а де Ви їх купували?

9. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Як нема можливості, то і не шукайте ніяких простинів, я он порвала простинку, а використала тільки дві-три прокладки, добре намуляла одне місце і решту викинула, ще мала урологічні сенні (на 4капельки), така сама штука, використала декілька, не моє. Зрештою - попросила чоловіка принести мені мої звичайні прокладки, до яких я привикла. Підійшли - миле діло. Так що все сугубо індивідуально. Та і виділень аж так сильно багато - то нема. Пробуйте, експерементуйте, але 40 штук урологічних - як на мене то багато. Бо якщо не підійдуть, шкода грошей.

10. invisible

invisible Well-Known Member

А я щось ніде таких не бачила, лише урологічні. Де такі продаються?

То певно індивідуально, залежно від пологів і обставин. В подруги були розриви досить сильні, то казала що мало не щогодини міняла прокладки в перші дні.

А вони хіба не всі однакові? Я щось над ним і не задумувалася. У мене Памперс для новонароджених, є ще пробники Ліберо і Хаггіс, то вони всі однакові і я б сказала більш тоненькі, не дуже грубі.

11. Charmel

Charmel Well-Known Member

Урологічні прокладки зроблені таким чином щоб вони не протікали, тобто нижня поверхня зроблена з матеріалу типу клійонки, а отже вони не дихають, можуть парити і т.д. Тобто давати якийсь дискомфорт.
    А післяпологові прокладки дихаючі, нижній шар зроблений з тоі ж мякоі тканини що і верхній, ну і написано що рідину яку вбирають перетворюють на гель, таким чином не пропускають іі.
    А щодо де купувати то я не підкажу де саме у Львові, так як я своі купувала в Києві. Але думаю що ну точно десь мають бути, я навіть не замислювалась що то щось таке що треба шукати, напевно в аптеках мусять бути. Скажу точно що недавно була в Антошці, то впали в око трусики Molipants тоі самоі фірми що й прокладки, я ще відмітила що у нас в Антошці вони дешевші на пару гривень ніж я брала в аптеці в Киіві. Тому думаю що і прокладки десь там же в відділі гігієни є.

12. Zhovten

Zhovten New Member

Ми користувались Памперс Преміум для новонароджених. Вони досить тоненькі. Пробували Ліберо: дійсно грубіші від Памперс, не так сподобались... Памперс більше підійшли.

13. fiesta

fiesta Well-Known Member

Післяпологові прокладки - Чікко - вони не мають того нижнього штучного шару. Продаються в Магнусі (на 2 поверсі маг.Чікко) і в Антошці я бачила.

14. Fergie

Fergie New Member

Упаковка - 10 штук-134 грн. Класні такі, думаю пригодяться. На вигляд ніби вата обтягнута марлею.

я собі теж такі купила, в них тепер фішка-індикатор вологості. Там вздовж підгузка є жовта полоска, якщо малюк напісяв-то та полоска стає зеленою. Думаю дуже зручно, не знімаючи видно чи варто міняти чи ні.

15. invisible

invisible Well-Known Member

16. glasses

glasses Member

:girl_smile:

17. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

З розуму зійти. Мені в принципі в цю тему ранувато - так, для загального розвитку підчитую, але така ціна трошки приголомшила

18. glasses

glasses Member

Я купувала урологічні за 25грн. Відгук напишу потім, але запаслась саморобними.

19. Manana

Manana New Member

Відразу попрошу тапками не кидатись, питання може вже й піднімалось, але в перших -цяти сторінках ніц не найшла:girl_curtsey:
    чи потрібно бритись перед пологами (звичайно не коли вже треба з хати вилітати, а так пару днів раніше? в мене ще декілька тижнів попереду, от я сьогодні пробувала підготувати цю ділянку тіла - але ніц не видно :girl_spruce_up: шо робить?:girl_impossible:

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Хто як любить, це скоріше справа звички. Відчуваєте комфортно без зайвого волосся, то брийтесь. Зараз це вже не обов'язкова умова в пологових. Вилітати взагалі не потрібно з хати, як відчуєте, що перейми регулярні то йдіть у ванну готуватись спокійно.
    дзеркало вам в поміч.

Статус теми:
Закрита.