Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

От теж маю сумнів щодо махрового халату, який перетворює наведмедика :). Думаю, що в ньому явно буде зажарко.. То ж зима, опалення буде ввімкнене точно, певно буде Африка

3. Shamna

Shamna Мамуся

Минулого року було дуже жарко, нічної сорочки повністю вистачить

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Retaret

Retaret Well-Known Member

а ми попадаємо на квітень, першу половину. То такий перехідний період в нас завжди з тим опаленням. Боюся, що можу попасти і на вимкнене опалення при ще не дуже високій температурі за вікном.

5. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Я маю легший халатик, то поклала в сумку. Думаю, як треба буде, наприклад, на УЗД піти, то щоб не йти в самій сорочці.
    Беріть той хала з собою, а там зорієнтуєтесь. І так стільки речей, що він вже навряд чи погоду зробить та й не в руках Вам то все до пологового нести і з нього:girl_smile:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я теж вже припаслась нічною сорочкою в ПБ, простенька але гарна, маю всякі з рюшками, але вони за надтадто сексі, тому забрала в мами трохи скромнішу))))

Хм, і ми квітневі, думаю, що таки прийдеться брати тепліший халат, а його ще треба купити, бо знову ж таки маю все надто "не для ПБ" ))))

• мімімі мімімі x 1
  7. lovikyou

Планую брати халат такий тонший (не геть тонкий, але й не махровий, може то він мене велюровий, чи що, але я не впевнена) на "вийти з душу", на УЗД,тощо. А на квітень точно брала б теплий, там опалення мало не щодня можуть вмикати-вимикати. ...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я думала над таким як рушник по плотності, бо є зовсім мохнаті такі, вони певне за надто будуть мені...

9. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

І в мене такий. І не теплий, і не тонкий.

10. lovikyou

То вже будете ближче до квітня бачити - може взагалі з березня весна почнеться, а в квітні всі +20 будуть

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ну так, буде видно. Я ще з таких, кому комфортніше коли прохолодно, а ніж коли мені жарко.

12. kristina

kristina Well-Known Member

А де купити бюстики для годування ? Десь писали неможу зараз знайти. Такі щоб якісні і по ціні адеватні? З моїм великим розміром певно буде проблема.

13. Britney

Britney Домашня посиденька :)

А не продається тут на форумі хіба? В Олени (LenRud )Одяг для вагітних за доступними цінами
    Я колготи для вагітних в неї купувала, може спитати чи є бюстики?

14. iriwa

iriwa Особлива мама

нещодавно була в н.цумі, там собі придивилася парочку. Якщо орієнтуєтесь то відділ навпроти бувшого Монарху. Ціни були досить нормальні.

• Корисно Корисно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Хто має список в пологовий на Мечнікова? поділіться будь ласка.

16. lovikyou

17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ми купляли набір для пологів для жінки (без ліків, той, що з накриттями), катетер внутрішньовенний зелений, катетер для відсмоктування слизу, сечовий катетер, затискач для пупка, халат-бахіли-шапочка для чоловіка були з попереднього разу, рукавиці стерильні і звичайні (рукавиць треба багааато). Потім чоловік докупляв ще фізрозчин, систему, шприц 5 і лідокаїн.

• Подобається Подобається x 1
  18. isachka

isachka Well-Known Member

Район старого цуму магазин Домар навпроти нього, по стороні оперного, ціна якщо не помиляюся 105грн(сьогодні там заходила), якщо то такі як вони брали 3 роки тому( тоді вони були по 40 грн) , то вприципі фасон не зовсім, але часте прання витримали( ми годувалися 1рік2місяці +3 місяці гіперлактації) і зараз ще спокійно покористуємось. Літом взяла ще один польський по 45 грн, в одному з магазинів трикотажу , що по Шпитальній( дорога від цуму до краківського), але не памятаю у якому саме, і курс змінився, напевне тепер дороще
    --- дописи об"єднано, 21 Січень 2015 ---
    при перших пологах мені лікар казав брати речі згідно загального списку, що висів у приймальному відділенні, а коли пішли перейми, то вже чоловіка посилали в аптеку, то я вже не вкурсі, що просили
    --- дописи об"єднано, 21 Січень 2015 ---
    неа, проблеми у тих, у кого обхват менше 80 см і менше С чашка, на собі перевірено, думаю цього разу не полінуюся і перешию собі засцібку, щоб зменшити обхват

19. iriwa

iriwa Особлива мама

не погоджусь :) маю 75 G станом на нині... Білизну дуже=дуже важко найти. Всі бюстики без кісточок, такі типу спортивні відпадають. Ну і за рахунок розміру требе щоб білизна то всьо тримала, а ще ж молока нема! Тому про бюстики 40-50 грн навіть ніколи не чула... Ті які особисто мені більш-менш підходять то стартують після 100-120 грн і то на розпродажі якщо пощастить..

20. Retaret

Retaret Well-Known Member

а як зорієнтуватися зараз який буде потрібен бюстик для годування?? Бо я собі теж думала, що можна вже піти пошукати і купити, але ж не знаю яких розмірів я потім буду... По чому ви вибираєте?

21. lovikyou

Теж маю один отой польський дешевий, він тягнеться і вздовж і впоперек :). Казали, що в лікарні медсестри носять білизну всяку- різну, та й з розміром вже тоді буде зрозуміліше, а цей на кілька днів буде нормальний

Статус теми:
Закрита.