Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

То же самое касается клизмы: ее польза все чаще подвергается сомнению, однако можно и поставить ее, для того, чтобы во время родов не было стула. В каждом конкретном случае беременной женщине следует заранее узнать о том, какая практика принята там, где она собирается рожать.

И, конечно, женщина может сбрить волосы дома — сама или с помощью мужа, а также самостоятельно поставить себе клизму с теплой водой, в которую можно добавить настой ромашки. Только при этом нужно учитывать, что клизма, как правило, стимулирует усиление родовую деятельность.

Про що ви говорите? Яка бредова дієта? Ви почитайте тему http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=41674 на ДП. А зрештою це ваша справа.
    Клізму роблять коли схватки ще терпимі. А не перет потугами.
    Та про що ми говоримо. Хочете обкакатись, то ваша справа. Я б не хотіла, щоб мене такий конфуз застав.

• Подобається Подобається x 2
  2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

та думаю ніхто б не хотів... і я не хотіла... тому клізму мені в пологовому вже при схватках зробили .... і тим не меньше конфуз при потугах стався..... звичайно на секунду мені стало стидно... а потім пішла чергова потуга і повірте... стало пофіг абсолютно що там сталось, і як сталось....

не обовьязково... в мене між початком переймів і потугами біля 4 годин пройшло.... за такий час кишечник не наповниться. А перед потугами не то шо в туалет піти.... ноги можуть не тримати і пополам перегинати при схватці.... цікави хто при такій ситуації ще буде мати можливіть по туалетах бігати.

Останнє редагування: 12 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  3. devnull

devnull Well-Known Member

Ланочко, повторюся, там НЕ НАПИСАНО про те, що, "перистальтика кишок стимулює матку" в родах. Навпаки, навіть там написано, що її користь сумнівна (ви самі процитували).
    виключити з раціону ВСІ м'ясні і молочні (окрім кисло-молочних) продукти і навіть яйця на місяці - це НОРМАЛЬНО? це ідіотизм навіть для невагітної жінки. Ваша дитина росте, а ви позбавляєте її білка! це ви краще прочитайте про те, яке значення має білкова їжа і її відсутність при вагітності.
    Якщо ж говорити серйозно (про що у вказаній вами темі й написано), мо можна обмежити вживання червого м'яса, але аж ніяк не харчуватися виключно по схемі "кисломолочные продукты, растительная пища, каши на воде, печеные овощи, свежие соки, минеральная вода, травяные чаи". Якщо ви не вегетаріанка, то шкоди від такої дієти буде досить (в т.ч. психологічно це важко витримати, не кажучи вже про те, що шкідливо).

А, і ще один перл з рекомендованої вами статті:
    ============
    ... секс возможен в течение всей беременности, но, разумеется, только с использованием презерватива
    ============
    :) "разумеется"! Ну, я думаю, ні одній вагітній і в голову не приходило кохатися без презерватива! Та ви що! Без презерватива! ЯК! Всі вагітні завжди носять при собі презервативи, а під подушкою має бути обов'язково 2 упаковки. :)
    Чи може вони мають на увазі випадкові статеві контакти, а не секс з постійним статевим партнером, батьком майбутньої дитини? :)

4. Ланочка

Ну то таке. А уявіть, що було б якби не зробили клізму.
    То лікар не знав би що робити, чи дитину приймати , чи каки збирати.

Це перша стаття , яку я найшла в гуглі..про клізму. А про статеві стосунки мову я не вела.

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Для каків там є санітарка )))

• Подобається Подобається x 1
  6. Ланочка

Це кожного особиста справа. Погодьтесь.
    Та ніхто не буде займати сексом з презервативом. Але це пишуть заради вашої безпеки. Маю досвід , бо працювала у ШВД. ДУЖЕ багато вагітних жінок хворіють на венеричні хвороби.

Останнє редагування: 12 Жовтень 2009
  7. Ланочка

Та до чого тут вся вагітність? А за 2 тижні до пологів так треба, щоб не було розривів. і тоді вже дитина не росте.
    ось це я цитувала---
    И, конечно, женщина может сбрить волосы дома — сама или с помощью мужа, а также самостоятельно поставить себе клизму с теплой водой, в которую можно добавить настой ромашки. Только при этом нужно учитывать, что клизма, как правило, стимулирует усиление родовой деятельности.
    читайте уважно.

8. masjanj4ka

masjanj4ka Well-Known Member

Я до речі теж читала, що за два тижні до пологів потрібно обмежити вживання мяса і молочних продуктів. Перепитувалася у лікарки, в якої потім народжувала, вона це підтвердила.

9. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Я теж читала в одній хорошій книжці, що потрібно виключити мясо і молочні. А їсти для підвищення еластичності шкіри потрібно МОРКВУ. При чому постійно.

• Подобається Подобається x 2
  10. irys214

irys214 Well-Known Member

А мені моя лікарка казала пити десь за тиждень до пологів ріцинову олію.

11. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

Скажіть, а де саме це знаходиться?

12. Myroha

Myroha New Member

Дівчатка, а хто використовував медичні препарати замість клізми... Може комусь лікар радив, бо в неті різна інформація. Може хтось з власного досвіду розкаже?

13. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Дівчаткам, а нам на Мечнікова взагалі ніякої клізми, навіть на вимогу і за додаткову плату не ставили, казали, що в нас повністб природні роди!!!І багато від кого чула, що зараз з клізмами вже потрошки припиняють, як на мене то це є трошки дурня, але якщо їм приємно дивитись на .............. природні роди то що вдієш?

14. Myroha

Myroha New Member

Я би не хтіла додаткової "природності" під час пологів... Тим паче, що збираюсь бути з чоловіком. Звичайно...якщо станеться, то ніц не вдієш, але може дійсно попередньо дома зробити...бо щось в лікарні під час перейм не дуже хочеться...

15. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Взагалі природою задумано так, що під час перейм організм сам спорожнюється, аби полегшити проходження дитиною родових шляхів. Жінка починає часто бігати в туалет. А клізма-це просто катування...
    Ну то нафарбуєтеся, вдінете вечірню сукню...шоб усьо красиво було! Знаєте, то ви зараз так думаєте, а в процесі родів жінка перестає бути собою. вона вже не жінка, вже не фізичне тіло...вона - згусток енергії...і їй абсолютно фіолетово, як вона при цьому виглядає!

16. LILY

LILY Well-Known Member

знаєте я теж до родів "возмущалась" як так, але коли були потуги мені було далеееко не до того, я свого лікаря перед родами питала а може клізму....?а він каже мені "краще природньо ніж роздристане по стіні" от так то!

17. Martel

Martel миється в бані

Перечитала всі попередні списки в пологовий....може хтось знає що конкретно треба мати в родзал (для дитинки повзунки чи тільки сорочечку? може низ замотують в пеленки?) набір родовий в них купувати чи свій брати?

18. Kleo

Kleo New Member

наскільки я знаю, то раніше вони були в службових приміщеннях за ЦУМом, але зрараз вони знаходяться в офісному центрі Вол.Великого 18 на третьому поверсі. Телефон скинула в ПП

Останнє редагування: 27 Листопад 2009
  19. Kleo

Kleo New Member

я б вам радила взяти якусь свою чисту стару нічну сорочку або довгу футболку, ніж купувати той набір, ви пробували його на дотик?

20. olena

olena New Member

Допис від Martel
    набір родовий в них купувати чи свій брати?[/quote]
    Той їхній набір,то просто жах,який неприємний,як на мене,то не вдягайте його якщо хоч трохи любите себе,візьміть свою нічну сорочку і бажано з натуральної тканини.А для дитинки візьміть:розпашонку,кофтинку,повзунки і теплу ковдрочку,і шапочку,а ще памперс.

Статус теми:
Закрита.