Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Збираємось до ПБ -2

бувають. мої обидвоє)) мали зріст 56 см, то в 56 розмір не влазились ні одне ні друге)

3. agnechka

agnechka New Member

Маю свіжу інформацію, але це стосується Луцького пологового (зараз там "відпочиває "подруга), то вона так по мінімуму все брала, але ляльку світять під лампою, то вона затримується до тижня. ОТЖЕ, мінімум 4 байкові пелюшки, костюмчики теж на байці бажано (хоч в пологовому тепло, але манюня має холодний носик), також пригодилось одіялко, питайте що ще цікавить, бо я її заколупала по повній з тими допитами, знаю вже багацько)))

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:50 ----------

Ого, навіть не розглядала такого варіанту... все 62 залишила дома, але зважаючи, що чоловік 1, 94, то всьо мажліво:)

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

То ще залежить, якого розміру той 56й:) Наш синок мав 54 см, то в один чоловічок і повзунки з іншого комплекту були замалі, а інший бодік вдягали вже десь біля 6-ти місяців. І то все 56-й.

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я брала все 56-62см, на 1-3міс, хоча знала, що ляля буде з менших.
    То чоловічки не могла вдягнути, надто великі були, а от костюмчики, боді вдягала, боді з памперсом нормально лягал, а костюмчики великуваті і штани під пашки.
    Зараз нам деякі речі вже малі, а якби брала менше, то за якийсь місяць чи менше довелося в бік відкладати.

6. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Ми в 56-му були до 3-х місяців, все залежить від виробника, ну і дитинки, зараз в 68 спокійно влазить.

7. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Так виглядає, що наш малюк з менших діток, то я купую на разі лише на зріст 56. Звісно, серед різних фірм розміри різняться. В пологовий планую вибрати те, що на вигляд є меншим. Думаю, якщо виявиться, що треба більше, то довезуть.
    Дівчата, а як з розмірами НМ? Великомірять чи ні? Я там замовила бодіки, що защіпаються на запах, планую їх брати в пологовий, але не знаю як там розміри, а прийдуть десь за місяць.
    Я обрала Фрош. Пратиму ним не лише дитячі речі, а і наші (наприклад, білизну). Бо дитячих речей не так багато і вони маленькі зовсім, то шкода запускати пральну машинку заради кількох лашок:girl_crazy: Чи хтось користується Фрошем?
    А Ви перете весь-весь одяг? Бо я так собі думаю, може випрати лише бодіки, чоловічки, які йдуть до тіла, як білизна, а тепліші речі - ні. Чи також вартує?
    Я братиму ковдрочку теплу. Не таку, як в ліжечко дитині, а більше, як коцик. Її хочу і возик використовувати при потребі. Але нам народжуватись пізніше, ніж Вам.

8. Naama

По росту, вони нормальні,розмір в розмір, от в ширину великі, але то не проблема.
    Я прала весь-весь ,і зимовий верхній одяг, і всі ковдрочки, конверт ,і все що знімається/переться з коляски. Але то я така на рахунок того.

9. Fiancee

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ми мали чоловічок кілька від сестри 56ого розміру, а в останній момент я ще кілька купила в Смику 56ого, доця родилась 56 см, а у всіх чоловічках бовтається , а зі Смику я взагалі лиш спробувала, він виявився більшим значно, хоча той же 56ий розмір.. Чоловік навіть ходив шукав менші лашки, бо йому хотілося, щою все гарно лежало, але не знайшов. Тому так і бовтаємся.

11. Naama

Ну, кажу це моє, ну і зрештою пере машинка))) не люблю я от тих фабричних запахів.

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

З усіх комплектів, чоловічків що ми мали, лише картерс - розмір нью борн , великим не був. Решта все велике. Добре, що я картерсу трохи мала, бо теж не подобалось, як малюк бовтався)) Але вони за перший місяць так виростають, що 56 малим стане))

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

Віта, там 100 котон, прання за пранням, вони ще зменшаться самі

14. katysik

katysik Well-Known Member

Мій малюк мав 52 см, то в пологовий брала одяг new born (мала від Нексту і від Zippy baby), і потім ще з місяць точно носили його, ближче до 1,5 перейшли на 56 (тобто 1-3 міс)

Якщо з бодіків/чоловічків/повзунків то нам йшли в розмір, а кофтинки/штанці/реглани і т.д. завжди більшомірять чогось

15. Fiancee

Я якраз його і відклала в пологовий, по вигдяду він найменший.

16. Dominika

Dominika Well-Known Member

Я підготувала два комплекти в пологовий - 56 і 62. Два чоловічки теплі, два тонкі котонові, дві пари повзунків, дві розпашонки, по два бодіки на короткий і довгий рукав. Все випране і попрасоване. Те прасування зайняло не так багато часу, десь хвилин 20, то я думаю - попрасую, "чьо уж там"...
    Щодо ковдрочок...Підготувала флісове одільце і махрове. Мама обіцяла на якесь з них пошити наволочку.
    Залишилось мені купити сорочку на застібку і топ для годування. Решта вже в сумці.
    ПиСи. Але то все таке дрібне, аби все добре було...

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

то індивідуально, я малому в місяць вже давала бодіки-чоловічки 3-6 міс, а в 3 місяці 6-9, так він дуже швидко ріс ті перші місяці, реально на очах, а потім призупинилося, а після півроку взагалі дуже повільно, зараз деякий роздільний одяг 12-18 міс ще якийсь дуже великий
    ну але вже писала, що ІМХО дівчатка по статистиці) поступовіше ростуть

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Домініка, а то не забагато? Для чого повзунки і бодіки якщо є чоловічки? І про шапочки і шкарпеточки не забудьте. Я вже лашки попрала, але щось ніяк не можу зрозуміти що то з того треба брати і скільки. Дівчата. А забирати в чому? Його ж теж з собою треба брати думаю має бути чоловічок, флісовий чоловічок, далі комбез, шапочка.а далі що? Ковдрочка чи конверт з овчини чи як?

19. Dominika

Dominika Well-Known Member

Може і забагато, але місця в сумці займає небагато, тому нехай буде. Шапочки і іншу дрібноту взяла, просто не написала. На виписку не планую нічого врочистого, загорну в м'якеньке плюшеве бежеве одіяльце.

20. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

Одяг на виписку можете залишити в дома, і свій і малечі, щоб не возитись. А чоловік в день виписки привезе, ну або за день до.
    Я собі була склала в кульок, показала чоловіку де лежить і він мені в день виписки привіз.

Я б брала конверт на овчині!

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

21. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Трохи забагато, але мені перший раз теж було важко і незвично зорієнтуватися чого і скільки буде треба, то взяла практично весь, який купила:) правда, купляла дуже небагато. Ті лашки такі дрібонькі, що +- чоловічок ролі не грає.

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Ггг:)
    Як згадаю :) медсестра коли прийшла вдягати дитину і побачила, як ми його збираємось забирати, то очі по п'ять копійок і двічі перепитувала "І все? Нічого більше не даєте?" :) То він був у бодіку на к. рукав, чоловічку тонкому і зверху такий теплий махровий з начосом, ну і плюс конвертик-ковдрочка на овчині. Ну а скільки там того - вийти з дверей і дійти до машини?

Статус теми:
Закрита.