Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. glasses

glasses Member

я тільки їх і використовую, складки протираю олійкою, то ватка тянеться

3. hannatal

hannatal Member

я мала своїх певно з 10, не більше, в нас "на районє" можуть і роддомівські дати, як своїх забракне (може і стерильна попасти - з бікса, але чисті то однозначно). Я обидвох родила опівдні, то на наступний день, а з другим вже на ніч брала підкладки звичайні як на місячні белла (аби без сіточки). Лікар при огляді тільки спитала, чи не парить - я міняла досить часто + було біде, тому проблем не було ні зі швами, ні зі шкірою. Коротше - НЕ ЗАПАРИЛАСЯ Я:girl_crazy:

• Тупо! Тупо! x 1
  4. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

а в мене завтра ПДП і завтра йду до лікаря , корок ще не відійшов та й взагалі ніяких передпологових ознак крім синдрому гніздування не спостерігається... ( але він в мене всю вагітність))))))
    пс. шось страшно стає..

5. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

мені один раз ставили на 14 число, другий раз на 16, якось так, чи навпаки.
    схватки почалися в ніч з 14 на 15))))
    а до того, я ніц не відчувала, думала, що вже не врожу)))і буду така пузата постійно ходити, ги):girl_crazy:

так що, не переживай!!!!
    все буде гуд!

6. MaryF

MaryF Well-Known Member

і в мене корок не відійшов...а ПДП бачите яка? так шо мені страшніше....

7. katysik

katysik Well-Known Member

Йой, коли я нарешті доберусь до тих саморобних прокладок... :girl_blush2: Правда я купила вже пачку післяродових від Чікко і ще маю пачку урологічних Тена, але саморобних певно теж прийдеться "накрутити", так про всяк випадок :)

8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

та тут корок ні при чому, ще є два тижні часу.... страх інший.. страх невідомості...

9. invisible

invisible Well-Known Member

Дівчата, комусь потрібна майже невикористана пачка урологічних прокладок Сені? Із 15 штук залишилося 11. Віддам задарма, тільки приїдьте в Винники заберіть. Місце займають, а викидати шкода... :)

10. hannatal

hannatal Member

а добрі вони в користуванні? (придбати мені дешевше, ніж у Винники іхати). Сваха наша брала - сильно лило в клімаксі, то казала, що протікають, просто впитують більше, менше міняти бігала. може за то, що вони без крилець. Користувалися?- скажіть, чим кращі за звичайні прокладки?

11. invisible

invisible Well-Known Member

Нормальні ніби, в мене подруга тільки такими й користувалася після пологів. Я мала дві пачки, то пішла 1 повна і ще пару штук з іншої. Вони великі, вбирають добре. Але мені на перші дні значно краще були саморобні, бо вони не парили. Плюс в мене був зовнішній шов і ті урологічні трохи його натирали неприємно. Тому брала їх на ніч.

12. Gudz

Gudz New Member

Вчора зайшла в магазин і зрозуміла що незнаю що купити:girl_sad:Збираюсь купити речі для дитинки в роддом,а незнаю що саме(чи бодіки,чи чоловічки чи штанята і кофтинки) і скільки пар...зелена:girl_blush2:Напишіть будь ласка список:girl_flag_of_truce:

13. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Ми купили 2 бодіка, 2 пари штанішок і 3 чоловічка 56 розміру. То все і візьмемо в пологовий. Думаю на початок хватить, а як ні то докупиться. Ну і ще маємо 2 тепліших чоловічка. Бо дехто писав, що 56 розмір майже не носили, а перейшли зразу на більший. Боїмося прогадати, щоб потім дармо то все не лежало.

14. Gudz

Gudz New Member

На довгий рукав?

15. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Так! От такі

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я щось заплуталась. Була нині в аптеці, брала по списку медикаменти. Список давав лікар. Правда я то все профільтрувала трохи по своєму. Системи не брала, ниток не брала, ну, бо надіюсь мені того не треба буде. Але акушерський набір лікар сказав мати обов"язково, бо там акушерка шось собі ним стелить. Ну, загалом залишила я в аптеці 70 грн.Приходжу додому, дивлюсь по чеку, набір акушерський- 27грн. В нього входять бахіли, сорочка, шапочка і ше якісь пеленки не промокаючі. Але так, шапочка, бахіли і сорочка мені не потрібні, бо ми домовились, що буду народжувати в своїй простенькій сорочці, а пеленки у мене є куплені окремо різних розмірів. То нашо тоді той акушерський набір?
    Хтось таке брав? Просвітіть мене. Думаю мені його в аптеці назад вже не приймуть.

17. sanches

sanches Well-Known Member

напевно заради пеленок...
    в мене теж такий набір є, але мені його "в спадщину" віддали...

18. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Я теж такі купила, але не пригодились. Користуємось звичайними і носик ними чистимо і вушка...

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

але ти розумієш, там в списку і так пеленок аж 15 шт.
    каже муж, що він собі в той "наряд" одягнеться в род. зал, щоб не пропадав. Але думаю та сорочка йому буде нідочого.)):girl_haha:

20. Inglor

Inglor Well-Known Member

То все таки ваш чоловік йде з вами? Гарно.

21. fiesta

fiesta Well-Known Member

Мені лікар казала, що та сорочка дууже парить і неприємна. Краще світлу футболку (на Батальній).

Статус теми:
Закрита.