Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Відповідь: Збираємось до ПБ

2. Mammy

Mammy Well-Known Member

От і в мене щось схоже )))

3. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

от тому я і домовляюся з неонатологом наперед- лікар знає що я 100% розрахуюся, не лякає мене видуманими болячками і до дитинки більше прицільної уваги.

4. blakytnooka

blakytnooka Member

а з яким неонатологом, якщо не секрет? і у якій лікарні? для нас питання неонатолога теж важливе.

5. Orman

Orman Модератор-бомба

в мене різні, не платила нікому. Та що приходила після пологів, то була заввіділенням дитячим (чи щось типу таке). Нічого не видумували, випустили вчасно.

звичайно вдається - не читайте ужОси, краще вивчіть правила успішного ГВ.

6. Burberry

Burberry Well-Known Member

Дівчатка, а що варто взяти з собою в патологію, окрім того, що я вже спакувала на пологи і після?

7. milkozavr

milkozavr New Member

мене хочуть завтра класти в патологію- хоча ще і 40 тижнів нема. у когось так було на Джамбула? просто так не хочеться йти на вихідні. а з іншого боку не хочеться з дохтором Д. жартувати. і будь мудрим. додзвонитись до нього не можу. лікарка з ЖК каже йти завтра але без речей, може відпустить ще погуляти...

8. natorella

natorella Well-Known Member

а нашо? маєте показання?

9. WildWind

WildWind Member

Ураааа! В мене почав відходити корок! Я в паніці швиденько мию голову, працюю з бритвою))) Думаю 41 тиждень, зараз подзвоню до лікаря, а він скаже ноги в руки і до нього.. І знаєте, що я почула? Сказав щоб я в четвер показалась лікарю, бо вже скоро)))) Кажу, що в мене 41 тиждень... у відповідь почула: "То на папері 41..."
    Усім би таких позитивних лікарів (правда він пологи не буде приймати, то просто УЗДст знайомий з тої лікарні, де я хочу народжувати).
    Вирішила подзвонити до чоловіка, щоб попередити, що наступного тижня можуть бути непередбачувані вихідні у нього, а він не бере трубки, після 5-ти дзвінків. Причому знає, що я можу в будь-який момент зараз дзвонити (він працює в 5-ти хвилинах від квартири). Ото називається говорили-балакали щоб телефон пильнував)))
    І чого я така щаслива?

10. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Може точно послухайтесь. Он Цьомцьомка колись теж розказувала, що він все призначав приходити, але лягла аж пізніше....

11. milkozavr

milkozavr New Member

показанням є низька плацентація(32 мм-казали що піднялась на УЗД) і варикоз. але нарешті дозвонилась до лікаря і домовилась на понеділок з речима.
    ніяк не можу оприділитись чи корок відійшов-вчора зранку були такі ніби згустки жовто-молочного кольору-розміром з ніготь. але останні тижні щодня є такі виділення зранку- правда вчора були найбільші. може це звичайні виділення а я думаю що то корок?

12. mazurik

mazurik New Member

потому что долго ждали ))) и скоро все случится, поэтому и эйфория ))) рада за Вас ))) удачи )))

13. WildWind

WildWind Member

в мене сьогодні вранці виділення стали трошки такого коричнево-рожевого забарвлення, але прозорі, на білому папері то зразу кинулось в очі, і я зразу подумала, що корок відходить. А десь годину тому, то приблизно чайна ложка прозорого слизу також з домішками крові, але такої коричневої ніби. Від звичайних виділень дуже різко відрізняється, і стільки за раз ще ніколи не було.

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

так, то вона, пробка-пробка-пробочка:)
    початок свята:)

15. VERO

VERO Well-Known Member

Годуєте дитину, скільки захоче, просто не витягаєте сосок з ротика, тримаєте постійно біля себе, ні в які дит. відділення (хіба за серйозними показами) не віддаєте. Якщо в когось є питання стосовно великої втрати ваги дитинки чи малого набору і т.д., то кажіть, що немає жодних проблем. Буду в ПБ поки дитинка не добере. Повірте- випишуть відразу. Ніхто не зацікавлений Вас тримати. Тим більше, якщо працівники ПБ вони ж дистрибютори сумішей зрозуміють, що ніз з Вас не візьмуть)))

---------- Додано в 02:21 ---------- Попередній допис був написаний в 02:16 ----------

І ще порада, якщо вимагають якісь незрозумілі оплати, наприклад за довідку про здачу донорської крові, на відділення по 100грн, а не маєте бажання віддавати задурно гроші, то кажіть, що не маю або ще не привезли, або даєте, скільки вважаєте за потрібне і "дякую!"

16. maniunia

maniunia New Member

цікаво а чи хтось народжував на Батольній у грудні чи тепло там у палатах і чи треба брати для малечі ковдрочка чи дають а може можна обійтися махровим яким рушником чи купила такий конверт але зверху він як майка може його взяти він теплий навіть незнаю шо можете порадити "зеленим "?

17. Туфелька

а в ПБ як правило взимку завжди досить тепло, тут дівчата писали, що можна на короткий рукав гасати, то думаю конверта вистарчить з головою, або візьмете до себе під ковдру- з мамою тепліше!

18. karioka

karioka Well-Known Member

Дівчата,підкажіть,будь-ласка,хто знає..-на Рапапорта народжують тільки "лежачи"-чи є варіанти?
    ??? і якщо потрібна буде пляшечка щоб дитятко підгодувати чи напоїти-її там,в пологовому є де стерилізувати чи прокип`ятити ту свою,що взяла?

19. Shpunka

Shpunka New Member

Ось ТУТ знайдете відповідь. Не полінуйтесь, почитайте :girl_yes2:

20. Туфелька

Дівчата, а є якийсь нормативний документ, посилаючись на який мене не можуть змусити принести довідку про здачу донорської крові?

на думку спадає лише те, що всі мед. маніпуляції у нас є добровільними.

Статус теми:
Закрита.