Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ -2

В Мазекеав КК бачила бодіки, що тільки через голівку одягаються. А є там, щоб повністю розтщіпалися?

3. GIS

GIS Well-Known Member

Кругом йде голова від тих списків)
    кожна знайома радить щось... то градусник тре мати сві обовязково, то купу ліків
    Все ніяк не добью список купити/зібрати(

4. Isa

Isa Well-Known Member

Ай,я плюнула на те пакування,спакувала основне,а всяке інше будемо вже по ходу,довезуть якщо треба буде,бо так важко пакувати,якщо слухати всіх історії:)

5. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Правильно, все довезуть, в кожної все по свому проходило, діти різні, комусь зручно те, комусь інше.Побачите вже все по ходу.
    Особисто я мала 2 бодіки, і повзунки без рукавів. Розпашонки взагалі не використовувала. 3 пеленки , легенький коцик. Того хватило на всі дні. На виписку конверт і костюмчик привезли в день виписки.

6. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

7. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

я народжувала в квітні. в нас з сусідкою по палаті були різні дитячі лікарі, то ні мені ні їй про оплату ніхто нічого не казав. палатна так само

8. Latane

Latane Well-Known Member

Де купити зажим на пупок для дитини, то тільки в аптеках при пологових?

9. Zyzya

Zyzya New Member

я купила в "знахарі " на сихові (десь до 2 грн)

10. Latane

Latane Well-Known Member

:) сьогодні в знахарі на симоненка мені доводили, що такі речі можна купити тільки в аптеках при пологових будинках!

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дивно.
    Я купувала в знахарі на Виговського.

12. Isa

Isa Well-Known Member

Дівчатка, хто де купував сорочки для годування?діліться секретом...хочу якусь класну сорочку+халат, ну щоб і ціна непогана була:girl_curtsey:

13. fiesta

fiesta Well-Known Member

На Шуварі і на Краківському

14. Chekay

Chekay Well-Known Member

мені перед новим роком теж там таке казали, але ті зажими коштують копійки, думаєте варто їх по всьому місту шукати, купите в пологовому, там точно є, а якщо навіть буде на там гривню дорожче, то навряд чи то суттєво

15. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

На Шуварі, у Вікотеці, в тому торг центрі. Досить не погані, якісні ,і сучасні, з гарними кольорами.

16. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Дівчата, хто недавно народжував на джамбула, ви пакуєте з собою пляшечку і дурачок для дитини?

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

Я купила прікольну нічнушку на південному на розпродажі за 100 грн, впринципі там великий вибір але треба пошукати де дешевше. В мене без халатика

17. Людок

Людок New Member

Поки маэте час зайдіть в розділ для гв.
    Тоді зрозуміэте, що пляшечка і дурник абсолютно не потрібні речі, бо мама маэ для цього груди.
    і уважно читайте про молозиво, поки нема молока.
    удачі Вам!

18. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Навіщо?! Ви що грудьми не збираєтесь годувати?!

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

. Сумно:girl_sad:

19. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

я то збираюсь, але всяке буває..........начиталась в журналах що десь з 28 тижня може виділятись молозиво з грудей, а вже 36 тиждень і його так і нема і переживаю....

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

21. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.