Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ -2

так, я прала. Де подивитися на жаль не скажу, ще є сіточки фірми Canpol, знаю, що товари тої фірми ніби є в Україні

3. zjomka

zjomka Well-Known Member

Бачила такі багаторазові шортики сіточкою Canpol на Шуварі (не гуртовому), в магазинчику на 1 поверсі з дитячими товарами і в Скрині на останньому поверсі в магазині з одягом для вагітних.

4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

І в ті шортики-сіточку вставляються саморобні прокладки?

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так, мені було дуже зручно

6. vindichi

vindichi New Member

Я вчора в Антошці, що по вул.Науковій, бачила такі сітчасті шортики. Здається, 130 грн за 6 шт в упаковці.

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

8. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А як Ви визначаєтесь, які трусики купити? Чи ті багаторазові шортики чи одноразові звичайними трусиками? То ж не відомо чи будуть шви і яка загалом буде ситуація після пологів. Чи брати багаторазові і вони підійдуть на всі випадки? Не хочеться скуповувати все підряд.

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

І одноразові, і багаторазові сіточки продаються ледь не в кожній другій аптеці, а особливо біля пологових будинків. Так що проблем з придбанням не мало би бути. Єдиний нюанс, знайомі розповідали, що промахнулись з розміром і чоловіки бігали купувати більший розмір. Але то таке...Поки не спробуєш, не знатимеш точно.

10. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

казав лікар, що у родзалах дуже і дуже жарко. Просив не надягати сильно чоловіка, бо зомліє :girl_crazy: Маю питання. Якщо з одягом більш-менш ясно, то в чому йому можна бути взутим? тапки ж, мабуть, ні.. чи так? ну а в черевиках, нехай навіть не зимових, буде таки не дуже комфортно?

11. Raven

Raven Мама малятка

шось спортивне беріть, бо мій був з карети на бал і нічого з собою не взяв, то парився конкретно

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Я думаю що спокійно можна взяти гумові шльопки, добре іх вимити з господарським милом. І буде добре. Бо в отих бахілах зверху на черевики, то звар'ювати можна. Парить страшне. Або можна оте лікарське взуття собі купити, але чи варто?

13. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

А чому тапки ні? Беріть те в чому буде комфортно. Якщо скажуть одіти чоловіку бахіли, от в них дійсно парить!

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

14. blakytnooka

blakytnooka Member

можливо, комусь цікаво. що потрібно мати для "обробляння" дитинки на Мечнікова:
    хлорофіліпт на спирту (для обтирання складочок)
    вата
    септил
    перекис водню
    2 шприци на 2 мл (використ замість пипетки)
    +-6 пар нестерил.рукавичок
    ситцева тоненька пеленка (якщо відпаде пупок служитиме повязкою а животик)

15. Isa

Isa Well-Known Member

Мій був в гумових шльопках,бо перше як вдягнув бахіли,то в шоці був)

16. Dominika

Dominika Well-Known Member

Домовлялась з лікарем з Мечнікова, але оскільки ще буде один візит з понеділка, то зовсім забула спитати , що треба від чоловіка, щоб він був присутній на пологах. А хочу знати вже))) То треба від нього якісь аналізи?

17. GIS

GIS Well-Known Member

Нам ніц не тре було на Мечнікова крім одноразового набору одягу

18. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

Нам так само.

19. zjomka

zjomka Well-Known Member

Мій чоловік був зі мною в родзалі, а потім і в палаті (Медінститут) в спортивних штанах, футболці і тапочки типу готельних. Іто каже було гарячо, на наступний день був в палаті в шортах :girl_smile:
    Я навіть свій халат жодного разу не одягнула, накривалась тільки підковдрою, саму ковдру не одягала.

20. Isa

Isa Well-Known Member

В чоловіка має бути флюорографія зроблена і набір одноразовий,та й все!)

21. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Дівчата, а які коцики Ви берете в пологовий? Наведіть мені приклад, бо я щось гублюсь :girl_impossible:

Статус теми:
Закрита.