Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

в роддом брала хагіс серія для найменших,а десь через місяць почала користуватись підгузниками дада і зробила висновок,що вони моїй дитині більше підходять)Ще пробувала памперс преміум серії:якість гарна,а от запах не подобається.Зараз маленькому 2 місяці і ми далі користуємось дадою-мякенькі,не протікають,а по ціні значно економніші)

3. katysik

katysik Well-Known Member

Була вчора в ашані - то купила в роддом пачку huggies newborn для найменшеньких і пачку Pampers Premium Care (дуже мені їх вже коліжанки нахвалювали) теж одиничку. Взяла різні для порівняння, щоб визначити, що нам краще буде :girl_smile:

4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Хоч нам ще далекувато до збирання в пологовий, але список я вже собі невеличкий написала, але орієнтувалася на Жанни список. Так от в мене питання - ватні диски, палочки для вух, піпетки також треба. Бо після моїх перших пологів пройшло вже немало часу, я все призабула, тому як перший раз збираюся.

5. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

А до скількох кг дитини йде одиничка?

6. katysik

katysik Well-Known Member

Вони йдуть на 2-5кг

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Я купила палички для вух з обмежувачем, не знаю чи пригодяться, але взяла. Стосовно ватних дисків і піпетки навіть не знаю... Якщо візьмете стерильну вату, то вже й дисків не треба, ну і навпаки :girl_wink:

7. Nusja

Nusja Well-Known Member

Нічого з перерахованого не потрібно було на Батальній, стерильна вата була в контейнері на пеленальному столику і її кожного дня докладали туди.

8. alterna

alterna New Member

на жаль тепер буває всі підгузки не добре пахнуть: Погано: залежить ,звідки від поступлення. Я часто повертала в магазин. останнім часом беру в знахарі . там і ціна підходить і не пахне! Дада нам не підійшли. доця мокра в них була

9. sanches

sanches Well-Known Member

маю упаковку чікко і упаковку памперс ньюборн
    зараз спеціально відкрила - понюхала, нічим, начебто, не пахне.... :girl_wink:

10. MaryF

MaryF Well-Known Member

Так Памперси мають запах мила якогось,особливо коли дитина туди попісяє. За це я їх не переношу, але декому це подобається.
    Я купила хагіси, але не 1, а 2. На попередніх дітей 1 була замаленька.

11. hannatal

hannatal Member

та і я напевне візьму хагіс дихаючі і можливо ще маленьку пачку дада, подивимся, якщо не буде реакції на дупці, то перейдем на дада (зачєм платіть больше?!):girl_wink:

12. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Я це все мала, але якщо чесно, то не пригодилось, після пологів малу нічим не обтирали, вушка аж вдома після купання чистила, а ватні диски використовування хіба для обробки своїх розривів календулою

13. invisible

invisible Well-Known Member

Ми користуємося десь з 3 місяців, підійшли добре :)

14. glasses

glasses Member

ми. їхала свекруха в Польщу просила купити памперс, а вона купила дада. Я особисто дуже задоволена.

15. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

дівчатка а отакі- Pampers Premium Care Mini (3-6 кг) Джамбо №2 не будуть завеликі?

16. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

я клала і дитинку завертали, тим більше коли перевозили з родзалу по коридорах.

Однозначно можу сказати, що оті одноразові труси для мам до одного місця. Я купляла ЧІКО то перші спробувала-відразу порвались (притому, що я худа) і зовсім не зручні. Найкраще наші "радянські" труси і багато саморобних підкладок, у мене пішло більше 20 штук.

17. Brenda

Brenda Member

Залежить від того, яка у Вас буде дитинка:) Для нас були завеликі, ми народились 3 кг, то перший місяць користувались Хаггіс ньюборн, але вони в нас протікали, тому ми перейшли потім на Памперс Преміум.

18. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

в суботу зробила 20 і шось мені так виглядає, що то малувато, певно, таки точно дороблю ще. З малим мені пішло багато в ПБ. а потім я ще дома ними користувалась, то, думаю, зайвими не будуть.

19. tanchyk

я в родзал взагалі того не брала. Все дали своє. А вже за той чарівний кульочок для дитини, який на Батальній коштує 65грн. була своя ісотрія. Я усе купила наперід. В 8.00 ранку привезли нас в палату і за 5 хв. медсестра вже вимагала!!! в чоловіка 65 грн. Я відразу сказала що усе маю, то вона перевірила мій кульок і сказала докупити ще 100гр. вати, паперові рушники і 200гр. рідкого мила!!! (для дитини). Я відразу сказала, що нам це не пригодиться, а вона - ми і так усе забираємо. Я роблю вигляд дурочки і питаю, а вам нащо, я все одно дитину на огляд нікуди не віддам, усе будете робити в палаті. Вона:- такі правила. Чоловік встає і йде в аптеку- типу хай мають і відчепляться. Але так як була неділя аптека працює з 9.00. За 10хв. приходить та медсестра і питає чи купили, я кажу після 9,00. Вона зі злим обличчям повертаються і гупає дверима. Не встигла- в 8,30 міняється зміна.:girl_crazy: Друга зміна за кульок не згадувала, так як знали, що ця вже все зібрала. Як виявилось пізніше, якщо у вас є свій кульок, то вони забирають і здають назад в аптеку. Так що дівчата, купіть усе своє і тримайте дійсно для своєї дитини.

---------- Додано в 08:33 ---------- Попередній допис був написаний в 08:20 ----------

я не могла сідати взагалі тому мені не пригодились
    я використала три рулони паперових рушників.
    на Батальній не вимагають, дають свій - безкоштовно.

20. invisible

invisible Well-Known Member

Мала народилася 3450, але ми на 2-ку перейшли тільки в півтора місяці.

Дивно, вони ж такі досить цупкі... Мені нормально було, але однозначно нічого особливого, можна і звичайні використати. Просто ті післяпологові трохи більш дихаючі легкі, з сіточкою (принаймні в мене були).

21. tanchyk

я їх використовувала в пологовому коли протирала складочки камфрним спиртом, мені ними було зручніше, аніж ватою.

Статус теми:
Закрита.