Збираємось до ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Gaichka, 4 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

значить таки правда. Про всяк випадок постелю собі пеленку під простинь. Добре коли води вдома відійдуть, а як на вулиці плюхне:girl_impossible:

2. Олята

Олята Member

ти молодець, я за 7 годин чуть не здуріла....а 15- -----капець.....я б обматюкала точно всіх

в медінституті. але ви спитайте. звичайно якшо там мама лежатиме другий день її не вищенуть, але якщо вона вже виписуватметься в той день коли ви народжеєте....то скажіть хай там нікого не кладуть. я прийшла зранку, лікар сказв що в обід вроджу і що звітьняється та палата яку я хочу, якщо готова за неї заплатити, бо вона платна, то туди нікого не покладуть

3. Туфелька

Там прікол в тому, що в сімейній палаті народжують і залишаються. А після виписки іншої мамочки хотілося б щоб палату помили і гарно провітрили.
    Але то таке- можна вродити в інд. родзалі, а переїхати в чисту палату за годину-дві.
    З сімейною все ясно. А в індивідуальній палаті є де чоловікові спати? Бодай диванчик. Хто знає?

4. Олята

Олята Member

в мене не було. жодного з двох разів. перший раз лежала з жінкою після кесерівського, то чоловік брів три чи чотири крісла клав матрац і спав, а другий раз - жіночка собі дуже все порвала і її мама спала на ягкому кріслі сидічи в коридорі (бідна так провела 5 ночей).
    а ви точно впевнені, що вам наніч треба буде чоловіка?

5. Туфелька

мені чесно кажучи пофіг, а от для нього це чи не найголовніше.Він як від лікарки почув, що таке буває і що сімейні палати користуються попитом- твердо вирішив, що буде весь час з нами обома. То як мале дитя- пообіцяли що куплять морозиво, то воно не відстане, поки не куплять. Так і він- вчепився тої ідеї фікс.

6. Олята

Олята Member

ну не знаю....якщо немає гостої необхідності чого б він там стирчав, а заберете лялю додому зможете напіклуватися, нагулятися і надивтися

7. Туфелька

Теж дивуюсь, але раз ті палати користуються попитом, значить чоловікам подобається там "стирчати". Насильно б не змусили їх там бути.

8. Олята

Олята Member

мене міточно б там нервував

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Моя сестра народжувала на мечнікова, я була з нею, то народжувала в 1-му родзалі, а потім її перевели в сімейну, вона була вільна. Лікар не хотів народжувати в сімейній, там менше місця, тому було так.

Ну і приємно зайти в чисту і свіжу палату, бо після 12-ти годин пологів, в родзалі було душно і несвіжо.

10. Туфелька

Давно то було? Тут промайнула інформація що можна домовитися щоб сімейна палата коштувала дешевше заявлених 1400 грн., того й питаю чи давно, яка її ціна була.

11. Лідочка

То було в 2011, червень, коштувала ніби 800 чи 850 грн.

12. Mammy

Mammy Well-Known Member

Хм... більшість доводять, що чоловік зайвий в роддомі... Можливо, то як - кому. Мені так хотілось, щоб він зі мною був, так було без нього складно... Я була одна в палаті і в перший же день навіть нормально встати до дитини не могла, не могла поїсти - було дуже важко + ні з ким було навіть словом перекинутись... Але, тоді сімейні палати були зайняті, а зараз... боюсь, що фінансово ми не потягнем (та й синочку добре буде не лише з бабусею, а й з татком). Я особисто дуже б хотіла, щоб чоловік постійно був зі мною!

13. Олята

Олята Member

а чим погано народжувати в родзалв а потім перейти в нормальну палату?

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

я вважаю що чоловік потрібний, особливо під час пологів, хочаб було на кого покричати, але щоб він знаходився в палаті постійно....то вже зайве......може прийти на дві годинки помогти, але постійно.....це пологовий але.........хата

14. Лідочка

Ну, це вже напевно кожній парі окремо вирішувати - потрібен чи ні. Кожен виходить зі своїх власних потреб і кожна пара краще знає, як саме їм буде краще. Тому, кому зайве, а кому в самий раз:)
    Ну ви даєте:) А я думала, для того щоб підтримувати і допомагати.

15. blakytnooka

blakytnooka Member

так він і сам. напевно, не схоче на довше затриматись :)

коли ж то ціни так встигли підскочити, чи не в два рази. :crazy:

16. Туфелька

я була в лікарки три тижні тому, то сімейна коштує 1400 грн., а індивідуальна 800 грн. Підскочили після планової помивки вроді.

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

нічим. а хіба хтось писав що погано?

17. blakytnooka

blakytnooka Member

добре ж вони їх повимивали :)

а простиньку в родзал на Мечнікова треба свою мати?

18. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Точно щось стелила... Простиньку однозначно, але чи тільки під голову-спину, чи повністю (на період перейм) -- не пам'ятаю...

19. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

В мене обидва рази води пробивали. тільки перший раз для того , щоб простимулювати (чи як воно там називається) , а другий раз - бо Ромасько уже ліз , а плідний міхур був цілий . І ще моє зауваження - коли дитина йде в міхурі , тобто він цілий , то перейми легше переносити . Може для мене це більше питання комфорту - коли нічого не лиється поміж ноги , але так ніби краще .
    І однозначно другі пологи швидші по часу . Я другого родила менш ніж за 5 годин - а до того виспалась як сурок - вдома , на дивані . Причому поясниця мене почала боліти тоді , коли почало потрошки підтужувати.

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.