Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. mazurik

mazurik New Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

Я уже себе тоже купила приданное в роддом )))) заказала через нет, в пятницу а вчера уже получила. Очень понравился и набор, и качество и цена )))

Останнє редагування модератором: 16 Листопад 2012
  2. Олята

Олята Member

люди ідете на базар, будь-який купуєте. майку дуже велику там вони знають яку воня кя суконка. і родите вній вона не дррого десь 50 грн. повірте ви коли родитимете вам буде фіолетово в чому ви, а може навть доведеться і викинути те в чому родили

3. mazurik

mazurik New Member

ну в чем рожать у меня есть ЛИБО футболка старая длиная или одноразовая ночнушка с набора родового. А набор купила на потом в палату чтоб удобно было кормить в первую очередь

4. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

От в ній по-моєму найкраще народжувати, ну мені так було, хоча була своя сорочка, але в тій навіть зручніше.

5. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

а де такі набори продаються? Що туди входить і скільки коштує?
    Підкажіть, що зручніше після пологів використовувати - саморобні тканинні прокладки чи готові урологічні? Може хтось користувався і такими, і такими і може порівняти.

6. Milady

Milady Well-Known Member

Купувала в магазинчику для вагітних в Скрині. Ціну вже не пам'ятаю(
    Входить: сорочка, міні-бахіли, берет, прокладка гінекологічна, поглинаюча підстилка, пелюшка та простирадло.

7. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

то певно індивідуально, але моя сестра мала спец. післяпологові прокладки Белла Мама, то дуже задоволена, вони великі, не парять і не протікають.
    Я ж для себе на ніч вибрала урологічні труси, а на день урологічні прокладки. Шматки маю тільки 2 шт. на перший час після родів, щоб лікарка не сварилася, так, про всяк випадок. Ну і труси собі купила звичайні, хебешку, щоб не шкода було викинути після використання.

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

однозначно САМОРОБНІ
    онлі
    в сусідній палаті жінка плювалась на них, власне бо парили

Найкраще старе простирало порізати, нема купити пару ситцевих пеленок по пару гривень, порізати, позапрасовувати і юж

маю пачку тена розпочатих - купила в аптеці, поштучно не продавали, а шось до мене пізно прийшли в якийсь день, я забула сказати день перед тим шо в мене закінчуються саморобки і мусіла купити, то може одну чи дві використала

9. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Я теж користувалась саморобними. Мала їх більше 40 шт. Використала в пологовому десь половину. Пізніше десь на 4 день (вже все загоїлось, бо мала лише внутр шов) користувалась післяродовими Seni. Мені вони сподобались. Виділень меншало щоразу, то я й перейшла на звичайні.
    Думаю, все ж саморобні воно хоч і не практично, але потерпіти можна, гоїться швидше, шкіра дихає.

10. kharchenkoiryna

kharchenkoiryna New Member

Я теж за саморобні, мала десь коло 20 шт, мені хватило, всеодно майже весь час лежиш тому всеодно в чому. А гініколог мене зразу попередила, що мають бути домашні бо такі лише шкодять бо всі вони не натуральні. Звичайні використовувала уже на 4 день.

11. mamba

mamba Member

Стару простиньку виварила, порізала і пішло в пологовому краще всього)))

12. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

я теж в такій родила, обох. Купляла в аптеці, (едельвейс), ціни десь від 10 грн, залежно що входить. Я брала лише сорочку, бо знала, що більше нічо не пригодиться

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

+1
    мала десь штук 20 вистачило. Дома вже звичайними користувалася, бо швів немала після других родів

13. Malyatko

Malyatko New Member

Я теж такими користувалась, було незручно,страшно мене "бісило",але лікарка сказала,що так швидше загояться шви. А от сусідка по палаті , працює акушеркою в тому ж пологовому, одразу одягла труси і прокладки.Сказала,що лікарі заставляють, але вона не розуміє для чого так мучитись. Я вже коли була вдома,спробувала, то хоч тоді ходити нормально змогла, але шви вже на той час піджили.

14. Mammy

Mammy Well-Known Member

Я теж простиньку використовувала... Мені ще в пологовому помогли її нарізати, а то я не знала з якого боку до неї підступитись:girl_crazy: Мені підійшло, зараз планую так само брати... Але на ліжко я ще стелила одноразові пеленки і все було ок :)

15. mazurik

mazurik New Member

Девочки у меня вопрос про сумки. Так правда что надо все складывать только в прозрачные сумки или кульки, или можно в обычные сумки? Просто хотела уже то что готово сложить :girl_phone1:

16. Burberry

Burberry Well-Known Member

Дівчата, а в мене таке питання: неонатолог той самий і під час родів, і потім веде дитинку? Дякувати йому варто вже вкінці?А з акушеркою і санітаркою зразу після пологів розраховуватися?

17. Orman

Orman Модератор-бомба

в мене валіза була (Медінститут)

18. Mammy

Mammy Well-Known Member

В 2010 році на Мечнікова потрібні були лише кульки...
    В мене неонатолог був той самий... Після родів лікар сказала чоловіку розрахуватись з акушеркою і санітаркою, за неонатолога не пам"ятаю, але зробила собі висновки, що ліпше одразу. Ми розрахувались одразу, але, мабуть, мало дали... Потім доводилось ще давати (в мене малий народився трохи з проблемами, хоча додому ми вже їхали здоровенькі :) )

19. Malyatko

Malyatko New Member

Я одразу не розрахувалась і пролежала (дурне зелене) аж 6 днів, постійно щось було не так з малим, а після розрахунку, одразу став здоровим і виписали в той же день

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Мене лікар після народження Дмитра виписав на 3 день, але ще майже цілу добу просиділа в ПБ через неонатолога. І теж, 200 грн - і малий "виздоровів" :)

Статус теми:
Закрита.