Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. iriwa

iriwa Особлива мама

серйозно? бо як я з сином в пологовому була то носили лише дитячі лашки і то 1 раз

3. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Коли мої бюстики стали мені тіснуваті, я купила для годування, розміром трошки більшим, ніж мені було потрібно, того не помітно, просто такі бюстики тягнуться, то як потягнути, то видно, що є куди підрости:girl_smile: В магазині рекомендували купляти на розмір-два більший, щоб потім був добрий. Але як би я в ньому зараз ходила? Тож вирішила купити з невеличким запасом, щоб зараз було добре, бо вже не мала в чому ходити, а потім буде видно. Він тягнеться, то може буде добрий і на потім або хоча б на перший час. Але більше не купую, бо то таки невідомо, що я потім потребуватиму.

• Корисно Корисно x 1
  4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну да. Я двічі була в пб, на Батальній і на Мєчнікова, то бюстиками тарилась вже там, так щоб навєрняка.

• Подобається Подобається x 1
  5. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Це я тута, на ДП таке читала : ). Коли лежала в патології Медінституту, то там теж носили, орієнтовно через день хтось заходив з "крамом"

6. iriwa

iriwa Особлива мама

Капєц, а хоть щось нормальне продавали? Дорого? Чи то щось з розряду наших пенсіонерських варіантів?

7. Fiancee

На Мечнікова в патології носять, то думаю, що в післяпологовому відділенні теж.

8. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

На Мечнікова один раз жіночка, яка розвозила їжу, пропонувала білизну для годування, але мені було неактуально, то не дивилася.

9. Fiancee

То треба дивитись, кожному своє:girl_smile: Мені не дуже подобалось, дівчинка з палати купила. Але може то так на ній виглядало, бо розмір був помітно більший. Ціна невисока, але і не 40 грн., чи то 80 грн., чи то 100 грн.

10. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

Цього разу в післяпологовій була на 4 поверсі, купила бюст для годування, якраз в цієї жінки, яка їсти розвозить. Самий простий(білий), може на базарі можна і дешевше купити...я заплатила 90 грн. Але це ще в жовтні.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я колись на підтримку взяла стару постіль. То таку депресію дістала, якийсь цілий комплекс неповноцінності.... Насправді в пологовий всі беруть гарну постіль. Бо що з нею станеться, навіть коли кров -- відпереться. Нє, ну коли ви на таке не звертаєте уваги, то воно й правильно, що в лікарню старе брати. Але коли у всіх такі нульцеві розочки-трояндочки, то й мені такого хотілось. Тому всі наступні походи в пологовий брала нову постіль

12. iriwa

iriwa Особлива мама

я не заморочуюсь. Вона не є така вже капєц вбита, але вже звичайно не нова, не подерта, але трохи вже посірівша, місцями закошлатана. Та всеодно краще ніж на їхній спати. Я коли родила старшого то і спала на їхньому і родила в їхній сорочці, і нічого мені не було. Не було коли комплексувати :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Kandya

Kandya Well-Known Member

на батальній -- так, а на Мечнікова не дають постіль

14. iriwa

iriwa Особлива мама

хм, я родила Рапопорта, як в інших то незнаю .. а де зараз родитиму то теж ще не в курсі..

15. isachka

isachka Well-Known Member

Про теж і говориться у мене обхват 70 після пологів 75 був, а таких нема, найменший 80 і воно вільно незручно на спині дуже високо лямка підіймалася, тай тримало не ахті через важкі груди. А з приводу чашок - вони повністю тканинні і з мого досвіду С у звичайному стані мені підійшла і коли груди дуже набрякали від молока, просто лямки зробила вільніші .
    2012 рік 40 грн , 2014рік 65 грн, 2015 рік 105 грн, то все одна модель від одного виробника в одному магазині.
    --- дописи об"єднано, 22 Січень 2015 ---
    Бюстики прості, без кісточок, повністю з тканини, "трикутники" із засцібкою на лямці, коли в магазині я присила щось краще, бо ж літо, буде проглядатися, то мені сказали, що ти тут викаблучуєшся . Але з мого досвіду поки в мене не налагодилася лактація я всі три бюстики прала кожень день +ще дві майки на бретельках, то вони витримали. Взагалі є гарні польські та й Мілавітса робить для годуючих білизну, але і ціна стартує з 250 грн (а може вже і вище у звязку з курсом) та й не думаю що така білизна витримає півроку щоденного праня щоб зберегти свою форму, тож я собі планую купити один такий на вулицю гуляти, а по хаті ходити і на ніч спати будуть прості.

Останнє редагування: 22 Січень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. iriwa

iriwa Особлива мама

мала Мілавіцу коли годувала старшого. Не можу сказати що там жіночні моделі білизни для годуючих, ну але трохи тримаються, не так скоро розлазяться. Польський мала Алес, то був на кісточках, навіть досить такий пристойний, з мереживом. Теж був добрий. Зараз собі пригляділа теж Алес, але буде видно як буде, бо з 75 Е виросли груди до 75 G, і дуже надіюся що як буде молоко то розмір не збільшиться бо то і так катастрофа. Монсерат Кабалье прямо... То так дико виглядає, оті велині груди... Правда хлопи таращаться, а мені від того ще більший дискомфорт

17. isachka

isachka Well-Known Member

З розміром не думаю, лактація налагоджується протягом 3 місяців ,Молоко прибуває 3-4 дні(здебільшого), тож може бути, що поки в пологовому груди будуть набухлі від молока, а дома при налагодженому ГВ будуть менші. У мене молоко прибуло на другу добу, малий одразу і почав їсти, набухання грудей не було. А вже через місяць гіперлактація, постійне переповнення грудей молоком і так 2 місяці + спека, то розмір збільшився на 2 номери, але з 4 місяця все внормувалося, тож тільки тоді вже підбирала розмір. З власного досвіду раджу купляти не більше ніж на 1 розмір більший ніж носите на останньому місяці вагітності, просто чашечки роблять, щоб закрити повністю груди, тож при збільшенні грудей можна лямками то скоригувати
    Щоб було зрозуміліше, я говорила про білизну такого типу, без кісточок, наче два трикутники накладені один на один, нижній має "велику дірку", верхній закріклюється на лямці
    Неа, я спакувала не нову постіль, хоча в трояндочки і рожева, тай забирати її не планую. А взагалі після того, що начиталася про внутрішньогоспітальну інфекцію планую по максимуму речей після пологового (в ідеалі ще у самому пологовому) на смітник відправити, а що залишаю - приїжджаю додому і в пралку на 90 градусів.

Вкладення:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. kristina

kristina Well-Known Member

В мене G 65 було до вагітності. Зараз в старий бюстик влажу але з напрягом трошки. Що буде після родів страшнувато навіть. Я перечитала останні дописи то зрозуміла що тягнуться ті бюстики і розміровка може бути не набагато від G більше. В ббюстику такому крім зручності тої великої дірки ще я так розумію щоб об'єм не пережимав грудей. Треба десь хоч приблизно поміряти.

19. Retaret

Retaret Well-Known Member

ходила нині в розвідку за тим товаром - в новому цумі надибала середні ціни 350+, були якісь найдешевші по 265, але на вигляд мені явно маленькі би були. На Провесні в одному магазинчику шось за 200+ бачила. Як починаю рахувати ті всі убьори для себе і лялі, то такий кошторис тягне ого-го!!!

20. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

В медінституті один раз принесли по 140-160, то дівчата в палаті крутили носами, що це дорого і відморозились, то там такі гарні моделі були, я тіки краєм ока тоді глянула, ще тоді не цікавилась бюстиками

21. iriwa

iriwa Особлива мама

то певне від моделі і розміру залежить бо бачила такі ммм класні на себе по 160-180, але на розпродажі..

Статус теми:
Закрита.