Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Isa

Isa Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ -2

Поділіться де купували бюстики для годування в пп,будь ласка!і ще який розмір брали?

3. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Постіль потрібно брати.

треба щонайменше дві сорочки, крім родзалу.
    І не забудьте, що для "дефіляд" за межами палати потрібен халатик, тоненький (спека)

На Мєчнікова або 23грн, або 27. :)

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

Щодо медикаментів для дитини (на щоденні процедури) -
    санітарка/медсестра купує весь набір за ваші гроші, приносить той кульок з медикаментами, помахає ним "ось, я купила, віднесу в дитячу кімнату, віддам медперсоналу, який проводить щоденний огляд немовлят.."
    Медперсонал приходить на огляд з одним своїм (вашим?) набором медикаментів.

4. Paradise

Paradise New Member

а в кінці, звісно, вони його не повертають...

5. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

звичайно :girl_nea:

вдома обробляти пупкову ранку казали перекисю і зеленкою.

6. Paradise

Paradise New Member

Я це купила, але брати в пологовий тоді не буду!
    Написала!

7. Valensia

Valensia Well-Known Member

8. Paradise

Paradise New Member

9. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Мені з медикаментів для дитини нічого не казали купувати. Просто приходили і обробляли тим, що приносили з собою. А сусідці по палаті відразу після пологів прийшли і сказали що треба дитяче мило рідке, спирт і камфорний чи то спирт чи олійку. Чоловік їй то все передав, медсестра прийшла і забрала.

10. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Дівятка, прокладки Белла не беріть. Вони сприяють утворенню інфекцій і запах дають такий, що капці. То мені лікарка казала в якої я народжувала. Краще пеленку ситцеву на звичайні прокладки поріжте.

11. ruda kishka

я купувала на південному польські спеціальні післяпологові. але і робила з тканини саморобні. перший день взагалі ходила з пеленкою 90*60, а потім було зручно з саморобними. післяпологові мене парили

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

купіть кусок ситцевої тканини і наріжте

12. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Дівчатка, кого цікавив бюстик для годуючих, у темці про дисконтні картки, бачила дівчинка віддає сертефікат у маг."Мілавіца" на 100 грн за шоколадку, а думаю у цій фірмі можуть бути не погані, принаймі по якості хороші

13. Raven

Raven Мама малятка

нє, то тре розношене щось, нове тре зараза по швах, якщо будуть
    бабські якісь вони не підійшли по формі зовсім, лупо, гайя мама і аллес ліпші

14. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Я теж Лупо брала, але як то кажуть на смак всі фломастери різні)))

15. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

На Мєчнікова одна пані (що розвозить сніданки-обіди-вечері) пропонує різні розміри і кольори (приблизно 50-60 грн за ціною).

16. Virna

Virna Well-Known Member

я бачу, що то як який лікар каже. Один каже тільки саморобні. Сестра як лежала в Медінституті, то їй палатна сказала взагалі без нічого бути, просто пеленку підстелити. Ті муки побачив лікар, в якого народжувала, то сказав вдягнути звичайну прокладку і не парити собі мозги. Декому взагалі фіолетово в чому ви. Думаю то для кожного індивідуально і залежить від комфорту. Ну і які інфекції не уявляю, то, певно, залежить скільки в тій прокладці ходити. Але можна частіше підмитися і частіше її змінити, чи то я не правильно думаю?:girl_crazy:

17. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

То в тому плані, що вони дешеві і не знати з чого зроблені. Моїй лікарці було фіолетово в чому я, аби мені було зручно)) з пеленкою між ногами, то якось не тойво. А Белла, то реально фігня

18. ruda kishka

З пеленкою між ногами підв'язаною поясом, щоб була як памперс, в перший день саме то :)
    Насправді різні лікарі по різному дозволяють. Хтось не дозволяє білизну носити чи користуватись купованими прокладками, комусь дійсно фіолетово. Тому варто мати різні варіанти, щоб мати з чого вибрати собі :)

19. Raven

Raven Мама малятка

вата в середині, спеціально розірвала, мені в них було найкомфортніше, хоч і всілякі гелеві дорогі мала

20. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Я спочатку ходила в саморобних, а як попробувала белла, то ходила тільки з ними.

21. Raven

Raven Мама малятка

я в роддом поступила з саморобною, так лікар сказав, мала кровотечу на ерозії, то після того саморобних вже і не використовувала дуже, мала і з старих простинь і нових, незручно капець і перетікає

Статус теми:
Закрита.